Bussresan till karlstad

Bussresan bestod av
1, En gubbe som satt framför mig som snorade och harklade sig så jag fick kvälvningar.
2, Att jag somnade på det kortaste bytet
3,  Att jag märkte att bussen efter ett tag åker tillbaka emot mora
4, Jag satt på en bänk så sätter sig en kille bredvid mig och börjar röka, ÄCKEL!
5, Jag träffade Michell
6, HEMMA :)

Ond :)

Jag är lite ond och ego ibland, idag tex väckte jag min syster för att hon skulle färga håret på mig. Om hon skulle väcka mig och påstå en sån sak skulle jag somna om, men det gjorde hon inte hon fick gladeligen gå upp för lilla mig, moha :D 1timme, sen går bussen till karlstad, bajs hatar buss!
Puss<3

en alternativ tacos.

Igår efter en heldag på stan så åkte jag hem med mamma, vi bestämade oss för att åka till lill ica och se om vi kom på något att äta. Väl inne i affären hittade vi massa recept och kikade på dom, efter ett tag hittade vi tacos med kyckling. Mums tänkte vi det måste vi prova :) Så vi inhandlade kyckling, taco bröd, rödlök, paprika, crem freich(fast det stod grädfil), taco sås, advokado, tacokrydda och sallad, sen drog vi hem och slängde ihop maten, det va inte lite gott det. För en taco älskare som mig så var denna variant en 10poängare, satan va gott :D PROVA!
Puss <3


Tidig morgon :)

Jag har redan varit vaken 1 timme idag, detta är inte likt mig, enligt mig är det mord på att väcka mig före elva :) Men idag vaknade jag av solen först låg och drog mig från åtta i morse. Kul att komma upp i tid, nu kanske någon vänlig själ hinner färga mitt hår idag ;) Ska bli ännu mera brunhårig nu, har vart svarthårig, men nu blir det brunt som gäller :)
Puss <3

Tattoo

Är riktigt sugen på att göra någon, eller ja riktigt sugen på att göra flera. Men ska börja med än, vill ha ett fint latinsk ordspråk. Någon idèe? "Nunc aut nuncuam - nu eller aldrig" eller maior e longinquo reverentia - allt är vacker påhåll"
Tyckte att dom var fina, och kloka :)
Puss


:) SKOJJIGT!

Ta fram din mobil & va ärlig!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Alkohol - HAHA NEJ!

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Christian - Nja, snackas vi när vi ses annars inte mkt te relation, vänner!

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Värmlands elevrådstjänsteman, lär väl bli i kommande vecka :P

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Camilla - En massa söt tjej <3

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?
Emelies david - Jaha här har vi Emelies pojkvän(?) Minns inte ens när det var :P

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
automatisk kundtjänst - Hm, jag det är en lång historia :P

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Björnjönsson - ALDRIG :D

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Björn guld - Njee?

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Andreas - Nee inte vad jag minns?

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Andreas blge - Har jag redan gjort, men inte igen :P

VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
Gaban - Att vi måste ses i sommar så vi kan FESTA :D

KÄNNER DU NUMMER 1?
Alexandra - Oh ja, bästa vännen förut :)

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Andreas Hammarö - Aaa han har fått massa kramar och ska få några till :D

VAD HAR DU OCH NUMMER 40 FÖR EN RELATION?
Fredda - Naaaa guld värd, han är världens bästa och ibland elakaste :P

Dumdumdum

Min pappa är dum, någon behövade gå ner i källaren och hämta potais och jag vägrar pga jag är så jävla mörkrädd. Det är verkligen så att det kryper i hela kroppen, kommer upp i halsen som spy känsla. Då kallar han min rädsla för "snack" som att det är något jag hittar på? :S Jag är sån som måste ha tv:n innan jag somnar för att den ska lysa upp, om jag bara har taklampa släcker jag springer och hoppar ner i sängen och blundar. Om jag har sänglampa stänger jag ögonen SEN släcker jag lampan. Tack och lov gick tjockisen ner i källaren iaf nu. Han insåg väll att om jag ska göra det skiter jag hellre i mat alls. Vet att jag kan verka vrång men vill inte utsätta mig för de där äckliga känslorna.

Puss <3<3

SOMMARLOV!

Skoldagar kvar : 65 64 63 62 61 60 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 54 53 52 51 50 49 48 47 46 45 44 43 42 41 40 39 38 37 36 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

64skoldagar kvar tills mitt efterlängtade sommarlov, detta betyder två saker - Inte så många skoladagar och FAN JAG MÅSTE FIXA SOMMARJOBB NU :O

Puss på alla<3

Idag :)

Idag har farfar & Ingrid varit här och ätit tårta, min farfar är så himla rolig han kan knäcka värsta kommentarerna ibland. Dock kommer jag inte ihåg någon nu men ska försöka :D Fick lite pengar i födelsedagspresent också, det kan ju behövas ;)

Idag när jag var ute och gick med hunden så kom jag på att det vore väldigt jobbigt att bli dödat av att någon sågar ner ett träd på en. Jag menar tänk när man ser trädet falla emot en och man hinner inte undan :O Sen får man ett jävligt hårt slag i huvudet och bara tuppar av. Jag vet att jag kan fundera på skumma saker, men nu vet jag hur jag inte vill dö iaf :P

Puss <3

Just nu.

Återstår det 307 dagar av året, om man lägger till 16dagar till så är det min 19års dag, 1år senare blire 20år :D Livet bara springer iväg.

Hände det här datumet:
1994 - Sveriges ishockeylandslag tar olympiskt guld vid olympiska vinterspelen 1994 i Lillehammer.
Jag minns det som om det var igår, nej nu ljuger jag klart jag inte minns var 4år :D

Idag kan vi säga grattis till:

1963 - Pär Nuder, svensk socialdemokratisk politiker, statsråd 2002-. :P

Målmedveten och kontrollerad.

Stenbocken:

Din planet:

Du styrs av Saturnus, planeten som har en ring omkring sig. Att vara styrd av Saturnus innebär att du tjänar på att utveckla din medfödda realism och att du ska akta dig för att vara förd materiell.

Ditt element:

Du är ett jordtecken och det betyder att du är envis, empatisk och lugn. Visa detta när du vill göra intryck.

Dina positiva sidor:

Du har den sällsynta förmågan att bjuda på dig själv utan att gå till överdrift och bli jobbig. Du är trevlig, väluppfostrad och har lite säregen humor som är mycket tilltalande. Eftersom du har en ödmjuk framtoning uppfattas aldrig din dominanta läggning som besvärade, snarare som något positivt. Då du är nyfiken på nya saker är det viktigt för dig att ständigt utvecklas. Du blir framgångsrik om du hela tiden strävar vidare och inte låter dig fastna i tråkiga rutiner.

Dina negativa sidor:

Din pessimistiska läggning och din förmåga att njuta av livets goda stunder gör att ditt liv ibland är svårt. Försök arr se mer positivt på tillvaron. Lägg också band på din manipulativa läggning.

Så funkar du i kärlek:

Panka casanovor behöver inte göra sig besvär. Både känslomässigt och materiell trygghet går före charm när du väljer din partner. I början av en bekantskap är du ganska återhållsam. Men trots att du kan verka blyg är du innerst inne bestämd. Du vet för det mesta vet du vill ha, och du ser till at fånga din hjärtas kär, även om du utåt sett verkar passiv. Du är mycket trogen och ganska svartsjuk. Stjärnorna tipsar dig att vara mindre obehärskad och mindre orolig.

Bästa kärleksmatchningen:

Kräftan, Jungfrun och Oxen.

Sådan är du som kompis:

Du utstrålar respekt och du är en pålitlig och trevlig person som har lätt att känna empati för andra. Du är medveten om din omgivnings behov och du ställer gärna upp för dem. Det ger dig mer att umgås med nära vänner är ytliga polare. Framhäv din förstående och ärliga läggning i kontakten med nya vänner.

Bästa kompismatchningen:

Jungfrun, Vattumannen och Fiskarna.

Din hemliga styrka:

Du är otroligt pålitlig.

Intressen:

Stenbockarna är ofta hängivna samlare av allt från mynt till autografer. Dels är själva "jakten" stimulerande för ditt intellekt och dels kan du träffa likasinnade vänner. Att titta på konst, läsa poesi och lyssna på romantisk musik är avkopplande för den ihärdiga Stenbocken.

Skola/karriärtips:

Du har höga och ofta hemliga ambitioner. Du jobbar på i det fördolda, sakta men säkert, och plötsligt har du nått dina mål. Utnyttja din talang för organisation och siffror. Men glöm inte att balansera allt slit och plugg med att koppla av och ha roligt.

Hälsoprofil:

Stenbocken är känd för att vara ett av de mest långlivade tecken, speciellt pm du lever hälsosamt. Golf, simning, långa promenader och längdskidåkning passar dig. Din ambitiösa läggning kan på sikt leda till att du blir något av en arbetsnarkoman, undvik därför att jobba sent om kvällarna. Mycket vatten och råa grönsaker ger dig energi.

Din färg:

Marinblå. Färgen framhäver din charm.

För dig som har ascendenten i detta tecken ? ditt sätt utåt:

Målmedveten och kontrollerad

I natt i natt!

Jag har en konstig känsla i magen, den liksom suger och lever sitt eget liv trots att jag vill inte ha den där. Nej bokstavligt talat är det inget fel på min magen, men känslan sitter där. Jag saknar dig, jag gillar dig.. FAN! Vissa personer ska man helt enkelt bara ha som vänner, det är absolut enklast så. Men när man verkligen känner att man gillar den där "absolut-vän-killen"? Vad gör man då, man vet hur beteendet är och det är inget man vill ha. Men ändå så gillar man honom. Det har bara varit fel, och kommer säkerligen fortsätta bli fel, Usch mig...

Ahlgrens nya

Igår fick jag en trevlig överraskning på posten, fick nämligen en påse av ahlgrens nya sursaltade bilar. Har tänkt i flera veckor att jag ska prova de nya tillskottet i bilfamilje, men inte blivit av. Nyss öppnade jag den nya påsen och herregud va goa dom var :) Jag älskar salt godis, och dom var allt jag vill ha :D Prova dom, du kommer inte ångra dig :D

Frulle...

Det åt jag nyss, tunnbröd med annanas, skinka och ost sen in i micron, MUMS :D Iallafall senare ska jag nog träffa Sandra får se vad vi hittar på för bus! Troligen blir det att dra stan. Förresten har jag fått farfars gamla tv, så jag och pappa ska åka och hämta den. Så ska vi köpa tårtingredienser och baka mig en tårta :D Ja det var längesen jag fyllde men har fortfarande inte fått tårta, morr!

Puss <3

Mora!

Nu har jag kommit hem till mora igen, längesen jag var här senast. Var ungefär 6 januari, ca 2månader sen ;) Haha!

Idag när jag och Andrea satt på tåget till torsby, så började en kille prata med oss. Skit trevlig va han, båda två blev lite småkära i honom. Han va lika gamal som oss, och nu kan jag hitta han i skolkatalogen ;) xD Kul kille öppnar konverationen med att säga "ehm, ropar dom ut vart nästa stopp är" Vi svarade, sen fortsatte han prata. Efter en stund blir det tyst, sen säger jag te Andrea "72skoldagar till sommarlov" Då svarar han "Men det går fort, vart går ni i skolan då" :D Haha me like!

Puss

Sopsorterare?

För ca 1år sen idag fick jag redan på en storsak, det finns människor som jobbar med att rensa våra sopor. Dom står där får in massa kassar med äckel som dom sen resar? Hur äckligt är inte det här jobbet? Jag skulle aldrig underkast mig att göra en sån sak. Det var mamma som berättade det här för mig, jag har aldrig tänkt på det förrut och jag kunde inte föreställa mig det heller. Nu som idag slängde jag räkskal, gammal mat osv. i soptunnan, sen ska någon stå och gräva i det där :S USCH! Nej, ett jobb som jag aldrig skulle kunna arbeta med är detta.

Puss <3<3

God morgon!

Har precis ätit frukost med Jonas, nu är han någon annanstans vet inte vart dock :S Men men, så äre ibland :P
Idag ska jag leka med sara, jobba sen leka med Sara igen :D TREEVLIGT!
Uppdatering senare :) Puss<3

När man väntar..

När man väntar på ett sms så kommer det aldrig, sen går man ifrån telefon 2minuter då kommer det :) Haha, lustigt det där, man sitter och stirrar på telefon som att det ska börja leva men det gör aldrig de just då. Senare när man går iväg då jävlar!

Puss<3

Duktigt Theres...

Nu har jag faktiskt varit duktigt idag, har nyss städat mitt rum som såg ut som en soptipp, nu ser man hela golvet och mattan :P Nu håller jag också på att tvätta det berg av kläder som har legat på golvet :P

hihi, var duktigt tidigare idag också, tänkte jag skulle spara lite pengar så jag gick till jobbet. Sen efter jobbet så gick jag hem också - så jag fick motion och sparade pengar, DUKTIGT :D

Nu ska jag platta håret, tjipp <3

God morgon!

Linn fick bli min väckar klocka i morse, först väcke hon mig nio, sen halv tio :P Så znoooz var också igång :D Nu har ja precis ätit frukost, väntar på att Linn ska lämna badrummet som hon ockuperat så jag kan borsta tänderna. Om en 10minuter ska jag promenera ner till jobbet, utan musik :( Mobilen är ju borta och den använder jag också som mp3! Ska iaf få tillbaka min sköna idag!
Sen ska jag leka med Jonas, Puss på dig!
Pusssar <3

Panik!

Kom nyss hem från deje där vi ikväll har haft ett roligt barndisco :) Barnen var helt tokiga, skit söta var dom också. Efter en trevlig kväll med folk jag gillar i deje så åkte jag hema. Väl hemma tänkte jag nyss sova men icke, hittar verkligen inte telefon. Letar överallt, så kom jag på att det kan åkt ut i Freddas bil, mycket riktigt. Så nu får jag mobilen i morgon, I MORGON? :O Just nu känner jag mig helt handlings förlamad, kan inte göra någonting. Blev helt stirrigt och jobbigt nyss när jag pratade med Jonas och han sa att han kommer förbi jobbet i morgon och lämnar den till mig. Läskigt det där att man kan känna sig så jävla handikappad utan mobil, någon kanske vill nå mig? Jag kanske vill nå någon? Men nej det går ju inte, har ju alla nummer på telefon. Jag kommer inte ens komma upp i morgon utan den, använder den som väckarklocka :S Usch usch usch, jobbig känsla i kroppen är det. Nu ser jag ordet mobil överallt, fick nyss ett mail om mobiler, nikki loggade precis in med namnet "finns på mobilen" Åh nej, blir tokig snart faktiskt :(
Ska försöka sova nu så jag i morgon får tillbaka min älskade <3
PUSS<3

God morgon!

Igår satt jag och tvivlade på att jag skulle komma upp idag, men jag klarade det :) Kom precis ur en varm dusch som var hur skön som helst, dock riskerar jag att svimma varje gång jag duschar varmt. Har en tendens att svimma då :/ Men idag gick det bra iaf, kanske var jag tillräcklig utvilad :)

Nu blir det snart att välja kläder, smink, blåsa håret och äta frulle. Sen ska jag te skolan där det är kost lära som väntar mig, interssant som bara den!
Senare idag ska jag till deje där det är disco för hela slanten att annordna ikväll :) Skoj skoj, hoppas det kommer några ungar bara :S Men Hoppas kan man alltid göra. Det sägs att hoppet är det sista som överger människan ;)

Neej nu måste jag leta rätt på lite kläder så jag kommer iväg till skolan i huvudtaget ;) Puss<3

Humörsvängningar xD

Skojar inte om att jag har haft det idag, gick från skit glad till jätte irriterad på att och alla till jätte glad, så har det fortsatt! Nu vet jag att det finns människor som inte tror på att jag kan vara sur, men jag lovar att det kan jag. Dock brukar jag kommer fram till efter ett tag att jag inte får ut något av det, och då brukar det lösa sig :P
Nu ska jag snart lägga mig och kika på andra avenyn!
Pusselipuss <3

Ta del :D

Käre - Läsare.
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag avskyr dig. Jag trodde att jag förstod det den där natten i din lya, och jag såg dig driva ut min bästa vän.
Jag är säker på att du är öppen nog att förstå köldskadad.
Jag skickar tillbaka dina kärleksbrev, men jag behåller ditt självmordsbrev som ett minne.
Du ska veta att jag spelar in en film om ett passionerat intresse för möss.
varma hälsningar; Theres



Käre - din partners namn/någon du gillar.
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men __1__. Jag trodde att jag förstod det __2__ __3__, och jag såg dig __4__ __5__.
Jag är säker på att du är __6__ nog att förstå __7__.
Jag skickar tillbaka __8__, men jag behåller __9__ som ett minne.
Du ska veta att jag __10__ __11__.
__12__, -ditt namn-

Byt ut siffrorna mot svaret du får på motsvarande frågenummer. Till slut har du ett färdigt avskedsbrev till din partner!


1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?

blå - vår romans är slut
röd - vår affär är död
vit - jag ska gå i kloster
svart- jag avskyr dig
grön - våra horoskop passar inte ihop
grå - du är ett pervo
gul - jag går på gatan
rosa - dina näsborrar är en förolämpning
brun - maffian är ute efter dig
ingen tröja - du är en nolla
annan - jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
januari - den där natten
februari - i fjol
mars - när vi badade nakna
april - när jag trippade på sesamfrön
maj - senaste första maj
juni - när du satte bojor på mig
juli - när jag kräktes
augusti - när jag såg det krympta huvudet
september - när din dvärg bet mig
oktober - när jag reciterade "Tomten"
december - när din fårhund löpte amok

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
tacos - i din lya
pizza - i din campingbil
pasta - utanför Säffle
hamburgare - under bussen
sallad - medan du åt enchiladas
kyckling - i din garderob
kebab - med Knutby-pastorn
fisk - i kvinnokläder
mackor - på Hare Krishna-avslutningen
lasagne - på mentalsjukhuset
korv - i trans
annat - med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
gul - stöta på
röd - förolämpa
svart - ignorera
blå - knocka
lila - hälla sirap på
vit - karva dina initialer i
grå - slita kläderna av
brun - sätta blodiglar på
orange - snöpa
rosa - slita tupén av
barfota - sitta på
annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
svart - min bästa vän
vit - min far
grå - Carl Bildt
brun - min pruttkudde
lila - min senapssufflé
röd - Björne
blå - min avocadoplanta
gul - min brevvän i Ghana
orange - min Carl Larsson-samling
rosa - Djurgårdens förstakedja
inga - min Ingar Carlsson-staty
annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
scrubs - man
O.C - känslig
one tree hill - öppen
heroes - skamsen
lost - påtänd
house - feg
simpsons - ärrad
aktuellt - mongolisk
idol - masochistisk
family guy - senil
andra avenyn - borgerlig
annat - köldskadad

7. HUMÖR JUST NU?
glad - hur dåligt jag mått
ledsen - hur trist du är
uttråkad - att din Honda suger
arg - att dina finnar är i sista stadiet
deprimerad - att jag har bytt kön
uppspelt - att det inte finns någon lösning för
nervös - mellanöstern
orolig - att vi är kusiner
apatisk - att Jultomten inte finns
skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
kramsugen - att jag tänder på sopåkare
överlycklig - att jag är en klon
annat - köldskadad

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
vit - din ring
gul - dina kärleksbrev
röd - din Darth Vader-poster
svart - din tama sten
blå - soffdynorna
grön - bilderna av Halmstad
orange - dina löständer
brun - din adressbok
grå - våra matchande Snobben-haklappar
lila - dina gamla lottokuponger
rosa - de avklippta tånaglarna
annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - min oskuld
G/H - din granne Magnus
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - din mamma
Q/R - mitt förstånd
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10. SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnad
C/D - aldrig ska glömma
E/F - alltid ska försöka glömma
G/H - ska upplysa skatteverket om
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L aldrig öppet hånat
M/N - spelar in en film om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - berättade i bikten om
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
vatten - vår vänskap
öl - senilitet
läsk - ett nytt liv som klon
saft - eskimåreinkarnation
mjölk - hyreshuset
vin - kokainmissbruk
cider - ett passionerat intresse för möss
juice - Lasse Berghagen-imitationer
mineralvatten - pinsamma utslag
oboy - aubergine-fetishism
whisky - att sabba andra världskriget
annat - att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
thailand - varma hälsningar
usa - med vänlig hälsning
england - i smärta
spanien - gå och dränk dig
kina - äcklade hälsningar
tyskland - med lättnad
japan - stick och brinn
grekland - din eviga fiende
australien - hälsa din groda Leonard
egypten - stick nu
frankrike - lycka till på permissionen

Bullet for my valentine!

Såg jag livre igår på trädgårn i gbg, dom är bättre på skiva måste jag säga. F13 emo var det som var inne där, inte jag xD Men var en trevlig kväll ändå måste jag säga, snacka med vakten hela konserten typ :D

Men det var en trevlig resa idag, gillar trippar sådär mitt i veckan ;)
Puss <3

R.I.P

Rose-Marie som i måndags hittades mördad i mora. Ett öde som jag inte ens önskar min värsta fieend. R.i.P

00.00

Ny dag, nytt liv, nya möjligheter - Idag ska jag till gbg och se bullet for my valentine, från början var det Nikki som lurade i mig den ideen att han och jag skulle åka. Men nu ska han inte ens med, blir nog en trevlig resa med Mackan och Jocke dock :D

Byxor :)

Måste berätta om en fantastiskt rolig grej som hände mig idag: jag köpte ett par nya byxor idag. Det är inte vilka byxor som helst dom är nämligen blå, as coola är dom. Sen kan tillläggas att jag köpte dom för 20kr, vilket också är rätt rockigt enligt mig :D

Varför?

Fungerar aldrig min blogg efter klockan tolv på natten? Är det bara min blogg som tycker att jag ska gå och sova tro? :O :D

Missen!

Kom nyss underfund med att jag har missat att göra det man måste göra när man fyller 18år: köpa 2,25:or på ica! Jävlar vilken tabbe, måste ju rättas till!

Utlandsresa!

Nu sitter jag är och drömmer om att åka utomalands igen. Jag vill verkligen det, men då måste jag lära mig spara pengar. För finns det något jag verkligen är dålig på så är det att spara pengar, dom bara rinner ur händerna på mig :S Får se om jag får några födelsedags pengar av farfar då ska jag försöka spara dom, måste skaffa ett sparkonto också :)
Nu ska jag tamefan klara av att spara så jag har råd me semester sen!
puss<3<3

Tips :)

Har du lite funderingar på vad dina drömmarbetyder, kika lite på denna sidan:

http://hem.passagen.se/aengel/

Läskigt

Tänkte precis, just jag skulle blogg också, men det gjorde jag nyss. Kom verkligen inte ihåg att jag gjort det :S SKUMT!

Promenad :)

Kom precis hem från en promenad i kvällsolen, var väldigt fint att promenara längs med vattnet :)Strosade omkring lite, tills jag kom till färjestadstravbarna, där hittade jag en häst som va UR mysig :D Stod och prata med honom en stund, första va han dock lite blyg men det släppte efter ett tag!
Ska gå och hälsa på han någon mer dag :)

Snart är det mat, om det inte var så skulle jag vart ute en längre stund :)
Pusshej<3

Bloggen!

Inatt tänkte jag att jag skulle blogg, men vad hände? Den funkade inte? Morr..
Nu sitter jag här har nyss ätit frukost, som egentligen heter brunch vid den här tiden :) Micro-mackor är massa mums, även om man får cancer av microvärmd mat. Men det får man av nästan av allt nu för tiden så. Nu sitter jag här i min ytters charmiga morgonrock, som jag förövrigt fick av familjen åkerlund i julklapp. Den är iaf randig i alla möjliga färger, köpt på ikea är den också. Funderar på om jag ska väcka Linn och be henne att gå ut och gå med mig. Fast jag funderar också på att leta rätt på mitt headsett och gå själv. Får se hur det blir, om jag kommer iväg alls, usch va lat jag är ibland!

Puss <3

Mat mat mat!

Har precis ätit mat, det va massa mums, kött, klyftpotatis och sås :) Sen efterrätt ostkaka! Jag gillar mat, hahaha!

Nu ska jag snart ut med Fredda och annonsera. Kulkulkul, gillar den killen :D
Puss<3

Lördag

Varje lördag börjar jag oroa mig över att "snart är helgen slut" Jag vill ha helg jämt, fast då skulle jag inte gilla den lika mkt det kan jag förstå. Men så är det måndag "jätte långt till helg" tisdag "drygaste dagen, långt från förra helgen, långt till nästa" onsadag "halvlek" torsdag "I MORGON ÄR DET FREDAG" Fredag "ÄNTLIGEN" Kanske fler som använder sig av detta jobbiga system varje vecka, vem vet ;)

OM:

15månader och 23dagar tar jag studenten, den dagen då JÄVLAR!!! Skojar inte om att jag kommer ÄLSKA!!! FRIHETEN!

Duschen :)

Var nyss en sväng in i duschen, otroligt skönt måste jag säga :)
Nu sitter jag här och äter lite kola, vilket är otroligt dåligt för tänderna. Men dom är massa mums förutom dom som smakar typ hostmedicin, dom ska jag ge bort till någon annan dåre :D

Får se var dagen har att erbjuda mig idag, troligen ska jag ta tag i lite läxor sen ikväll blir det att annonsera med Fredda tror jag :)

5skoladagar, sen är det lov :) Ska blir så himla skönt att ta igen sig lite efter all stress, synd att det bara är 1v. skulle behöva minst ett sommarlov :P Men nu är det bara 72skoladagar och 2terminer kvar till STUDENTEN! Gud va skönt det ska bli att slippa skolan, kommer ÄLSKA den dagen :D 
Pusspuss<3 

Min intensiva skolgång!

Nu har det tillkommmit 1 läxa under veckan, som är att skriva om rampfeber/nervositet.
Sen är det idrottsprov också och lärar sig en gitarr låt!

Matte - Plugga som vanligt (varje vecka)

engelska/svenska- tidningen - läsa på till en djupare analys,   Skriva analysen, Rättas och läsa in på band.

engelska - omprovet

Gehör - Välja en låt att spela på gitarr, lära mig låten!

Teater - träna på replikerna i Bernardas hus + analyser sida 10 -20 + analysera huvudrollsinnehavaren.

Scenisk - träna på repliker till spegel spegel. (varje vecka)

Histora - Svara på instuderings frågor (på mailen)  

Samhäll - kapitel 32 med instuderings frågor.

Idrott - Läsa bok om kostlära

Kulturhistoria - Skriva om drottning Kristina.

Svenska - dikterna
Dans - analys
Idrottspov
Skriva om Rampfeber/nervositet
Lära sig 1låt på gitarr

Skolan äter upp mig innifrån!


Adoptera en katt!?

Nu just idag känner jag att jag saknar att ha djur runt omkring mig, är van att ha åtminstånde 4-5djur i hushållet, sen några fler på gården. Nu har jag inge djur runt mig alls och det känns lite tråkigt faktids, älskar dom små liven och dom älskar mig xD  Så just nu sitter jag och funderar på om man skulle ta och adoptera en kattunge, dom är så grymt mysiga :) Men då är det ett litet stort problem, jag är emot att ha katter i lägenheter. Samtidigt så finns det ju idags läget inne katter, men ändå katter är inte gjorda för att vara inlåsta i en lägenhet, dom ska vara ute och springa. Som våra katt Findus, han kan va hemma mysa ett tag äta massa mat, sen är han borta någon veckan innan han kommer tillbaka! Hur mysig som helst, dock är han i stort sätt hemma hela vintrarna när det är kallt ute :D HAN ÄR MYS!

Var nyss inne på en adoptivsida och hittade dom här godingarna: image7
Skulle inte tack nej till att ha en sådann sötnos att komma hem till :)
Pusshej<3

Skolan:

Nu börjar min skoladag om 1minut, skit trist :P Kan iaf blir roligt för vi har temadag om "rampfeber" KUL, nej!
Puss

Nu!

Ska vi till arena, sug på den du ;) :D

Kalas bra :)

Idag har jag varit i skolan(igen) hade dock planering med styrelsen mellan halv tio och halv två typ. Grymt skönt var det att slippa lektionenerna, trots att jag borde vara där. Sen hade jag historia, där gjorde jag absolut nada eftersom jag var helt slut i huvudet. Efter jobbet bar det av te jobbet, där jag har suttit och segat en massa bara :P Fick en väldigt fin komentar idag
"Du ser olika ut varje gång jag ser dig, det jag känner igen dig på är att du alltid är glad. Tänk om man kunde vara som du" Hih, klockrent :D
Sen fick jag också veta att Jane är en djurplågare, hon påstod att det var hennes mammas fel att fiskarna inte fått mat på två veckor 8-) Inte bra, inte bra!  

Imorgon blir det nog ganska likt idag kan jag tro, inge störra skillnader vad jag ser! Skola - jobb - sova :/
Skönt ska det bli med löneförhöjning nästa löneperiod, börjar på lördag :)
Kom på två saker som jag ska lägga till på min plugglista - Idrottsprov - Låt analys i engelskan. DÖDA MIG!!!!
Läsa samhäll sen sova nu, Puss <3

Tycker om :)

image6

JAG OCH MIN SARA I GÖTEBORG = Dream team!
Jag tror att de personerna(jag tycker om er andra med) som jag tycker om mest är just Sara
och Sandra <3 Lite bättre bara :D

Måste får berätta!

FÖR MIG ÄR DET BARA 76 SKOLDAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET, DET LÅTER INTE ALLS SOM MYCKET :D
17VECKOR ÄR DET BARA, SOMMARLOOOOOV SKÖNA SOMMARLOOOV! Här har vi en som längtar har jag hört!
PUSS!

Min dag idag :)

Måste bara visa min otroliga framsteg i pluggandet, tänkt till sommarlovet när hela listan plus annat skit över överstryket :P

Matte - Plugga som vanligt (varje vecka)

engelska/svenska- tidningen - läsa på till en djupare analys,   Skriva analysen, Rättas och läsa in på band.

engelska - omprovet

Gehör - Välja en låt att spela på gitarr, lära mig låten!

Teater - träna på replikerna i Bernardas hus + analyser sida 10 -20 + analysera huvudrollsinnehavaren.

Scenisk - träna på repliker till spegel spegel. (varje vecka)

Histora - Svara på instuderings frågor (på mailen)  

Samhäll - kapitel 32 med instuderings frågor.

Idrott - Läsa bok om kostlära

Kulturhistoria - Skriva om drottning Kristina.

Svenska - dikterna
Dans - analys

Har precis gjort klart massa engelska, till det har jag ätit massa kola ur min godis burk :D
Ska snart dra mig och borta tänderna sen ska jag lägga mig och kika på 2 avsnitt av andra avenyn. Jag tycker alla ska sluta klaga på den serien nu när dom inte sätt den, visst dom är kassa, men den är skit charmig :D
PUSS!


Kakor, kakor, kakor!

Idag tog jag med min massa burkar till jobbet och blev faktiskt av med 3stycken plus att Emma ska köpa någon om nån dag, det betyder att jag bara har 2kvar att sälja! WIHO! Fy fan va jag är bra, tralalala!

Nu är det bara 4skoldagar kvar sen är det helg igen, åh längtar redan ift börjar jag längta efter det varje söndags morgon. Det är något speciellt med fredagar, mår som en prinssessa varje fredag alltså :D

Tävlingen!

Förra helgen bestämade jag och sara en tävling "vem som lyckas spara mest pengar fram till löningen" båda två är töntigt panka efter helgen i gbg, och 1helg till. Både hade 600kr på kontot och tävligen började. Redan nu börjar jag se mig som vinnare av denna tävling då jag har 450kr kvar och Sara 100kr, vad tror ni stor chans att hon vinner? ;) NEJ NEJ NEj, det vi slog vad om var en cider på happy hour efter löningen, så inte värdens vadslaningen, men vi tar det på allvar. Sara tror fortfarande hon kan slå mig igenom att låna pengar av andra, haha FUSKARN!

Nu ska jag sova, är trött som bara den. Kanske sova dålig i natt när jag slogs med Nikki i hans säng xD HAHA!
Puss<3

Framsteg!

Nu har jag gjort ännu mera framsteg i dagens pluggande, ja precis hela min dag handlar idag om att plugga :)
Gjorde precis klar dans analysen, tänkte lägga mig och läsa lite samhäll sen innan jag somnar, annars ska jag inte plugga något mer idag faktiskt. :) Nu ska jag dra mig och ta en skön duscha, en kalldusch faktiskt man känner sig mycket frächare efter en sån :)

Uh, va trött jag är efter helgen nu, blev mer än det var tänkt. Får försöka på mig en lugn nästa helg, fast det är så himla tråkigt om man ska behöva sitt själv på en helg! Uppskattar inte det lugnet, går bra på vardagar och söndagar men inte fredag, lördag!

Pusshejs <3


haha, mer skola.

Det tar sig det tar sig:

Matte - Plugga som vanligt

engelska/svenska- tidningen - läsa på till en djupare analys

engelska - omprovet

Gehör - Välja en låt att spela på gitarr

Teater - träna på replikerna i Bernardas hus.

Scenisk - träna på repliker till spegel spegel.

Histora - Svara på instuderings frågor (på mailen)  

Samhäll - kapitel 32 med instuderings frågor.

Idrott - Läsa bok om kostlära

Kulturhistoria - Skriva om drottning Kristina.

Svenska - dikterna
Dans - analys

Nu blir det dans analysen :D


fan!

Sen sist jag skrev har jag kommit på att jag har "du-klarade-inte-engelskaprovet-läxa",dikter i svenskan och dans analysen.  :/
Dock är jag nu klar med en läxa iaf, kul att skolan tar över mitt liv :S

Matte - Plugga som vanligt

engelska/svenska- tidningen - läsa på till en djupare analys

Gehör - Välja en låt att spela på gitarr

Teater - träna på replikerna i Bernardas hus.

Scenisk - träna på repliker till spegel spegel.

Histora - Svara på instuderings frågor (på mailen)  

Samhäll - kapitel 32 med instuderings frågor.

Idrott - Läsa bok om kostlära

Kulturhistoria - Skriva om drottning Kristina.

engelska - omprovet
Svenska - dikterna
Dans - analys på dans.

höhö, ska kämpa hela dagen, Bara några timmar kvar dock :P


PLUGG!

Skrev nyss på lista på allt jag har att göra i skolan, det blev grymt mycket tyckte jag :/

Matte - Plugga som vanligt

engelska/svenska- tidningen - läsa på till en djupare analys

Gehör - Välja en låt att spela på gitarr

Teater - träna på replikerna i Bernardas hus.

Scenisk - träna på repliker till spegel spegel.

Histora - Svara på instuderings frågor (på mailen)  

Samhäll - kapitel 32 med instuderings frågor.

Idrott - Läsa bok om kostlära

Kulturhistoria - Skriva om drottning Kristina.

Dock är jag snart klara med den sista, då är det lite mindre kvar iaf! Tänkte beta av en stor del idag iaf :)
Wish me good luck, becuse i will need it :P


Fredag :)

Igår efter en runda på stan så gick jag bort till blue moon bar, där mötte jag Camilla för att avnjuta taco buffèe, mums. Vi satt där hade trevligt, sen kom Camillas syster och henns vän förbi för att hålla oss lite sällskap :) Skit trevlig och mysigt hade vi där, sen med Du & Jag på scenen som inte var dåliga direkt :D Jävlar vilket drag det blev, det tycker man om. Efter det bar det av till Arena, eftersom jag var nykter var det inte så rockigt att vara på arena, vågade inte prata med så mycket folk. Bara dom jag kände, vilket ioft var en ganska många :) Sprang runt där innan jag drog hem med bussen, där träffade jag en Markas som satt och snackade med mig hela vägen hem :)

Idag var det att kliva upp till väckaklockans gälla signal och dra mig till jobbet, helt okej att jobba idag faktiskt trots att halsen strejkade :P Men jag klarade av alla fem timmar som det krävdes av mig ;) Fick en macka av Loui också som var skit god, bra att han ger mig mat så ofta, det tycker jag om :D

Snart ska jag hem till Isabell och se om hon har något roligt jag kan ta på mig ikväll på klassfesten hos Anna :) Hoppas det blir trevligt ikväll!

Puss<3

God morgon god morgon!

Skulle väl inte säga att jag tycker någon morgon är god, för jag är jämt så himla trött och irriterad på morgonen :P Fast min irritation gör bara att jag är tyst, är inte fräsig mot andra eller så. Imorse hade jag ett sånt där "tröttryckt" tänkte jag halv sju kan jag går upp, det hinner jag med. Hur fan skulle jag hinna med det bussen går ju kvart i? Som tur är tänkte jag till en extra gång innan jag åter somnade om i sängen, Guud vad skönt det är att somna om :)

Nu är det snart skolan som gäller, första lektion idrott - kostlära, ska bli spännande vem vet jag kanske lär mig något nytt, sånt gillar vi :P
Ska dra nu, pusshej!

Sovplatser i skolan?

Den här frågan har blivit en het disskution på våran skolan, vi i musikal tycker "självklart att det ska finnas ställen man kan vila på" andra tycker "då kan man väl gå hem". Jag skulle vilja säga att jag faktids tycker det SKA finnas vilorum tillgängliga på skolan, ibland kan man faktiskt ha huvudvärk och bara behöva sova 1timme eller så, det är ju dumt att behöva åka hem och missa hela dagen för det. Nyligen togs sofforna på våran skola bort anledningen var "Det ser slafsligt ut när folk ligger och sover" Nu har folk börjat sova på golven istället, det ser dock mycket värre ut än att någon vilade sig i soffan måste jag säga. Jävla rektor som inte kan lyssna på vad vi har att säga innan han bestämmer sig för att eskotera bort sofforna. Dum dum dum, tyck inte att det är en baggatell för det är stora delar av våra liv det handlar om just nu!

Kramar!

Vad fan ska man klä ut sig till på look-alike tema?

På våran persoal fest den 8/3 ska vi ha look-alike tema, och jag har verkligen inte en anning om vad jag ska kunna klä ut mig till, helt knäckande :O Jag är inte lik någon kändis, kanske blir smurf iaf :D HELT BLÅ!
Nej, hjälp mig nu!
Puws!

Fotboll!

Just nu är det fotboll på tv, det som gäller för dom flesta har jag hört! Önskade attt det hade gällt för mig också, men icke har ingen tv :O Jag har bestämt att i sommar ska jag ooch Sara se alla matcher på pubbar, hon vet inte om det än dock :P Huh, nu vet hon, uteservering BLIR ;)

Idag idag idag!

Kör min bästaste vän Sandra upp, jag önskar henne alla lyckoönskningar i hela världen! Fast jag vet redan att hon kommer klara det för hon är så jävla bäst!

Puss

6minuter till tolv.

Ja det är precis vad det är, och i morgon imorgon DÅ händer det... Absolut ingenting - skolan och jobbet, häng mig!

Magen!

Idag hände en såndär sak som jag bara inte klarar av, kanske är det den lilla påminnelsen från när jag var liten och lärarna ringde hem till min föräldrar och sa "Theres verkar orolig, hon ägnar mer tid att hitta någon att leka med efter skolan är jobbar". Den känslan jag hade då kommer jag inte ihåg, men antagar att den tanke gången finns kvar i kroppen på mig. Den känslan att någon glömt en och inte uppskattar en, så man inte kan hindra tårarna och magen vänder sig ut och in, den känslan är det värsta jag vet. Kan inte hjälpa när det kommer, ibland kanske det inte borde vara att den kommer alls, men känslan av bortglömd het tar över så enormt. Vet att jag egentligen borde ta det som en skit sak, men jag KAN inte, blir för mkt för mig när man "glömmer mig". Kalla mig fjantig/känslig osv. jag vet att jag är det, och det kan inte hjälpas.

Nosonex.

Heter min medicin som jag fick va läkaren idag, fick nån annan också - hostmedicin och nässpray, mums. I morse när jag kom till gripen höll jag på att smälla av, säger vad jag heter så säger
hon i receptionen "Du har ingen bokar tid idag, ringde du igår?"
jag "Ja det gjorde jag" 
hon " Vi hade problem med internett bokningarna igår, är säkert därför"
Jahaa, tänkte jag nu säger hon "du får komma tillbaka i morgon" 
Men icke fick en tid som va bokad innan, skit bra :D

Sen har jag varit i skolan, som var helt okey idag, en evigkamp emot att göra läxor är det har inte orken.  Vart hittar folk motivationen till att sätta sig ner och skriva ett arbete på 4sidor om drottning kristina? Helt ovärt enligt mig, men måste klara gymnasiet så :P

Efter skolan så åkte jag på möte med ssu, vi gjorde massa retorik övningar och lekar! KUL ÄR DET, Tyck va ni vill :P

Usch, tog nyss host medicinen nu snurrar hela rummet typ, känner mig helt vimsig :O Fast det står som vanlig biverkning :P

Hål i strumpan och halsen!

Såg precis att jag har ett hål i min ena strumpa, hemskt jobbigt nu måste jag ner i tvättstugan igen för att hitta ett nytt par, om jag inte väljer att ha trasiga strumpor dock :) Blir nog alternativ nummer 1!
Anledningen till att jag är vaken såhär tidigt och redan har duschat är att jag ska till sjukhuset, så tråååkigt, men men min hals är inte så vänlig emot mig heller :P Drygt om man måste köpa en dyr medicin sen :O Tror det är gratis på vårdcentralen om man är under 20år iaf, det är bra, tänk om jag har fel? :S

Jaja, smink, hår och fruskost nu :D

Mitt ögaaaa!

Nyss tänkte jag ju "sov dags, bäst att tvätta bort sminket" lämnade datorn och allt och gick iväg till badrummet. Börjar med att tvätta bort sminket, helt plötsligt svider det till som aldrig förr i ögat. Jag tittar upp i spegeln och vad ser jag? Jo, mitt i ögat är det är en stooor ögonfrans, och inte nog med det på den var det typ 409tusenton maskara som kladda ut sig över hela ögat. Hur äckligt som helst såg det ut, trodde att jag skulle behöva amputera bort ögat nästan. Dock efter lite eller väldigt mkt pill fick jag ut ögonfransen och sen var det bara att skölja ögat.
Ni kan inte ens föreställa er hur läskigt det va :O

Sängen var det, jaja sluta tjata, puss!


American pie - Band camp!

Nu har jag sätt min andra American Pie film för dagen, dom är bara för klockrena tycker jag. Kan inte råför den vulgära humor som man inte kan annat än garva åt, i love it! I ettan en paj, i denna ett instrument - KLOCKRENT! Men ändå så är ettan betydligt mkt bättre än denna måste jag säga :)

Nu ska jag strax tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och läsa samhällskunskap(igen), läste sidorna 1 gång igår, så 1gång till idag är bra :) Lärarna förstår nog inte hur mkt jag ligger efter i skolan, läxorna ligger just nu på HÖG känns det som, vet inte vart jag ska börja när det blir så mkt. Men ska väl reda ut dom en efter en i helgen vare tänkt, gud va nöjd jag kommer vara efter jag är klart med allt skräp vi har.

Saknar en person lite sådär ibland, borde inte sakna honom på det viset jag gör. Men that's life and life's a bitch! Han kanske läser detta nu, kanske inte, han kan göra det vet jag.

Jaja Puss god natt nu :D

Arrw!

Okej, visst det är inte bra för kroppen att festa varje helg, och nej jag festar faktiskt inte varje helg!! Men det är inte okey att klaga på folk som inte dricker, kan jag tycka att man kan skita i att klaga på dom som faktids gör det. Bara för att man inte gör det själv behöver det inte var något fel att någon annan gört. SLUTA KLAGA, mitt liv mina problem förstår ni! Höhö, efter detta uttalande ursäktar jag om det låter drygt, men jag tycker faktiskt att man inte behöver lägga sig i vad jag gör.

Synd om gubben :O

Naa, stod och vänta på bussen idag då stod en gubbe där, han försökte knäppa sin jacka men det gick inte för han skakade för mkt. Ville nästa gå och hjälpa honom, men så kan man ju inte göra :P Usch för att bli så gammal och sköplig, fy fan va jobbigt :P

American Pie!

Höhö, såg den nyss på englskan, sånna lektioner vill man alltid ha :D Nu ska jag återberätta filmen så vi kan göra en artikel som sen ska läggas ut som en internett tidning, oh va intresse smurfarna hoppar just nu :D

Fortfarande sjukt ont i halsen, och lock för öronen har jag också som gör att jag inte hör. Jag hör inte hur högt jag pratar heller, helt mysko :P Ska väl försöka bli frisk till helgen jag och Sara skulle köra en vit helg men Sara har redan bangat ut, dåligt gjort tycker jag :P Haha, får försöka klara mig själv då!

plugg dags, Puss <3

Tack <3

Måste tillägna ett stor tack till Sandra för helgen, du är bäst <3

Bilder!

De här bilderna får representera kvällarna hittills :D image5image4

Hotellet x2

I fredags kom Sandra till Karlstad, Bara det hade varit en födelsedagspresent. Men det räckte inte enlige henne, så hon hade hyrt hotellrum på Ibiz hotell för oss två! Vilken underbar pressent måste jag säga :D I fredags så förfestade vi lite på hotellrummet. Så kom Daniel, Gamrick och Daniels tjej förbi och hängde med oss ett tag. Sen drog vi iväg till arena, där vi hade sjukt kul, festade på fram till stängning! Sen drog vi te hotellet, efter ett tag blev det sov dags! Lördag drog vi först ut till stan sen till bergvik, men vi va sjukt trötta efter kvällen innan. Så vi sprang runt där, sen kom Fredda så åkte vi med honom till stan. Efter det drog vi till hotellet där vi sov i 1½timme, hur skönt som helst. Sen blev det hemkörnings pizza till hotellet, rätt komiskt när han(pizzasnubben) knackade på hotellrums dörren :D Sen kom Sara, Sandra & Rebecca Så förkrökade vi lite på hotellet innann vi drog till arena för ännu en guld kväll :D Idag va vi rätt sega, satt och fikade i typ 3timmar, sen kikade vi lite i affärer innan vi drog i oss en el natcho på donken!

Oh sova sova sova snart :D Puss!

Överraskning :D

Idag kommer Sandra hit och ska överraska mig, vi ska någonstans tror jag, igen anning om vart dock :O Hon sa åt mig att packa en väska med massa saker i, vafan har hon hittat på troo?;D Oh, va spännande, älskar överraskningar iaf!

RSS 2.0