Bluff!

Det där med att byta lakan i sängen, det funkade inte alls har fortfarande sjukt ont i halsen och är förkyld. Men jag ska vara stark och gå till skolan idag, får inte va bort för mkt :/

Nu ska jag äta min cancerframkallande macka - ost macka som jag värmt i micron :D MUMS!
Puss på alla :D

Ja vilken kändis dejtar jag?

image3
Jävlar jag och "jag kommer inte hem ikväll, om jag känner mig själv" killen Martin stenmarck verkligen rådejtar just nu, vem har inte märkt det. Pressen va här senast igår och pumpade mig på info om hur man han är i sängen. Tror självaste aftonbladet är lite sugen på grabben med grejen ;)

Hon, han heter glen!

Har ni sätt det otroligt roliga klippet på youtube? http://youtube.com/watch?v=jz69KuRVBLM
Jag dööör, och till saken hör den att jag/vi stod och sjöng det på spårvagnen i göteborg!
Så snackade vi med folk och alla kallade vi Glenn, jag goa göteborgare som heter glenn hela bunten :D

Blogga lite oftare!

Okey okey jag ska försöka, folk som tjar på mig att jag borde göra det. Inte dirket så jag tänker på mitt bloggande hela dagaran, kommer i stridens hetta ;)
Naa vart hemma från skolan idag, känner mig så jävla låg. Provade det beprövade sättet idag och byte säng kläder. Ibland hjälper det mot halsont och förkylning, hoppas :) Men nu har jag iaf kommit ikapp på andra avenyn, skit trist om jag vill se någon annan gång och det inte finns några nya program, smällar man får ta ;)
Skulle va roligt om någon kunde fixa s 3 och 4: av oc till mig, missade ju det hade ju ingen tv när jag bodde med Moa. Sen skulle jag vill ha one three hill också, då skulle min värld vara UNDERBAR!

Hihi, i helgen kommer Sandra hit också, ska bli så himla trevligt att träffa min älsklingsflicka igen. Vet inte ens vad vi ska göra, jag får inte veta heller min födelsedagsöverrraskning! Haha, jag har inte ens firat min födelsedag med min familj än. Få väl göra det nästa gång det blir färd till Mora då :)

image2

Jag gillar dom här stövlarna, skulle inte tacka nej till dom; Ge mig? Någon?

Stackars kille!

Det är en kille i Molkom utan för Karlstad, som kom hit för 5år sen från afganistan, då hade han varit på flykt från sitt land i ca 4år. Idag går den killen ¨på folkhögskolan i molkom. Han har lärt sig svenska språket, fått vänner, utbildning och allt. För ett år sen fick han ett brev ifrån imigrationsvärket "du får stanna tills vidare" nu har tillsvidare kommit, här om veckan fick han slaget i magen utvisning. Han ska alltså tillbaka till det land han kom ifrån, ett land fullt av krig, våld och svält. Där har har ingen framtid, där är hans liv alltid en flykt. Hans vänner kämpar idag för att han ska få en framtid med att få stanna i sverige, det hoppas jag också. Här i sverige har vi demokrati och frihet, jag lovar er vi har det så jävla bra. Gratis skola, sjukvård det är inte ens något dom har i sånna länder.
Martin luther king sa att vi ska kämpa för att alla människor har lika världe, han sa det då och än idag har vi inte klarat det.


Knä ur led/nackspärr och hes!

Känns som att helgen gjorde sitt och nu mår jag som en prinsessa! Kan knappt prata eftersom man försökte prata trots den dundrande musiken på Gp. Nacken vet jag inte alls vad jag har gjort med, och mitt knä det går inte att sträcka rakt :S Ont som inni bomben har jag överallt iaf, känns inte så himla rockigt.  I morse när jag vaknade gjorde halsen så sjukt ont så jag bestämde mig att det va bäst att stanna hemma, sagt och gjort. Dock har jag hunnit nästan klart med ett arbete om drottning Kristina. Sanningen är den att jag faktids nästan tänkt att jag ALDRIG skulle hinna bli klar med det tills fredag, men nu ser framtidigen lite ljusare ut. Ska nog läsa några kapitel i Samhällskunskapsboken ikväll också, usch va duktig jag är ibland.
Mitt i allt festande så försvann dock min dagliga sit up's, känns inte så bra när jag kommit igång så fint. Nu Kan jag inte ens göra dom det står en säng i vägen :/
Nu ska jag kila iväg med Linn till Pekås och köpa semla, mums :D
PUSS!

Oh lalal :D

Min helg började faktids i torsdags, då var det studenttorsdag på arena med jobbar kompisarna som gällde :D Först förkrökade vi sen drog vi iväg till arena, riktigt trevligt kväll. All drinks from loui, haha, men seriöst Loui söp ner mig totalt där alltså. Låg senare och spydde vilket inte är så himla lyckat tycker jag. Men innan alla tequila hade jag en dunderkväll! Efter arena drog vi på lite efterfest med käk :D Trevligt att han vill ha med oss(mig och Sara)
Sen var det tänkt(ibland tänker jag inte alls) att jag skulle upp vid sju och pallra mig till skolan. Det gick dock inte så bra när jag kände att jag fortfarande var full :P Så det var bara att somna om igen, för att sen ta bussen till GÖTEBORG! Skit rolig bussresa dig, trots att vi va bakis eller jag och Sara va men inte Camilla!
En kille som satt framför oss till Sara
- va inte du trött?
sara
- Eh va? Nee?
han
- Men du kan inte försöka sova då?
hon
- nej jag ska inte sova
han
- Kan ni va tysta i tre minuter så jag hinner somna först då?
EHM? :P

Sen i göteborg tog vi över Petters lägenhet, Petter drog dit två vänner och vi förkrökade innan KROGEN :D Fri entree, redbull och billig cider :D MUMS! Dansade som bara den, fy fasen:D Sen blev det lite tok på efterfest med fel killar och grejer sen :P Kom hem till Petter vid nio typ, HELT slut! Sova en sväng innan vi intog STAN, dock blev det en kort shopping runda, vilket va tråkigt. Lördag kväll blev det krogen igen, dansade mig ännu svettigare den här gången :D SKIT SKOJ, sen blev det hem te en och sova :) Fy fan va slö jag har vart idag, sov i princip hela vägen från göteborg till karlstad, skönt vare :D

Nu väntar sängen :D Pusssar<3


duktiga jag!

Jag har skapat mig en ny vana, ska göra sit ups och rygglyft varje kväll. Som jag vet så brukar jag har motivation bara för första kvällen(fast jag har förut klarat att göra det någon månad) Men har försökt så många gånger och misslyckats med detta. Nu iaf så har jag klarat av andra kväll, kanske inte så stor grej, men dags för goda vanor säger jag bara :D (Förutom mitt dödliga festande på helgerna xD) Ska Innom sin tid ta tag i springningen också, men tänkta vänta tills det blir lite skönare ute, annars lägger jag bara ner så fort! Wihoo, håller mig till promnader!

Idag var jag och Fredda på ikea, lika tokigt som alla våra flummig upptåg, det gillar jag :D Mer av det, ge mig :D
 Frågan är hur vi kan ha kul på alla sånna där tokiga ställen som ikea och obs :P En bra fråga, roligt har vi iaf!
Sängen nu!
Pusssss<3

Bakisspöket!

Han är här och hälsar på mig idag, och jag är väldigt påtaglig kan jag lova. Så går det, skyll mig själv. Ibland är vi dock vänner och han kommer inte, lyckans dagar det :D Jaja, trevlig kväll igår iaf, himla livat var det! Först förfest hos Sara med lite mat och så, sen arena. Lite läskigt där en stund när Sara glömt sitt lägg i FORSHAGA,vakt nr 1 ville inte släppa in henne men vakt nr 2 kände igen henne :D Härligt, härligt men farligt, farligt!

Godis förbud!

Har nu lyckats bryta det 2gånger, kommer bli fler! Ska istället försöka minska godis ätandet, kanske smartare idee än att förbjuda det faktids. Men iaf ska i största möjlig mån undvika godis, lyckades ju nu 1två veckor utan problem! Tänkt att man kan känna att godis är ett problem, är ju egentligen inte så stor godis ätare :O Men sak samma, för mig är det ett störande moment! Mjua, nu ska jag upp om 5½timme, jag vet någon som borde sooovaaaa och inte tänka på godis xD

Puss!


Wihoooo!!!

Nu är klockan över toolv då betyder att det är freeedag :D Jag gillar eller jag ÄLSKAR helg :D Imorgon ska jag festa med min absolut festis SARA!  Maha, vi ska (efter bajs-skolan) hem till henne laga mat, jag, Sara, Rebeccah, Camilla Och kanske Sandra! Sen ska vi till Arena och rocka häcken av oss(dock kan det va liiite folktomt) Men iaf, wiho ge mig kväll nu nu nu! Jag är laddad till tusen, om inte MER! Går det mer? No no :P

Shalalla, klockan är mkt och det roliga är min tanke gång. Jaha nu får jag bara sova 7timmar, 6timmar och så håller jag på så, nojig varje gång jag tänker på det :D
Pusselipuss<3

Det är jag & Kate moss!

Som fyller år idag, dock fyller hon liiite mer än jag. Men idag är ingen vanligdag för det är faktikst min 18årsdag, hurra hurra hurra! Passande som fan att vi fick tårta idag i skola, massa mums! Sen kom gnutten med Gituarren och sjöng "ja mådu leva" för mig :) Wiho, sweet!

Puss på allaaa!

Vilken prinssessa är du?

Vilken prinsessa är du?

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[X] Du gör många sysslor hemma
[x] Du älskar att klä upp dig
[X] Du älskar djur
[X] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[ ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[ ] You have blond hair
Totalt:5

Belle:
[x] Du har kysst någon dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[x] Du älskar att läsa
[x] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[ ] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[x] Du har en vild fantasi
[ ] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp
[ ] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig
Totalt: 7

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[ ] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[x] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra
[x] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen är rik
[x] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[x] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[ ] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv
Totalt: 5

Ariel:
[x] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[x] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar det
[x] Du är lite av en trubbelmakare
[x] Du är yngst i din familj
[x] Du har många systrar
[ ] Du samlar på någonting
[x] Du har/haft långt hår
[ ] Du har/haft en fisk som husdjur
[x] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
Totalt: 8


Snövit:
[ ] Du vet att du är vacker
[ ] Ibland verkar det som om din mamma avundas dig
[ ] Du har nästan blivit dödad
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[ ] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla
[x] Alla dina kompisar är olika
[x] Du älskar att ha kul
[x] Du är gladare när du inte är hemma
Totalt: 5

Mulan:
[ ] Du är lite av en pojkflicka
[ ] Många önskar att du var lite tjejigare
[x] Du har låtsats vara någon du inte är
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[x] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[x] Du har killkompisar
[x] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[x] Du älskar din familj så mycket så du skulle göra vad som helst för att skydda dom
Totalt: 6

Aurora (Törnrosa)
[x] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar
[x] Du dog nästan vid tidig ålder
[x] Du är vänlig, älskande och tankfull
[ ] Du har en fin sångröst
[x] Du älskar att sova sent på helgerna
[x] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[x] Du är väldigt romantisk
[ ] Rosa är en av dina favoritfärger
Totalt: 6

Pocahontas:
[x] Du älskar att utforska stora städer
[x] Du är mer andlig än religiös
[x] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din familj är död
[x] Dina föräldrar bryr sig mycket om dig
[x] Någon du känner har varit med i något krig
[ ] Du älskar naturen
[x] Du har/haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[x] Du är väldigt äventyrlig
Totalt:8


Jag är alltså en blandning av en Ariel och en Pocahontas, det är ju faktids lite lika karaktärer ;)

Beslutsångest

Jag sitter här me beslutsånges, jag har bestämt att jag ska ha godis förbud. MEN just nu är jag sjuk, har tappat massa salt, så nu är jag SJUKT saltsugen. Visst jag kan hitta på mindre goda alternativ, men känner inte för att äta något äckligt när jag redan mår illa. Frågan är om jag ska gå och köpa salt godis, känns rätt irriterande att veta att jag bryter mina egna lagar då :/ Men å andra sidan känns det jobbigt med att känna ett behov av något salt! Haha, just nu får jag panik på mig själv!

Pusspuss!

Bittert!

Igår skrev jag ett jätte långt blogg inlägga, va verkligen JÄTTE långt. Sen när jag ska uppdatera så hänger sig skiten och allt, allt det jag hade skrivit försvann! Det va inget roligt, sen orkade jag inte skriva om allt igen så det sket sig :P

Idag har jag vart i skolan, fy fan va människor kan va råa ibland man KANSKE ska tänka sig för innan man slänger ur sig kommentarer! Tacka vet jag Sara, Marie & Louise <3 Guld tjejerna ju!
Efter skolan va jag hem en sväng och åt lite mat, sen bar det av ner mot stan igen. Där mötte jag upp Jesper, vi sprang runt en stund snackade med Sara, fixade biljett till arena på fredag. Wihioo kommer bli guld! Sen drog vi te biljardnian och spelade biljard tillslut vann jesper med 5-3 i omgångar :P Men jävlar ja king jag va igentligen!  Skit trevligt iaf, efter det tog vi en promenad bort till Mc donald. Där glufsade jag i mig en paj och en glass, himelskt gott är vad det är! På mc donalds blev vi iaf sittandes i 2½timme och snackade skit, haha vi bråkade en del också! Guld att träffa han iaf<3

Måste bara berömma mig själv som nu har lyckats haft godis förbud i 2veckor, jag vet att tidigare gånger att jag efter 1vecka brukar tänka "usch vad gör det" men nu jävlar! Har lyckast haft det i 2år förut, varför skulle jag inte kunna klara det igen då? Nu är jag pepp på detta. Förresten om någon tänkte på att jag åt glass idag så tycker jag inte glass och popcorn räknas till godis :) LITE måste man ju få äta!

Jag undrar om jag håller på att få vinterkräksjukan eller något i den stilen. Har mått illa i 3dagar(nej, är inte gravid) och just nu får jag spy attacker med jämna mellan rum, detta bådar inte gott inför helgen känner jag! Nej uscha mig, måste hålla mig frisk nu!

Ta hand om er!
Pussaa<3

Haha, Charm!

Igår började dagen med att jag jobbade fem timmar på mitt otroligt trevliga jobb^^ Fick ungefär 10samtal på hela tiden, så vi satt mest och snackade av tiden där. Vid kvart i fyra kom Sara inskuttandes på jobbet för att hämta med mig. Vi bestämade oss för att köpa lite räkor och åka hem till mig, sagt och gjort! Sen åt vi middag med hela familjen här innan vi drog iväg till Kannika. Där drack vi lite goa drinkar, spelade kort och kollade på simpson. 21.10 avgick bussen in till stan och bowling på score. Dock satt jag, Sara & Azra bara och kollade på när dom andra spelade, men vi hade roligt ändå! Först var det med en kille som jag verkligen inte ville träffa. Sen en annan kille jag inte vågade träffa, som vi sen träffade men han va ja, hm tyst? Haha.
Runt ett gick vi ifrån score till Bk därträffade Jag och Azra, Kannika och Peter som precis hade beställt mat. Sen va vi där ett tag och segade, jag va helt facinerad av snowboard åkarna som va på tv:n :) Sen skuttade dom tre iväg till bussen och jag blev kvar med Robin & Erik. Dom beställade mat, sen satt vi oss där och snackade. Då var klockan halv två och dags för mig att åka hem tyckte jag, men inte då. Jag hade precis missat bussen och skulle vänta 25minuter tills nästan. Så jag bestämde mig för ett återbesök på bk för att värma mig. Där hann jag sitta i ca 5minuter innan en kille knäcker kommentaren "Det ser ut som du har hela världen på dina axlar" haha, tänkte jag kul att någon pratar med en. Jag berättade om bussen, och
 hans svar "ja säkert, du sitter här för att du vill ha en hamburgare men är inte tillräkligt charmig för att få någon att bjuda dig på en" (lagom fräck)
jag "Nee, burger kingshamburgare smakar bränt, jag väntar på bussen sa jag ju"
Han "ursäkta, bränt?"
Sen flöt bara tiden på, vi hade en skit rolig konveration.
Vid tio i började jag vandra emot torget och han vandrade med mig. Sen stod vi där och talade en stund innan jag gick ifrån honom till bussen. Så himla roligt möte, helt glad va jag hela vägen hem på bussen! :)

Nu ska jag dra mig och äta frukost, Pusshej!

Klagomål!

Jag har fått kragomål från Isabell att jag bloggar allt för sällan, ska väl försöka göra det lite oftare nu. Hade tänkt det iaf! På senaste tiden har jag knarkat ner mig i andra avenyn, faktids en bra serie när man kommer in i den trots allt. Fast man kan också se vart 5program och förstå vad som hänt ;) Dvs lite softar serie som man bara kan slappa till, hur skönt som helst. Se andra avenyn, alla avsnitt finns upp på svt:s hemsida!

I morgon blir det fortsatt på min "jobba-igen-allt-det-jag-missat-på-jullovet-vecka" Så det blir att ställa väckaklockan på helgen inget jag vanligtvis gör. Jaa jag älskar att sova, det är så himla skönt, skojar inte, Älskar det!

Fick idag också ett mail från Stub(studentboster) och från den 1Mars har jag en ny lägenhet, dom har reserverat en åt mig nu :) Himla gulligt det lät! Ingen storlya eller så, men den får räcka! Ligger precis brevid skolan så det är inte långt till varken jobb eller skolan sen, kan ju vara rätt skönt!

Nu ska jag sova :)
Puss<3

Hemlös!

Jag är en hemlös ute på vift och söker en lägenhet. Nej, jag fick inte min lägenhet som jag så gärna ville ha. Kände verkligen att jag ville bo i den, men det va någon dom jävel som kände att han va bättre än mig(+att han hade mer pengar) så nej jag får bo kvar hos Linn. Ska väl inte klaga egentligen, skit snällt att jag får bo här. Men jag vill liksom tahand om mig själv, som jag alltid ha gjort. Klarar inte av frågor som "när kommer du hem" "vart ska du" Jag är inte van med sånna frågor, är van att jag gör och går vart jag vill när jag vill. Men ska leta vidare, förhoppningsvis kommer det upp något bra läge snart :) Ska leta leta leta och ja leta :D


Spänningen är olidlig!

I morgon får jag vet om jag får min lägenhet på mellangatan 3c som jag vill. Tyckte verkligen om den lägenheten, hur mysig som helst, GE MIG DEN! I morgon kommer det säkert gå hela dagen innan jag får vet också, typ sju - åtta på kvällen säkert får jag vet. Helt knäckade att gå och vänta på något man kanske inte ens får! Kommer bli vääldigt ledsen om jag inte får den!

Aja, pusspuss!

Gladadagar :)

Igår hade vi en supermysig kväll, vi firade Sandra och min 18årdag(trots att jag inte fyller än) Iaf först var jag, sandra, Jessica, stoffe, Emelie & Johanna på Claras och åt mat. Skit gott, jag åt tillslut upp Jessicas mat också xD Vi satt där, snacka skit, åt, jag höll ett tal :) Sen tog vi en promenad i kylan hem till Emelie, och jag höll på att frysa häcken av mig. Efter en stund kom Stoffes mamma så åkte vi till Orsa bowling, där disco bowlade vi :) Skiit mysigt & trevligt. Sandra köpte cider bara för att hon kunde ;)
Skit trevlig kväll, tack för det <3

idag vaknade jag av att Petter ringde mig, han tyckte att elva va på tok för sent för att sova. Jag skojar inte om att jag trodde jag skulle dö, somnade runt fem i natt(borde vända tillbaka dygnet nu, vet) Så han pladdrade på om ingenting typ, efter det tog jag mig samman och trots motgång gick ju upp. Ett steg i rättt riktining, sov inte till två idag xD Sen har jag pratat med mamma, sprungit runt lite, vart i mora och handlat, lagat lassange :)
Nu ska jag äta den också!
Pusshej<3

Tv-serier!

Hittade en liten lista i hppt://camillakruse.blogg.se  blogg, så jag snodde den :)

Om du har sett över 55 st. serier är du en serienörd.


[X ] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[X] Prison Break
[X] Desperate Housewives
[X] OC
[x]One Three Hill
[X] Vänner
[X] Förhäxad
[X] 24
[X] Simpsons
[X] Scrubs
[ ] CSI
[ ]CSI Miami
[ ] CSI New York
[X] Jordan Rättsläkare
[X] Joey
[X] Bones
[X] Dawson's Creek
[X] Heroes
[X] House
[  ] Brothers and sisters
[X] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[X] Lost
[X] My name is Earl
[X] Ugly Betty
[X] Smallville
[X] Southpark
[  ] Stargate Atlantis
[  ] The 4400
[  ] The Office
[X] Two and a half men
[X]Spin City
[X] Cold Case
[X] Criminal Minds
[X] Baywatch
[X] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[x] Shark
[X] Tredje klotet från solen
[  ] Law and order
[X] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[X] Sabrina - Tonårshäxan
[X] Ett geni i familjen
[X] Alla älskar Raymond
[X] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[X] Svensson Svensson
[ x] Lizzie McGuire
[X] Sunset Beach
[  ] Magnum
[X] VIP
[  ] Stacked
[x ] Myggan
[  ] Vita huset
[X] Advokaterna
[X] Ally McBeal
[X] Las Vegas
[  ] Xena
[  ] Entourage
[X] Cityakuten
[X] Will&Grace
[X] Beverly Hills
[X] Sjunde himlen
[X] Dharma&Greg
[ x] Fresh Prince in Bel Air
[X] Skilda Världar
[X] Nanny
[X] Tre Kronor
[ x] L-word
[X] Vita Lögner
[X] Andra Avenyn
[X] Rederiet
[X] Hem till gården
[ x] How I met your mother
[X] That 70's Show
[X] Alias
[ x] Seinfield
[X] Glamour
[X] Huset fullt
[ ] Hjälp
[x ] Mitt liv som död
[  ] The Shield
[ ] Close to home

69serier har jag sätt, lite extrem med serietittandet förstod jag nu :O :D
Fast jag måste erkänn att vissa har jag bara sätt 1 eller 2 program av ;)

Om livet var en sång, skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma igenom livet!

Sitter här hemma och har allmänt jätte seg, överskotts energi till tusen bara :P Har vart ute med hunden 2timmar idag, det är verkligen det enda jag har gjort +ätit xD

På söndag var det meningen att jag skulle få med mig Sandra och Jessica till Karlstad över dagen, men det ser min kära pappa till att försöra för mig. Jävla gubbe, får han inte som han tycker att det ska var så ska han inte följa med alls. Precis som en 3-åring, jävla cp!

Nej, funderar på en sväng till med hunden, efter som inget vill funka idag! Inte ens internett uppkopplingen så jag kan kolla på andra avenyn utan att det hackar varannan sekund!
Uhh, nog om mig!
Hejs!

RSS 2.0