Nyårsafton!

Då var det dags för nyårs afton igen. Känns som detta året bara har runnit iväg. Det var i alls längesen jag, mina brudar från mora, markus, jimmy, Jesper och Moa hade nyårs fest i karlstad. Den nyårsafton var hur rolig som helst, visst lite för mkt drickat brev det. Men det ska jag jämna ut detta år egenom att nästan inte dricka alls :) Fast lite blir det ju iaf, eftersom man får dricka i samband med pencilin!

I år iaf har vi hyrt kråkbergsbystuga, och jag har hört att det kommer folk dit som inte ens vi vill ha dit xD Men det löser sig nog :) Vi får sätta åldersgräns :P

Just nu göra mamma och pappa potatisgratäng = favorit mat :D

Hoppas alla får sen super härligt nyårsafton, och försök minnas tolvslaget - Lite tråkigt att missa det!
Puss<3

Halsfluss och jobb!

Nu sitter jag här, har brevis sovit i 2timmar, väldigt skönt måste jag säga!
Var till läkaren idag, konstaterade att jag faktids har halsfluss. Det förklarar varför mina halsmandlar är som golfbollar xD
Men ikväll blir det att plocka disk på moraparken iaf, lite jobb har aldrig skadat ;D Får lite extra pengar i januari, kan ju alltid behövas med sånt :D
I morgon blir det middag med tjejerna, men jag kan ju inte gå pga. halsen :( Hemskt tråkigt, hoppas ni får en super kväll!

Pusspuss<3

Helg<3

I fredags åkte jag först massa tåg och buss till mora. Väl hemma gjorde jag mig i ordning innan det bar av med tåg till rättvik. Skit kul på tåget med allsång och "andra vagnen är ni klarar, jajamensan fattas bara" Kontrollanten konstaterade att det var tur att det bara var vi på tåget annars skulle vi blivit avslängda xD
I rättvik blev det förfest, och där stannade festen för min del hela kvällen. Blev lite för mkt av lite för mkt olika saker, så runt tio sov jag gott i lght:s ägarens säng :)
På lördag morgon vaknade jag av att Sandra ringde mig, "det går ett tåg 11.11" Då vissade sig att hon hade samma historia med att inte komma iväg till parken som jag. Hon var också kvar i rättvik och satt på cafet :)
Så jag träffade Sandra där, sen tåg vi tillsammans tåget hem till Mora!
Så hämtade mamma upp mig sen blev det massa julklappshandel lite överallt. Åkte hem, sen in te mora igen för att handla mer julklappar och julmat <3

runt sju på kvällen kom Rebecca och Sandra till mig <3 Vi myste med lite glögg, pepparkakor, lussebullar och massa mer konstiga saker :P 
Blev en myskväll som slutade med att Sandra och Rebecca somnade i min soffa till Bert-filmen xD

I morse vaknade jag och känder smärta, JAG KAN INTE SVÄLJA!
Mina halsmandlar är stora som golf bollar :(
Ska bli frisk te nyår!
Sen Idag har vi julstädat, handlat lite, bakat, gjort köttbullar osv.
Nuuu vet du allt om min helg, nästan ;)

Åh, jaha!

Jag trodde, jag trodde faktids jag skulle med i morgon.
Men var tydligt inte med räknad, då känns det inte ens kul att komma hem.
Men varför klaga, varför vara jobbig.
Orkar inte sånt nu.
hej!

adventsljus, mörker och kyla!

Nu är det verkligen frostbitet ute, det skär i hela kroppen när man är ute! Jag hatar kyla när det är såhär kallt. Man mår verkligen inte bra då! Hatar det! Fast jag älskar vinter och snö, men inte -10grader :/

Måste skaffa massa jullåtar, och det har jag glömt! Ehm?
Ska dansa nu.
tjopp

Helgen <3

I helgen var jag i den vackra staden göteborg. En härlig, väl behövlig helg måste jag säg! Började med fredag kväll när jag kom ner vid nio och petter mötte upp mig. Sen åkte vi hem till honom åt lite choklad, han försökte plugga till sin tenta. Sen la vi oss och pratade till tre innan vi somnade. Lördag morgon vaknade jag själv hemma hos petter eftersom han var och hade tenta. Vandrade runt i hans lägenhet, åt lite makaroner osv. Sen när han kom tillbaka bar det av till gbg city och SHOPPING :D (Lyckorus) hittade massa fyndsaker, me like! 2tröjor, 2 sjalara, 1mössa :) Efter några timmar och massa klagande från petter som hade "ont i fötterna" "var trött" osv. så åkte vi hem! Sen kollade på på Hostel, efter halva filmen så ringde Jonas och frågade om jag ville följa med på en date på mc donalds, vem kan tacka nej till en sån grej? ;) Så Jonas hämtade upp mig, vi åkte dit, sen runt i stan stannade på devirse ställen. Efter lite funderade åkte vi hem till honom, där var jag sen några timmar, såg på film, myste! Vid två tiden körde han hem mig till petter igen. Väl där hade jag en väldigt huvudvärk och va dödstrött så det blev att sova!  Söndag morgon, kollade klart på filmen sen dagen innan och åt tacos! Runt halvfyra, begav jag mig in till stan och möte Jonas! Vi satt och små pratade lite också.. Sen Mötte jag upp Jesper som skulle ta samma buss som mig hem till Karlstad. Sen hade vi en skit trevlig resa jag och Jesper, så himla enkelt mellan oss nu! Skit skönt och bra!
Väl hemma i karlstad nu ikväll, så fick jag en dator på mitt rum :D Snällt!
Ska ta och sova nu :)
Pusspuss<3

va nöjd?

Just nu sitter jag i skolan har precis fått min skiva vi spelade in idag. 4 Personer i min klass har lyssnat på låten, och säger att den är bra, att jag ska vara nöjd. Men jag själv känner inte så, hur ska man kunna ta åt sig då? Jag menar hur många har inte sätt idol, dit kommer det människor som säger "alla mina vänner säger att jag sjunger helt underbart" sen står dom där och det låter helt åt helvete. Den ideen är jag rätt rädd för, för vad skulle dom sagt "theres låten suger verkligen" "nja den va inte så bra" "inte min stil" osv. skulle inte tro det, det tror jag ingen människa skulle ha mage att säga. Det krävs nog en idol jury för att få höra hur det verkligen är.
Nu måste jag dra mig, men tack för komplimangerna, ska försöka ta åt mig :/


Killar måste läsa :)

30 saker killar måste veta om tjejer:

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!


3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
-Ett gosedjur
-En av dina tröjor
-En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner
- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.


23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes fördelsedag för guds skull! Glömmer du den
- Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

Svett/parfym

Imorse klev jag som vanligt på buss nummer sex klockan kvart i åtta för att åka till skolan, inne i stan bytter jag till femman mot orrholmen som idag hade ovanligt många ressenärer, helt knöckat. Så där sitter jag på en proppad buss så slår tanken mig, vad är egentligen äckligast den fräna svettlukten på bussen eller äckligt starka parfymdoften som man får huvudvärk av. Jag kom inte fram till något svar på frågan, för är tamefan lika äckligt med båda. Speciellt tillsammans blir det riktigt äckligt. Nog om det, över till något annat surt :P

I måndags morgon skulle jag ta mitt nya busskort(vi byter varje månad i karlstad/värmland) så hittar jag det verkligen inte letar ihjäl mig men får tillslut lov att betala bussen för att hinna te skolan i tid. När jag kom till skolan hade jag hopper kvar om att busskortet kanske låg i skåpet, men icke. Jag hittade det verkligen inte, dagen efter (tisdag) bestämade jag mig för att köpa ett nytt, dvs 335kr. Tänkte inte mer på det förens idag när jag hittar busskortshelvetet :S Usch vad ledsen jag blev, helt förstörd! Dom pengarna rakt i sjön!

Kom ¨på en sjukt jobbig sak till, tänk om man köper en present på en affär, kråglar på affären för att slå in den, så gick man ut så piper det xD  Fan va irriterad jag hade blivit då, och ledsen, det är drygt att slå in paket :P

Haft en bra dag? hit me ;)


Score blev det igår ;)

Igår kväll var en spännande och roligt kväll! Först skulle Daniel gå på systemet åt mig, vilket alltid är en utmaning att be han om saker, för man vet inte om han ska skita fullständigt i det och inte höra av sig. Men kvart över sju stod han utanför mitt jobb med en kasse, tackar för det :) Efter jobbet drog jag hem en stund, sminkade mig och så! Sen ringer Daniel och säger "min flickvän ligger och spyr men jag följer er på festen och fixar hem henne" Okey, bra tänker jag! Vid tio tar jag bussen ner te stan för att möta Sara och Camilla! Drar in på score, och stannar sen där hela kvällen, Daniel hade ju ingen mobil och va onåbar(typiskt) Men vi hade iaf en trevlig kväll på score. Jag träffade Jonas min älskade, trevligt att se han igen! Ett väldigt kärt återseende måste jag säga :) Träffade massa annat trevligt folk där också! Maha, jag har alltid kul med Sara :)

Nu ska jag strax ta bussen ner till stan för att möta sara, vi ska handla lite julisar och fika! Mys det!
Ikväll kanske Jonas kommer hit, skulle ju va trevligt måste jag ju säga, inte ofta vi se!
Nej nu går bussen om fem minuter :)
Ha det bra, ta hand om dig <3 Kärlek till folket!

RSS 2.0