Hoho!

Sitter hemma hos Felix föräldrar och kukilurar, ska om någon timme börja laga en korv gryta som jag prov-smakade igår på ica, grymt god :) Så hoppas på lika lyckat resultat när jag gör den ikväll :) Det återstår att se, kom dock nyss fram till att jag glömt köpa tillbehör till moi som inter äter past, ris eller potatis. vågen visar 4kilo mindre och måttbandet desto mer, pårätt väg iaf även om jag bokstavligen frossar i mörk choklad och jordgubbar. Men det är sååå gott, kunde ju vart värre iaf :P Idag/inatt ska jag jobba 00-03.00 precis som igår så nu blir det några lugna timmar framför tv:en innan dess.

Ska gå ut till älsko nu innan han börjar sakna mig allt för mkt i tv soffan;)

Dåligt!

Jag orkade inte att dryga med köttbullarn som ramlade isär så jag mosade dem och gjorde köttfärsås av det iaf, god men vääääldigt stark blev den. Men mannen klagade inte iaf, han tyckte den var god :) Så var det också tänkt med bio ikväll men ingen av oss orkade så vi stannade hemma och såg "role models" istället. Till det åt jag lite mörk choklad och jordgubbar, gaah min nya last så gott :D:D Jobbigt att börja jobba om 1h typ men det är bara tre timmar så jag överlever nog :) + att älsko kommer stanna medans jag jobbar, så en stödjande kram är aldrig långt borta. Kan bli en tuff natt!

Måste säga att jag älskar Felix, han får mig att skratta som ingen annan. My love<3

Bergvik och matlagning :)

Idag har jag varit en sväng till Bergvik tillsammans med Annikki, Bella, deras mamma, lillasyster och mormor. Sen var det någon mer trevlig tjej med som jag inte minns namnet på. Vi kikade runt lite i olika affärer och visst fan hittar jag ett på super snygga jeans som jag vill ha :( Kunde dock inte köpa dem eftersom jag lovat mig själv att jag inte ska handla denna månad+ att Felix har hand om mitt kort så jag verkligen inte KAN det. Men turligt nog är det ett par vårbyxor så hon sa att de kommer beställa in nya i minst tre månder till, så de ska bli mina tillslut. Inte idag men om några veckor, aaa kliar i fingrarna :P Vi lalade runt lite där ute sen var det dags för Annikki och la familia att åka hem till årjäng, dock var Bella och hennes vän kvar så vi kikade runt lite innan vi åkte till stan. De hoppade av hos Bella i våxnäs och jag fortsatte till stan där Felix precis hade slutat jobba så jag mötte upp honom. Vi har handlat lite mat efter vi bestämt oss för att jag ska försöka mig på att göra köttbullar. Just nu står de i kylskåpet som de ska i 20minuter, men snart dags att stekas så håll tummarna för att de blir bra :) Har även en grönskasblandning i ungen(MUMS!!!!) Kan bli bra, nu ska jag fortsätta med maten, tji!

Telefon?

TA FRAM MOBILEN OCH VAR ÄRLIG!

HAR DU PUSSAT NR 2?
alkohol-18 - Nope, varför skulle jag? :P

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NR 20?
Becca: Vänner, men varken syns eller hörs knappt nu!

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?
Carro mobil; Ja måste varit i skolan i ettan ;)

ÄR NR 18 SÖT?
Azra, ja go flicka :)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK FÖR NR 33?
Christian; vem är han och vad gör han i min lägenhet?

HUR TRÄFFADE DU NR 9?
Anna Nilsson; första dagen i ettan.

HAR DU TRÄFFAT NR 3 DEN SENASTE MÅNADEN?
Amanda; nej såg henne senast vid jul!

HUR KÄNNER DU NR 63?
Evelinn; Nope, gick i samma klass förut men känner knappast.

NÄR TRÄFFADE DU NR 64 SENAST?
Expetition; när vi var där för några veckor sen 8-)

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG?
Annikki nya nummer, förhoppningsvis idag<3

ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 13?
Annikki, my best<3

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 3?
Andrea skolan; Ja, vi var på ganska många filmer när vi var i italien

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NR 5?
Andreas blge; nja, men har gjort?

VAD PRATAR DU OCH NR 45 OFTAST OM?
Elin norstat; hm, olika?

KÄNNER DU NR 1?
Alex s; Inte idag, men vi var oskiljaktiga som små.

SKULLE DU KUNNA GE NR 6 EN KRAM?
Andreas hammarö; Nja? men har gjort!

VAD HAR DU OCH NR 7 FÖR RELATION?
Andreasskidgym.; Mja sov hos honnom en gång i vintras(?) efteråt, nada!

goddag :)

Är lite tom idag, har ingenting att tänka på och helt lugn. Känns konstigt brukar alltid har någonting att tänka på. Det enda jag ska göra närmaste timmarna är att ta det lugnt och städa. Ska kika klart på ett avsnitt av gossip girl också såklart :) Ska inte börjar jobba försen klockan fyra idag, så det är några timmar kvar dit :) Skönt att få ta det lugnt, mååååste dock fixa till lägenheten eftersom både jag och felix har dragit oss från att städa på senaste :P Höhö, puss<3

slutet på dag 6 - GI fas 1

Håller just nu på att prova fas 1 av GI-dieten, har gått riktigt bra hitills och jag gillar verkligen en tunn omelett med brie och soltorkade tomater till frukost. Nästan så jag längtar till morgon dagen för att det är så mumsigt :) Ska iaf ligga på fas 1 i ungefär 6veckors innan jag lägger till lite lätt med pasta och någon brödskiva då och då. Får se hur detta blir :) Åt iaf ett jätte gott blomkålsmos idag med choritzo. Gillar ju vanligt mos så blomkålsmos var jätte gott att få äta, kommer bli fler gånger :) Nu kommer jag säker bli bestatt av mat-prat precis som alla andra saker som provar sig fram , men men så är det väl. Har skaffat mig två bra böcker av ola(någontin) eller ja ena är min den andra har jag lånat av felix mammy, men ska kika i den hittar säker massa bra recept. Ska nog försöka köpa den till veckan också!! Köpte en annan kokbok med GI-recept igår också, verkar bra men nästan alla recept är till fas tre så den blir det att vänta med.

Ska snart åka hem till lägenheten med älskling just nu är vi hemma hos hans föräldrar för att ta hand om huset lite medans de är bort. Blev visst fast här en stund plus att jag somnade 1timme förut i sängen.
Nu kom älskling<3

god dag:)

Sitter i sängen med datorn i knät och en snarkande felix breve, han ska väl få sova lite till innan den blir dags att väcka lillen ;) Idag ska vi iaf städa lägenheten för den ser ut som bara den, träna och laga en goood middag :) Me like!! Hoppas även på att min hyres-avi kommer idag, för tydligen ska man få tre månader i taget men det fick inte jag så jag hoppas allt är rätt :S Ska ringa sen och fråga om den inte kommer idag :)

Snorar som en liten gris gör jag också, det rinner mest ut snoken på mig. Helt oförståligt var ju inge förkyld igår :O
blablabla, puss

Ont i tån.

Igår av någon skum anledning satt jag och drog i en förhårdnad under foten, fårlös en bit och drar. Nej jävlar det skulle jag aldrig gjort för typ halva tån(underdelen) följde med på köpet, så det började blöda bajs mkt och nu har jag ont :( Jag gillar inte tår de är äckliga.

Just nu sitter jag här har precis ätit en omelett, den gick ner utan protester från min mage ska jag tala om :) Har aldrig gillat omelett men denna blev god(och kanske lite överstekt) :P Brevid ligger felix och snarkar som en liten gris, söt är han när han sover ;) Han kommer väl sova någon timme till eftersom han slutade halv fem i natt, vet inte när han kom hem. Orkade inte riktigt i natt att bry mig :P

Idag blir det gymmet, måste till gymmet idag har varit hemskt dåligt med det senaste veckan, men idag då jävlar!!
Puss

Dum dator :(

Sitter nu med felix dator, koplade in internet på den istället för min för den "lilla" saker  vägrar fungera. Men vi har haft kul sålänge det varade :P ;) Ska köpa en ny dator sen som sagt var(?)

Nu är sälen resan betald också, ska bli nice :) Plus att jag kan handla lite nice party kläder innan för vi åker 23:e april så jag hinner nog innan :P

Idag hade jag öppningen på mc donalds, jävligt konstigt det kändes att inte ha frukost på morgonen. Men även om vi inte har det så är det mysigt att jobba då:) En sak som är lite tråkigt dock är att jag bara fått 6pass i mars och 4av dem är när felix är lediga och 2 när han jobbar natt :/ Skulle behöva åka hem i mars, men nu vet jag inte hur det blir. Orkar inte sitta själv på bussen så! Bajs-apa, men det kanske löser sig. HOPPAS :D

nu ska jag kika vidare på honey :D

Treeevlig!

Igår fick jag ett medelande från en go vän ifrån Säfle jag inte träffat på ett halvår(?) hon ville att vi skulle ses och hitta på något idag, såklart ville jag det så idag har vi varit på stan hela dagen, fikat med Danielx2 och pratat som bara den. Jätte trevligt att se henne igen, helt underbart att hon hörde av sig. Sen träffade vi Emelie på stan också så vi stannade och pratade med henne en stund också, trevligt att se den Bruttan igen också :)
Efter några timmar på stan var det dags för Emelie att åka till pojkvännen och att jag skulle åka hem. Tänkte ta bussen men det kom och var proppade redan innan 20pers skulle på så jag tänkte ta en senare. Gick in på hemköp och köpte lax(MUMS!!) och när jag kom ut därifrån satt Johanna där. Så vi pratade på en massa så jag även missade nästa buss. Men vad gör det nu är jag hemma och här finns ju inte så mkt att göra i vilket fall:P
Blev även bestämt idag att jag, felix, syster+ massa av hennes vänner ska upp till sälen 23-26april för bartömning, kommer bli grymt nice me like :D

Tisdag.

Idag har dagen bestått av att jobba och umgås med felix nu en stund på kvällen. Började vid sju i morse, dagen började inte så bra dock, för det började med att han som skulle låsa upp mcd hade fått fel nycklar. Som tur var körde Felix mig till jobbet som problemet var inte såå svårlöst :) Det blev en tripp med bilen för att hämta nyklarna innan vi kunde börja städa. Tycker om att jobba mornar, även om jag är som en öken på morgonen så är det bra när jag kommit upp och fått något i magen. Dagen går fort och det känns bra att inse att man ändå jobbat 9h när man går vid fyra tiden. Me like :) Nyss åt jag bacon-sallad med crem-friche sås som bestod av det, champinjoner, gul-lök, vitlök och ärtor. Saatan va gott det blev, yummy :) Trodde inte på blandningen men den blev lyckad :)

nu ska vi kika på en fyra för tre, wi

:)

vaknade för någon timme sen och nu sitter jag och Felix och kikar på scrubs s2, när vi är klara med den ska vi även låna s3, 4 och fem. Blir nice :)

Idag ska vi åka till min gamla lägenhet och kika om min tidning har kommit dit, för här har jag då inte fått någon än.
Bah, men först måste vi hämta bilen som står hos felix föräldrar!

God kväll!

Såg nyss på filmen "accepted" med felix, var en bra film tyckte jag. Den slutade ju såklart som de ville, men det är nästan det men förväntar sig av sånna filmer. Var en bra och lättsmält film för kvällen :)
Snart ska vi två tröttisar sova, eller vi ska iaf lägga oss i sängen och mysa. Me like<3
idag har vi tvättat kläder och handlat massa saker på ikea, 1steg närmare en fäll ändad lght :P Nu saknas bara data skrivbor, avlastnings-bord och badrumsskåp. Sen Räcker det med sakerna för tillfället :)

Ska köpa en nya dator om någon månad också, måste bara hitta en bra. Sen ska jag och felix utomland 2veckor i juni/juli och det kommer bli niiiice!!

Btw måste jag säga emot kritikerna om fredag den 13:e(den nya) tycker den var bra, så de kan ta sig i röven för de har oftast fel ;)

Alla hjärtans dag<3

Idag är det dagen som man tydligen ska "fira" kärleken. Jag var på present humör igår så jag bestämde mig för att köpa lite saker till Felix. Dock skulle han få dem idag men kunde inte hålla mig så han fick dem igår. Han fick ett påslakan det stod "vill ha dig i mörkret hos mig" och en "jag älskar dig"-bok. Hade även köpte en "jag har aldrig"-kortlek som vi satt och frågade varandra frågor ur. Va jätte mysigt att få tid att prata lite, han är ju mest intresserad av scrubs eller något annat.
Nu är älsko på jobbet, han har jobbat sen 8 i morse, men slutar halv fem. Hoppas han inte blir för sen hem ifrån jobbet. För jag SAAAKNAR honom<3<3 Vi hade ett litet samtal igår om en stor sak, så just nu har jag en klump i magen för att han inte ska komma hem alls. Buhu, det skulle bli jobbigt vill jag lova :/ Men det kändes som allt var bra igår när vi somnade iaf.

Igår var jag och Annikki på resebyrån och fixade massa rese kataloger som jag och Felix ska kika egenom också, me like<3 Så vi ska planera när vi ska vara ledigt och sen lämna in ledighetsansökan, yummy SEMESTER :D:D

ta dig i rumpan!

Uha, min blogg är dryg. Försökte logga in på den både igår dag, igår kväll och i morse, men inte funkade det inte. Nu är jag hjärn död när det väl funkar. (som vanligt det) Men det vat jag en som inte tycker och det är lars för han sa igår;  "ämnar att bli som dig" Yeah, jackpot jag har skaffat fan club xD
Idag jobbade jag öppning med Marina och Ali, treeevligt de :) Han med väldigt mkt för det var en lugn morgon. Uh, välbehövlig ;) Jobbade bara 7timmar idag så slutade vid två. Slutade då men var allmänt seg efteråt, kan bero på att min tränings planer rann ut i sanden eftersom Felix glömt min träningskor :P Satt iaf kvar på Mcd till en halv fyra innan Daniel hörde av sig för en fika. Sagt och gjort, eller ja fika och fika, han drack kaffe och jag vatten inne på mcd :P Vi satt där och pratade tills jag tog bussen vid en halv sex :)

Svamel, svamel, svamel - men det är ju allt jag gör så? Nuuu, blir det sit ups och Dh, tänkte klara 1000sit ups idag, ÖNSKA mig LYCKA TILL :D Puss&nyp i sjärten ;)

Halv år<3

Nu har jag och Felix varit tillsammans i 6månader, fler blir!!! Men grattis till oss, älskar dig<3

Ko-vändning!

Igår gjorde jag en ko-vändning och trots mina egen problem åkte till jobbet iaf. Det blev en lyckad dag, hade jätte roligt. kändes bra och Vääldigt välbehövligt. Så nu gillar jag jobbet igen, kanske var det min långpromenad från skoghall till karlstad som gjorde susen? Någonting vare iaf :)

Idag vill jag dock inte jobba då halsen inte vill jobba med mig. Är kraslig och hänging. Men detta till trots ska jag och Felix till gymmet i morgon :) Det säg ju att det inte är alls farlig att träna med halsont, bara man inte har feber. Det håller jag på, stenhårt ;)

I höstas var jag och Felix ner till borås och hälsade på min syster "nina" (ninasvardagsliv.blogg.se)och hon tipsade mig om Serien "lipstick djungel" och det är jag verkligen glad för för jag Älskar verkligen den serien. Så underbar. Vissa som tycker om "sex and the city" tycker att det är en b-kopia, men det tycker inte jag för jag tycker inte ens om "sex and the city" :P Blah!

Nu ska jag lägga mig och kika lite på tv :) Puss<3

Ork!

Iförrgår orkade jag inte med att jobbam alltblev fel hela tiden. Idag ringde de från jobbet men jag ORKADE inte. vad fan är det nu då? Har alltid(på mcd) varit så jävla pepp på att jobba hela tiden. Men nu vart det stopp. Idag ska jag bara ta det lugnt, gå någon promenad och pyssla lite till felix kommer hem. Känner att det behövs just nu!! Ikväll blir det gymmet, ska bli skönt att jogga igen :)

Dh nu, puss<3

Datorn funkar :)

Nu efter att datorn bråkat med mig i två dagar så funkar den äntligen :) Felix satt uppe flera timmar än han borde igår och pillade med den, men hans pillande gick vägen iaf och nu går det snabbare än någon sin :) Nice :D

Sitter nu ensam i lägenheten eftersom lillen jobbar såklart. Lite tråkigt men välbehövligt att vara själv. Ska väl försöka komma underfund med saker, igår gick ju allt nerför. Jobbade, men hade 0kontakt med hjärnan. Så blev utskickad från köket för att jag bara var helt borta. Vet inte ens vad jag höll på med ett tag :S Jobbade bara 4timmar, men jag skojar inte det var det längsta fyra timmarna i mitt liv kan jag lova. Klarade verkligen inte av någonting, jo men visst klarade jag kassan för det är jag så van med. Men det gills inte i min värld.

Nu idag är det tänkt att jag ska fixa lite i lghten samtidigt som jag ser på Dh, och sen blir det in till gymmet och träna :) Välbehövligt iaf. Kanske  blir en sväng i solariet också, känner att det skulle behövas. Ikväll blir det middag hemma hos Felix föräldrar. De saknar väl oss ;) vi var ju där 24/7 förut så :P

Det va det, pusshej

good morgon :)

Nu är jag vaken påklädd och redo för jobbet :) Blir nice :) Ska strax göra mig en shake att ha med mig till jobbet också. Pepp,pepp!!

Sent :)

Är ganska sent nu med tanke på att jag börjar jobba kl 11.00, men som tur är kör älski in mig till jobbet så jag slipper gå upp jätte tidigt innan starten :) Jobbade 11-19 idag och fick ta bussen 09,55. Än så länge är fatumet med bussen inget problem, men blir väl så på fredag blir det en tur till körskolan för att boka in körlektionener och teori kurser :) Kungen ska ta körkort innan sommaren var det tänkt :) Pepp,pepp!!

I juni ska älski ner till sthlm på en kurs också, så nu har jag en plan att till sommaren åka med ner till sthlm och bo/umgås med syster-yster! :) Skoj-oboy!

Sovdags nu, natti<3

Godkväll.

Nu är kvällen/natten här igen. Har varit en trevligdag, trots att jag verkligen fick nog av mig själv och mina "brister" när det kommer till mat. Så i morgon börjar jag mer Herbalife igen, och det blir den turbo på tre-dagar jag startar med. Det betyder att jag under tre dagar ENBART ska äta Herbalife. Frukost, lunch middag!! Ska försöka göra ordentliga shaekar så att det räker. Hoppas på resultat  nu!!

Dagen har bestått av att umgås med felix(skräll), men älskar honom så det funkar perfekt för mig<3 Sen Umgås med Annikki, Annii och Bella. Vi såg massa på tv och åt på mcd tillsammans med Bellas pojkvän och hans pack :P Va en jätte trevlig kväll, skönt att umgås med mina goa vänner lite<3 Blir nog att umgås med Annikki imorgon också, gos :D

Nu ska jag krypa upp i soffan och se ett eller två avsnitt av Dh innan älsklingen kommer hem och det är sovdags. Puss

RSS 2.0