SNART MAT!!

Sitter på religions lektion, har världshistoriens segaste lärare. Inte kul!! Vill gå och äta, tacos i skolan idag, mums!!
Vi pratar om "jesus & lärjungarna" pga av kristendomen, inte okej.. PUSS

allt blir bra tillslut.

Var ju en lite spyapa i morse, men sen sov jag 1h till sen var allt som borta.
Kunde ta mig till Sats och träna med Sara, my dear friend som jag inte sätt på flera veckor!
Vi tränade på, massa ben blev det idag.. Sen tog vi en klart godkänd sallad på "lilla salu hallen"
Det var gott, men jag tyckte nog 70kr för den salladen var över pris. Men jaja, fick mat i magen
och en trevlig pratstund med S! Vi pratade lite på göteborg, det har liksom blivit min och hennes
grej att åka dit, and i like it - dyng kul :D

Sen blev det att ta buss nr3 -stockfallet för att hälsa på Isabelle. Vi snackade på som bara den
tiden bara flög iväg, underbara vän<3 Vi pratade om det ena och det andra, till och med de tredje.
En väldigt skön eftermiddag hemma hos en kär vän var inte fel :D

Var i skolan nu en sväng på kvällen, eller ja kanske inte en sväng blev 2h. Hade närmligen öppethus
och jag skulle vara "guide" i våran stooora skola xD Men var trevligt iaf, tycker ju om att arbeta med
grupp och det fick jag ;)

Nu känner jag att huvudet börjar kännas tungt, ska nog på dejt snart iaf.. PUSS

Neej inte idag!!

Mår piss och för ca 1timme sen vände sig min mage ut och in, och vad det innebär.
Håller just nu på att tvätta, men är meningen att jag ska träna med Sara kvar i tolv.
Kan det vara farligt och träna då? Jag menar om det inte händer igen med min mage
kan det ju bara varit något dåligt jag ätit? Vill verkligen inte vara hemma idag, ska träffa
Sara, sen Isabelle och ikväll ska jag vara värd på öppethus i skolan. Vill göra alla tre
sakerna men vet inte om jag borde, för jag kan ju faktiskt vara magsjuk - fast jag tvivlar
på den saken.. Gaah orkar verkligen inte sitta hemma för då får jag ångest över att jag
inte orkar plugga, skit!!
Puss

I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me, Superman!!

Sitter hemma i sängen, har nyss lagt ner skol arbetet för dagen/kvällen! Tänkte att jag skulle hinna andas lite gran innan det är dags för ännu en dejt med min kudde :) I morgon är det träna - Isabell - öppethus som gäller för min del, så inget pluggande alls(SKÖNT) sen hinner jag inte med det förens på typ tisdag nästa vecka, eller kanske får fylla ut luckorna i schemat med strunt ;)

Nu ska jag leta nyårs-planer, någon idee? :) Natha kommer hit iaf <3
PUSS

En vääldigt smart uppfinning!

Har senaste månaden varit grymt glad över att "apotekaren" har börjat med Julmust -light. Men nu kommer en ännu bättre grej, dom har börjat med det i små 50cl:ers flaskor!! Detta betyder att man inte behöver köpa en stor biffig flaska om man vill ha lite av den goooda drycken.. Bra drag, mycket bra drag!

En hel vanlig dag..

Sitter hemma, precis färdig med min ägg och bacon frukost! Har som vanligt gått upp för tidigt så jag kommer sitta och glo hemma ett tag innan bussen kommer, man det kanske är bättre än för sent? Vad vet jag...
Idag ska jag iaf ha plugg dag för resten av veckan är fullproppad!!
PUSS

JULKLAPP!

Kära Tomten!
Jag önskar mig ett super nintendo, med spelet donkey kong till!
Jag lovar att jag varit snäll i år! PUSS/theres


Morgon morgon!!

Hade skit svårt att somna igår, låg vaken till runt halv två. Jätte jobbigt, så nu är jag back on track igen, bajsapa!
Tänkte ju att jag skulle sova ordentlig i forsättningen så jag inte var så jävla trött jämt, men där höll inte min kropp med. Den vill att jag ska ligga vaken halva nätterna och vara utmattad dagen efter. Perfekt!

Nu sitter jag här redo för ännu en skoldag, har precis ätit en god frukost bestående av bacon och ägg! Börjar egentligen först 10.15 idag men ska ha kvartsamtal(?) med min mentor halv tio, behöver man ens ha det egentligen? Känner verkligen att det är bort kastad tid. Behöver jag hjälp med skolan DÅ går jag och pratar med någon, troligvis en lärare, om det. Jag behöver inte sitta och diskutera igenom allt innan jag har probelm. Jaja, nu måste jag dit iaf, spännande...
Puss

illa....

Trodde jag skulle bli piggare av att sova igen alla timmar jag missat. Men så var inte fallet, är nu dödstrött med dunkande-huvudvärk. Ska snart krypa ner i sängen och se på Paradise hotell, förhoppningsvis somnar jag också. Kanske är det bara så att min kropp behöver mer sömn, men i natt blir det 9timmar så den ska inte klaga!

Nu ska Felix den apan ta datorn när jag kollar på paradie hotel..
PUSS

Som väckt från de döda!!

Sittter här pigg för en gång skule, huvudet känns lite tungt men känns verkligen som jag har sovit ut. Nu ska jag bara försökta hålla i det här och inte förstöra det redan ikväll.. Lyckades somna redan runt sju igår och sov ända tills idag vid tio. Inte alls dåligt, min kropp var nog väldigt slut eftersom den sov i ca 15 timmar utan att jag vaknade pigg som ett ägg emellan åt!

Nu ska jag ta mig en dusch sen göra mig i ordning för idag är det dags för skola igen!
Pusspuss

nära döden upplevelse..

Ligger hemma i sängen, trött och hungrig. Trodde verkligen jag skulle svimma på jobbet idag så trött som jag var. Var trevligt att jobba, men hängde inte riktigt med i tempot idag. Ska nog inte tacka jag till att jobba tidigt dagen efter jag slutat 05.30 på natten ;) eller ja det är samma dag, saksamma!
Nu kommer Felix snart hit med mat till mig, jag ligger bara i sängen och orkar inte röra på utan att må illa. Ligger och kikar på "the city" också, nice!!

hemma igen!

Är nu hemma efter nattens jobb, var en super lugn kväll.. Skit trist, vill ha mycket att göra :P
Kom dock roligt folk som underhöll mig medan jag jobbade så jag överlevde natten! Vi var mycket folk
inne och jobbade så hade det blivit mycket hade det varit braaa.
dags att krypa ner i sängen nu för imorgon är det jobb som gäller igen ;) Puss

Jag ljög..

Även om jag sa att jag inte skulle sova mer i morse så gjorde jag det, satt igång tv strax efter och snart sov jag skönt igen. Vaknade sen inte förens vid kl 13.00 när så Felix skickade ett sms. Fast nu har jag sovit ordentligt så jag kanske klarar av att jobba ordentligt hela natten. Ska jobba 19-04.30 i natt, är rätt kul att jobba nätter också om inte min jävla huvudvärk gör sig påmind. Kommer den kan jag inte ens stå upp, den ger mig yrsel och illamående. Då kanske det heter migrän? Jaja inte vet jag!!
Nu kommer Felix snart hit så ska vi ta en promenad, förhoppningsvis skyndar han sig så inte solen hinner gå ner. Skulle nog må gott av solljuset :) PUSS

hör fåglar sjunga glatt!

Yes god morgon, idag är det lördag och jag har inte en aning om vad denna dagen har att bjuda på :)
Hunden åkte hem i natt så har ingen sötnos att leka med ny heller! Är trött som en apa man vaknade nu
kvart i tio men kände att jag bara får huvudvärk om jag försöker somna om nu! Igår kväll gjorde jag
en vettig sak, jag skrev klart uppsatsen som ska vara klar 14 dec i skolan, kändes väldigt bra nu är jag
ännu mer taggad på att jag verkligen fixar allt :D undeeerbart!!
PUSS

Snart hundvakt då :D

Ska ikväll/inatt ta hand om Julias hund medan hon är ute och härjar! Ska bli super mysigt att ha en hund i sängen i natt, saknar att ha massa djur runt mig så det ska bli myys :D

Idag hade vi "kom-ikapp-dag" i skolan, alltså vi fick plugga med precis vad vi behövde samtidigt som det fanns närvarande lärare till hjälp! Hur bra som helst, det lugnade ner en massa som jag stressar över, börjar inse att ALLT kommer lösas innan studenten! Även om det är jäävligt mycket att göra och tungt så kommer jag fixa det. Ingenting stoppar mig nu, är berädd på skiten!

Har idag även börjat fila på en ansökan till TEC - i Norrköping. Utbilda sig till reseledare och internationell tour manager där, ky-utbildning! Ska söka till nästa höst och hoppas på att jag kommer in :) Spännande, trivs i Karlstad men vill inte fastna ;)

PUSS

När man inte kan le..

Det kan jag inte göra nu, eller kan le inombords men läpparna hänger inte alls med. Har precis kommit hem från tandläkaren som ville borra lite i min tand. Fast det gick riktigt bra denna gången, sist ilade det i hela huvudet för att bedövningen inte verkade, men vågade inte säga till så jag led. Men denna gången kände jag nästan ingenting, bad dom vänta extra länge innan de började för jag var rädd!
Men visst är det lite jobbigt när man ligger där i tandläkar stolen och två personer tittar ner i ens mun. Man måste svälja hela tiden och då känns det som man förstör deras försök att göra allting torrt. Sen vet jag aldrig vart jag ska kolla, ska man kolla på dom när dom jobbar? Eller ska man blunda? Men vet inte vad dom tänker om man ligger och blundar :S Ska iaf dit om 3 veckor igen och laga ett annat hål som jag lyckats dra på mig, väldigt snällt av tandläkaren att jag får tid så snabbt hon flyttade faktiskt en annan patients tid för att jag skulle hinna innan jag fyller 20år. Känns bra att slippa en dyr tandläkarräkning det första jag gör ;)

PUSS

desperate :)

Har precis legat och halvsovit samtidgt som jag har slö-kollat på ett avsnitt av "desperate housewives" på datorn! Är så super bra att man kan kolla via datorn, missa ju hela s5 på tv men nu tar jag igen den :) Dock ser jag samtidigt på dom nya avsnitten när dom går på tv också. Tycker verkligen den tv-serien är super och alla borde se den!

puss

Ska man bli hemlös??

Såg nyss på ett program på 1:an om hemlösa, tyckte det var jätte jobbigt. För det pratade om att fler och fler ungdomar går utan jobb. Så varför skulle jag lyckas skaffa mig ett jobb? Just nu har jag smått panik och känns som jag aldrig ska få ett jobb, så jag får lov att flytta hem och kan inte leva mitt liv som jag vill.. Ingen kul tanke..Då känns det som jag måste börja plugga och det vill jag ju inte heller! Har ioft sommarjobb på pressbyrån men det är ju bara över sommaren, men sen då? Mc donalds är inte min framtids plan, glad över att jag har jobbat där men vill inte jobba där hela mitt liv! Måste man utbilda sig kanske?? Nu kommer jag aldrig kunna somna så mycke tankar som snurrar :S

Klappat och klart :)

Nu är resan bokad och klar, vi bokade hotell också för Mikaela hittade något hotell som verkade super mysigt så vi körde på det :)

Idag har jag varit en sväng till Jessica och hälsat på! Har inte sätt till henne på senaste månaden så kände att det var dags för det! Var trevligt att se henne igen, även om hon är dum nog och flyttar om några veckor. Ska stötta henne iaf, hon gör säkert rätt!

Sen har jag varit hemma och ätit av min super goda köttfärs som jag gjorde super mycket av igår! Blev även del pluggande med mitt projektarbet nu, känns väldigt bra såfort jag får någonting gjort gällande det. Kommer nog hinna klart innan deadline - förhoppningsvis. Turligt nog är det arbetet som betydsätts och inte slut produkten. Så gör jag så gott jag kan/hinner så kommer det räcka. Men tror nog att det är ett plus i kanten om man hinner klart. Nu håller jag på att baka "kokos-toppar", Felix vet inte om det än men tror han blir glader när han får veta :)

Hihi, puss

Boka!

Idag ska vi boka resan, nu är det ingen återvändo! Känns som kul, är helt taggad :)
Mikaela och hennes pappa ska boka åt oss, så spännande!!!!!!!
Idag är det bara skolan som gäller, fast ska nog gå hem till Jessika och hälsa på henne efter skolan :) Trevligt har inte sätt den tösen på flera veckor.
Puss

Thailand nästa :)

Nu har vi bestämt oss det blir "Thailand - Phuket" - vi åker dit och har bokat hotell för 2dagar av 8 dagar, kommer bli ett äventyr att hitta boende och leva där :) Men det blir skit spännande! Hotellet vi ska bo på är superlyxigt och fint! Ser verkligen fram emot denna semester så hoppas allt står rätt till i morgon när den ska bokas av Mikaela och hennes pappa! Gaaaaaaad va jag längtar! Men innan dess ska det hända massa andra roligheter, så tider kommer springa på!

Upp, ner, hit och dit!

Jag och Mikaela har iaf bestämt datum vi åker på, meeen nu ser det ut som det blir phuket eller krabi istället för Bangkok! Kommer bli super, då kommer vi vara vid vattnet istället för i en stad, känns super bra :) Kommer dock gå på en 10000kr men det är det värt :) Hur ofta åker man till thailand egentligen? Sen har jag och Felix planer på att åka utomlands i slutet av sommaren/början på hösten nästa år :D Såå underbart! Ska jobba hos Natta i C i sommar så ska vara där och spara pengar hela sommaren :) Sen har jag förhoppningsvis ett jobb, vet inte var och hur det ska gå till men ska ligga i och söka överallt! Men vill egentligen ha jobb på Ica eller på Pekås nere på Skoghall!

Nu ska jag dejta kudden och hoppas på vackra drömmar :)
PUSS


BANGKOK!

Jag och Mikaela ska snart boka våran kära-resa till Thailand!
Känns super kul även om det är jobbigt att resa i 13timmar på flyget!
Nuu blire scenisk lektion!!!!

Åhh bangkok!!!

Ser ut som jag och Mikaela åker på sportlovet till bangkok, hennes väns mamma har ett hotell där!!
Sjuuukt kul, åh va jag längtar nu :D 45graders värme och massa lekande, vi kommer ha så KUUUL!

PUSS

Herreguuud!!

Känns som någon har hängt tynger i ögonlocken på mig, är så äckligt trött! Tur att jag bara går i skolan mellan kvart över tolv och någonstans vid fyra idag! Var helt bedrägligt att ta sig upp, har snoozat i över 1h nu, hade tänkt att jag skulle hinna duscha också. Men duschen får vänta, hur mysigt det nu är ;)

Nee nu är det måndag med nya saker, en ny skolvecka som jag just nu känner mig helt otaggad för! Meen det kanske kommer under dagen, det som lever får se :) PUSS


Workie!!

Har ikväll slitit på Jobbet, var väldigt roligt att jobba ikväll tillsammans med Robin! Vi funkar väldigt bra ihop och samtidigt som vi får allting gjort blir stämningen på topp :) Så borde det alltid vara på våran restaurang, men det är någonting som vi tappat lite av på senaste tiden. Men det kanske bara är jag som tycker det då i princip ALLA som jobbade där när jag började har slutat/flyttat/bytt restaurang. Tråkigt, men det är väl så det är i den här branschen som jag fastnat i för tillfället! Men jag trivs jag, tycker om att jobba med andra människor och service :) Skulle nog inte vilja bort den erfarenheten man får där för någonting..
Galen kväll, hade som sagt var super roligt på jobbet och de 9timmar som jag jobbade rullade på med en väldig fart! Just nu får man en leksak i happy meal:en som man ställer en fråga till sen skakar men den så ger den ett svar: Nej, fråga igen, kraften är stark och något mer som jag inte minns. Så hela kvällen när jag har ställt en fråga till Robin som körde skiftet har han svarat mig(på skoj då) - Fråga Koda.
Koda heter tydligen leksaken som är en leksak i happy meal:en, tror Robin sa Koda iaf men kan ju hört fel!
Hade tidigare idag fått ett sms från Mikaela där det stod - ringer mig när du läser.
Antar att hon menade att jag skulle ringa när jag läste sms:et undrar verkligen vad
hon ville, såg ju sms först nu på natten vid halv två. Bliiir nyfiiiken :P
Puss

Sömning!

Vaknade nyss, men det känns som jag sovit en kvart ;S Mår skit alltså..
KOMA!

årtalet är: 2012!!

Såg filmen som handlar om det året, året då Jorden ska gå under enligt Majafolket. Var alltså på bio ikväll med min trogna biobuddy Felix! Uh, vilken bra film! Men liiite smått läskigt alltihopa, tänk om detta är sant precis som allt annat majafolket har förut spått. Får lite smått med dödsångest när jag ser sånt här, satt och grina som bara den genom många av filmens scener. Bra att ha Felix här, satt och gnagade på hans tröja som blev dyngblöt xD
Rekomenderar filmen starkt, och de kritiker som påstår att den är dålig kan ju bara låsa in sig i en garerob och aldrig komma ut eller något. Filmen var hela 2,40h meeeen det kändes som den var alldeless för kort ändå, skulle kunna sätt i 3timmar till kändes det som! Så mycket intressant som hände, och allt kändes så äckligt verkligt!

Men se de, alla borde se de - fast den kanske blev bättre för jag är en tvivlare som kan tro på det som händer!
Jaja, god natt - puss

tandborstar :)

Eftersom Felix sover här rätt ofta han han också bandborste här, men saken är den att jag har en blå och han en rosa :D Tycker att det är charmigt, har bara blivit så men ;)

lördag :)

Är nu vaken och pigg, somnade ju redan runt halv tolv igår - skönt som bara den!
Ska jobba om 1h så snart dags för att fixa allt :) Felix kommer och kör mig till jobbet idag också!
Treeevligt!

Snöade som inni sjutton här igår, hoppas att snön ligger kvar på backen nu när jag kommer ut!
Annars är det bara äckel slask och det är inge roligt :( Vill ha massa snö och snöbollskrig! Hihi!
PUSS

Roooliga grannar!!

Sitter fortfarande hos Sara, här från hennes lägenhet ser man rakt in in till grannen, mitt emot sitter ett killgäng och umgås!
Helt plötsligt sätter de upp massa lappar på fönstret och där på står ett telefon nr till en av grabbarna som sitter där.
Dock verkar inte det som de svarar nu.. Men roligt gjort, bra sätt att träffa grannar ;)

Blue moon..

Sitter nu hos Sara efter att ha varit på Blue moon- käkat lite mat och lyssnat på farbror fläsk!!
Var trevlig att sitta där och kika lite på folk :)

Idag har jag sätt en person, så nu måste jag ringa en annan person och berätta, haha -värt :D

FETT taggad på kryssningen i slutet av månaden, vi ska ha så galet kul! Fira Izzy blir :D
PUSS

Semster pågång!

Sitter just nu och planerar en semster utomlands med Mikaela( http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/ ) under sportlovet i februari-mars nästa år :) KUL KUL KUL :D Paaartyyy :D

Lita inte på 11818!!

Nej lita inte på dom, dom är ett lömskt pack! Idag skulle jag, Sara och Jane ta oss till vingåkers factory några mil utan för Örebro. Till Örebro hittar vi men sen börjar problemen - vi måste följa vägbeskrivningen. Heelt galet dålig stod typ "sväng höger, sväng vänster" "ta till höger i rondellen"- meeen det fanns ingen jävla rodell det var en korsning och gjorde man som de påstod så kom vi ut i skogen och dit skulle vi inte :S Så vi virrade runt där med 11818 som hjälp innan vi frågade en trevlig dam som sa en heeeeeeelt annan väg som var bra mycket lättare!! Men vi var bara glada och skrattade nästan så vi kissade på oss.. Vi tog oss iaf till vingåker som blev ett fjasko - Sara provade 25-30 jeans men INGA passade. Jag lyckades bara på hela stora skiten hitta 1 par träningsbyxor och en parfym! Fast det var en jäävla trevlig dag ändå, mer road trip åt folket :D 

Pussaaa 


Snart sovdags :)

Förhoppningsvis kan jag sova i tid ikväll, har senaste dagarna - veckorna haft väldigt problem med att somna. Kan inte somna på kvällarna för det är 1000saker som kommer upp i mitt huvud och stör mig. Saken är den att när jag lägger mig i sängen är jag trött, riktigt trött men min kropp vill inte slappna av. Kanske beror på all min överskottsenergi? Fast den har jag alltid haft, men sömnproblemen kommer och går. Men iaf idag var jag ut en sväng till bergvik och besökte apoteket där, fick med mig en oros dämpande medicin hem. Ska se om den fungerar, skulle vara riktigt skönt. Blir aldrig utsövd längre så jag ska nu förlita mig på medicinen. Ett tag så hjälpte det med avslappnings övningar men nu har min hjärna även börjat vandra iväg under dessa så det är inte till någon nytta. Även träna innan har jag provat och massa andra saker, jag har helt enkelt för mycket tankar!

PUSS

städ städ städ :)

Just nu håller jag och Felix på att städa upp i min lägenhet kommer ju inte hinna fixa med något hemma försen söndag så kände att det skulle behövas :) Just nu håller han på att göra rent i avloppet under handfatet! Tycker sånt är galet äckligt med alla hårrester, hudavlagringar, hår osv. som hamnar där! Men han är söt och fixar det åt mig!! Nu ska jag damsuga golvet och sen torka! Önska mig lycka till ;) PUSS

Dans!

Snart dags för dans med Vickan då, var sagt att vi skulle ha henne i hela vårat musik-skol-projekt men nu kommer våran gamla lärare som är sjukskriven tillbaka. Men Victorias danser är mycket bättre så hade känts bättre med henne. Men Karin är bättre lärare så det kanske blir bra ändå, jag vet inte känns inte super bra just nu!!
Vill verkligen vara frisk nu också mår skit, halsen vill verkligen inte som jag vill. No sammarbete här!
PUSSS

Väärt!!

Sitter i skolan och skulle haft klassråd, men läraren är inte här så grymt värt att vara här.
Vi gör inte ett skit, jag sitter bara och pillar med datorn och de flesta sitter bara och pratar.
Kunde varit hemma och sovit ju :(

tiiisdag morgon :)

Sitter här mätt å betåten och ny duschad :) Ska väl snart blåsa håret så jag slipper att det ska stå åt alla håll och kanter hela  dagen :) Glömde min laddare till min mac i skolan igår så jag hoppas den sitter kvar :/ Vill ju inte direkt behöva

Hihi, puss :D


Zzzz!!

Idag gjorde jag en insats, en stor insats för min stökiga garderob - så nu har jag vikt massa kläder så man inte blir irriterad varje gång man letar kläder över att allt är ett enda bombnedslag. Upptäckte samtidigt en jobbig sak - Jag har för mycket underkläder! Min strump och troslåda, som är en stooor låda,  går knappt att stänga längre :/ Jag skulle ju kunna slänga saker, om inte allt var helt och rent - inhandlat inom senaste halvåret! Funderar på att lägga de nya underkläderna jag köpte förra veckan i en låda och ta fram när jag slänger något annat :) Meen det är ju så tråkigt + det är kul att köpa underkläder så kommer bli meera!!

Jaja nog om mitt underklädes problem, nu ska jag nog sova i min nybäddade säng! Yes jag bädda om idag också, 2:a dagen i rad.. Men det är inget jag kommer orka pyssla med varje dag, igår fick jag lov och idag var jag på pyssel humör så då blev det så!
Pusspuss

Truble in paradise?

Ja nu har jag allt skaffat mig problem, det är nämligen så att imorgon ska jag hälsa på min efterlängtade vän Nathalie i C! Ska bli super kul att se min skrutt igen. Men inget positivt som inte kommer med något negativt.
Det är ju DESERATE HOUSE WIFES på tisdagar, det är de enda programet jag slavar under och nu kommer jag missa det, för känner jag Natta rätt så vill hon inte se de eller jo det kanske hon vill men tills jag vet hur det blir kommer problemet hänga över mig som ett mörkt moln!

Jaa, alla dess i-land-problem är jobbiga :(
Puss

Fest?

Funderar på att ha en 20 årsfest, finns en lokal på killene(stvaning?) på hammarö. Meen det finns ett stort men där, går inga bussar dit så jag måste anta mina vänner kan skaffa skjuts till mitt ute i skogen. Dock är det positivt att det inte ligger några hus i närheten som kan störa sig! Hmm, detta tål att tänkas på.. Dock inte allt för länge, vill vara ute i tid med detta isf :)
PUSS

to cool for school!

Sitter i skolan som vilken dag som helst, snart dags att ta ton med sångläraren Lisa på sången "du måste finnas" - från "Kristina från Duvemåla". Våra sång lärare har fått för sig att vi ska göra koregrafi till 1 låt och uppträda för klassen :/ Känns jobbigt, vet inte hur jag ska lyckas göra någonting bra. Det är ju faktiskt bara 6 veckor kvar till jullovet :S
PUSS

freddy got fingred!

Såg precis den filmen med felix, hel konstigt film som jag inte har en aning om vad jag tycker.
Var mest skum och pinsam. Sen var handlingen skit skum och spretig, men några skratt bjöd den på iaf!

Nu har jag precis duschat och vi ska strax sätt på en skräckis, vi hyrde tre filmer idag 1komedi & 2 skräckisar!
Älskar bra skräckfilmer så hoppas vi har hittat några kap, men det återstår att se :)
Hihi, har precis bäddat om i sängen också så ska om några timmar krypa ner bland rena lakan och njuta :)
PUSS

God morgon xD

Ja det är sant jag vaknade precis, eller ja för 40 minuter sen. Men det är ju nyss.
Sitter och äter frukost i sängen just nu, ska om ca 1h möta Sara, Azra och typ 3-4till.
Ska bli super mysigt att börja söndagen med en mysig fika med vänner. Idag blir det
återigen en lugn dag för att ladda inför en ny skolvecka.

Ska åter hugga in på frukosten, puss<3

:)

Nu ska jag och Felix strax krypa ner i sängen, så ska vi äta socker/mjöl-fri choklad och mysa till någon thriller som går på 4:an ikväll :) Lugn lördagkväll, väldigt väl väl behövligt kan jag lova..
Dock ser jag fram emot kryssningen i slutet av månaden och AF med brudarna på fredag, party!

Pusspuss

Nyvaken!

Somnade runt fem på soffan, sov till nyss när Felix väckte mig för att jag ska somna ikväll :)
Dagen idag har bara sprungit iväg känns som jag bara tvättat, varit på bergvik och sovit.
Men det är rätt skönt känner att jag behöver en lugn kväll, har varit så himla stressad över
att jag inte hunnit vila senaste veckorna. Så en vilo helg blir det innan jag ska tagga igång med
massa projekt i skolan nästa vecka :)
Snart är det dags för mat också, jag och felix är hemma hos hans föräldrar så idag slipper jag
står för maten också för den lagar hans mamma :) Det är fan lyx när någon annan lagar ens mat!
Jäävla glidare som bor hemma ;)

Pusspuss

Fy helvete!!

Sitter hemma i min lägenhet i min kära säng. Vi kom hem från Göteborg vid två i natt, så jag somnade först tre.
Smart som jag är hade jag bokat tvätt tid idag klockan sju, så det var bara att pallra sig upp äckligt tidigt och tvätta.
Måste snart ta hand om tvätten igen :/
Går dagen i Göteborg var super trevlig, vi var på balettakademin och såg en super duktig klass som gick musikal 1:an där! Om de menar att vi ska vara sådär bra när vi går ut våran skola tror det fel.. Vi besökte också musikal-linijen på dansforum. Väldigt trevliga och intressant resemål. Vi hade några timmar ledigt i göteborg också så jag och Sofie tittade på kläder men insåg snabbt att vi var för trött efter gått upp fyra på morgonen så vi hittade oss en resturang, där vi åt taco buffe xD Där blev vi kvar och pratade i 2timmar, så våran gå på stan tid blev sitta och prata på en resturang tid. Men jag klagar inte, var super trevligt :D Efter det såg vi ju musikalen "guys and dolls" oerhört bättre 2:a gången jag såg den, dock höll hela min klass + lärarna att somna för den var så dålig.. ILLAAAA!!!
Puss

god natt?!

Nu var det ca 25minuter sen jag skuttade ur sängen, känner mig mycket piggare idag än jag har gjort senaste dagarna. Kanske man myckas vända rätt dynget nu? Man kan ju alltid hoppas :)
Om en kvart kommer Sofie och hennes mamma och hämtar upp mig, kommer nog sova på bussen ner till gbg också. Om inte annat kommer jag sova väldigt gott i morgon natt!

Sova är underskattat, puss<3


Sovdags :)

Felix gick precis hem och det är dagt för mig att ta vara på de få timmarna sömn jag kommer få inatt!
I morgon vid 04.45 kommer nämligen Sofie för att hämta upp mig, vi ska till kära göteborg med klassen
för att se guys and dolls(2:a gången) tror iaf det blir en toppen dag, så några timmar sömn innan är ju
en toppen idee :)

God natt<3

Bröllops fotografen :D

Var nyss och såg den med Felix, satt och log hela filmen. Så sjuk charmig! Gillade den skarpt, sen att det finns massa skådespelare från smala sussi & bästa sommaren var ju bra(alla ha samma regissör) Kommer se denna filmen flera gånger kan jag lova, inte ofta jag skattar högt på bio. Det skumma var att även om jag tog den oseriöst så fällde jag några tårar i slutet.



Nej super härlig film, se den :D
Puss

tummen upp!

Tacogratängen blev super trots att mixen lukta bajs! Dock smakar den inte lika som sist men god var den :)
Fick nyss lov att knäppa upp byxorna pga av överätning, om jag orkade skulle jag äta hela natten xD
Undra om man kan leva på tacogratäng, eller får man typ näringsbrist eller något då?

Idag har jag varit sådär duktigt igen, har jobbat med mitt projektarbete + gjort klart ett arbete i naturkunskap!
Nu först har jag unnat mig med gratäng och snart ska jag och Felix på bio och se bröllops-fotografen.
Är den bra? Har hört att den är lite som smala sussie och den gillar jag, eller iaf efter jag flyttat till Värmland
och sätt den typ 5 gånger!

Nu ska jag diska, pusspuss

Tacogratäng.

Skulle nyss göra en super god tacogratäng Felix gjorde åt mig i fredag.
Dock blev den lite svag i smaken då så jag valde att använda "extra-hot-mix"
Har aldrig använt den förut och när jag väl hade haft på den så kände jag att
den inte alls luktar taco, inte som jag vill ha det iaf :( Fast har ju inte smakat
på resultatet än så få väl hoppas den smakar gott iaf.
Så ska ni göra kryddigare taco, tro inte det smakar lika! FAKE!! xD

PUSS

Onsdag.

I morse tog jag mig en välbehävlig sovmorgon till klockan 11, hade fortfarande inte sovit ut efter helgen som
tillbringades med massa liv i huvudstaden. Hade en fantasktisk rolig helg där jag träffade massa nya intressanta
människor :) Jag, Johanna och Pernilla hade klätt ut oss till Sailor-hjältinnor som var ute för att glädja världen.
Hel festlig kväll, som visade hur festlig den var dagen efter - aj aj, huvudvärk!!

Idag var jag i skolan och hade psykologi i 1h, vilket var dagens enda lektion. När jag var hemma igen så fixade jag det i lägenheten jag kunde tänkas störa migpå innan jag satt mig ner med historia på distans kursen. Hade här om dagen panik över att det bara är 7v kvar till jullov men efter idag kändes det lite bättre. Blev faktiskt klar med en del i kursen så nu återstår bara fem. Felix gav mig ideen att ta 1 skolvecka där jag sätter mig ner och gör 1del varje dag så kursen blir klar, ganska smart idee som jag nog ska satsa på.

Nu på kvällen åt jag och Felix kotletter som jag hade gjort, kan bara säga att jag bara blir bättre för varje dag på att laga mat :) Mums!! Sen var vi även ut till Bergvik en sväng och kikade lite på skor och slalomhjälm!

Nu ska jag tvätta bort smiket och kika på "Ullared" med Felix i sängen :)
PUSS

RSS 2.0