utgång

Laddar för kvällens utgång, ska strax åka in till stan och dra till krogen :) Hoppas på en bra kväll puss!!

God kväll

Nu är dagen över och jag har varit och räddat min mobil på jobbet. Va in på åhlens en stund och fick tag på leggings, knästrumpor, vantar, träningsbyxor och en film :) Kändes jätte bra och billigt blev det också! Halva på halvapriset är ju inget man tackar nej till ;)

I morgon blir det krogen med massa folk, jag vet dock bara Annikki, Johanna, Bella och Felix hittills men Annikki sa att det var ett 20-tal till som jag känner så det blir nice :D Hihi, har inte varit ute på jätte länge :)

ska kika lite på rese alternativ nu, tjingeling!

god morgon!

Sitter just nu och väntar på att ta bussen till stan, ska gå ner till buss hållplatsen om 10minuter. Även om det tar max 5 att gå dit :P Ska iaf in till stan och hämta min telefon på jobbet, som smart skallen var så smidig att glömma igår kväll. Börjar blir glömsk?:P

vill iaf utomlands n, längtar så enormt . Snälla älskling, åk med mig snart!!! Ska iaf gör minst två resor i år en till våren och en i sommar, sen kan man hoppas på en i vinter också :P Maha, gillar värme :) Ska nog åka med penny och Hanni till thiland till sommaren eller så, det blir nice :) :)

Pusselipuss!!

worki!!

Denna månad har jag verkligen suktat efter jobb och idag ringde de med ett glädjande besked för mig"jobba idag 17.00-00.45?" JAA självklart i bee there! Sen efter jobbet kör Elina hem mig till min älskade boning :) Missade dock att ta med mig disk medel och diskborste från gamla lägenheten så högen med disk växer varje gång jag äter, men det löser sig för jag ska köpa nytt idag :) Imorgon kommer mamma hit och såklart kommer älsko-hem :) LYCKA!!

Pusselipuss

GODKVÄLL!

Det blev en god kväll iaf efter dagen misslyckande och lyckande!
Började dagen med att leka mamma och Annikki, som var väääldigt seg upp ur sängen må jag säga. När jag väl fått upp henne ur sängen så gick vi till bussen för att hinna in till stan, jag till sjukgymnasten hon till skolan. Så vi tar bussen allt är frid och följ, vi börjar gå mot torget, precis innan tänker jag "jag ska kolla hur mkt pengar jag har på kortet" men vad upptäcker jag? Jo, plånboken är borta. Det blev att kika längs vägen vi gått för att sedan inse att den inte låg där. Jag ringde även till bussbolaget, men bussen hade såklart inte hunnit in dit än. Paniken steg i kroppen och tårarna strömmande ner för kinderna. Sprangbort till sats för att ställa in min sjukgymn. tid, för att bege mig till banken och spärra mitt konto kort. Gick och satt mig på mcd där tusen tankar virvlade i huvudet. Tårarna kom gång på gång, kände mig så hjälplös. Tiden började rulla iväg och det var snart dags för mig att börja dagens arbetspass som jag inte alls hade någon lust med. Provade bussbolaget en sista gång, fast hoppet nästan var ute. Men tänka sig, där var den :) Glad i hågen var jag, tills paniken släppte och då kom det tårar igen 2minuter innan påstigning av passet. Nu hade jag ett andra problem istället, hur skulle jag få tag på plånboken som låg ute på busssationen och jag slutade halv nio. Men så pass snäll och gohjärtad är min chef så hon tog svängen om för att hämta den och köra den till resturangen :) Sen kom jag på att kortet var spärrat och det blev en springtur på rasten bort till nordea för att ta ut pengar. Men allt gick bra, så jag kunde tatt bussen hem och nu sitter jag har ska strax se victoria silverstedts serie på tv, tingeling:)

FINT LÄGE!

Nu vet jag att det har blivit massa tjat om lägeheten senaste dagarna men jag trivs så det får vara så, ett tag till iaf :P Lyckades nyss(SJÄLV!!!) koppla ihop datorn, och därtill internet(såklart), kände mig himla duktigt. Felix trodde väl inte ens jag skulle klara av det, men där hade han fel. Han har nu åkt till sthlm på kurs, blä!! Men okej han lär sig saker om, eh, Mc Donalds :P Han kommer iaf hem på torsdagkväll och jag ska väl roa mig tills dess på bästa möjligavis! Ikväll kommer iaf Annikki hit och umgås med mig, vi ska äta tacos, sen kom jag tidigare på att favoriten "lipstick jungel" :) puss<3

Happy days!

Sov första natten i den nya lgh:en i natt, himla mys. Tråk dock att älsko åker till sthlm idag :( Får va ensam tills på torsdag, men då kommer både mamma och älskligen hem/hit :) Mamma ska hjälpa mig att städa lill-lägenheten så att den är klar :)
Ikväll kommer troligtvis Annikki och sover hos mig, så lite sällskap får jag iaf. Inte helt ensamt.
Men lägeheten är mys, den kommer bli ännu mer mys när allting är klart :) PUSS

FLYTT!!

Just nu håller jag och Felix på att flytta in i våran ny lägehet. Skoj skoj!! Vi ska snart dit och skruva ihop soffan, sen blir det pizza :) MUMA! Vi ska unna oss det, eller ja jag äter pizza och Felix Kebab. Men nu efter en månads uppehåll från skräpmat kände vi att det var okej ;P

Igår jobbar jag natt, första natten på evigheter. Fick iaf kramp i låret och det resulterade i att jag fick stå på bopen(där men friterar) och där har jag bara stått 1gång tidigare, men fy fan va roligt och bra det gick! Trivdes som bara den där, så hoppas de sätter mig där fler gånger för jag gillade det verkligen, mjau<3

Nu ska vi åka så vi får äta idag, pusselipuss<3

Ingen uppdatering.

Har varit dåligt med att uppdatera senaste dagarna, har helt enkelt  varken haft lusten eller tiden. Men nu sitter jag här igen även fast ögonlocken är tunga som stenar. Ska snart sätta på ett avsnitt av Dh och krypa ner under täcket. Är hemma hos Felix, men han jobbar till 00.45, så blir lite lonley time innan han kommer. Idag har jag jobbat på mcd, började vid sju i morse och slutade vid fyra tiden. Var en lugn dag, fast en lugn dag på mcd tycker ju vissa är stressigt. Men överlag var det en lugn dag(förutom lunch och min timme ensam i köket). Efter jobbet träffade jag Linn och vi gick bort till Sats. Där tränade vi lite, fast det blev väldigt lugnt var trött som bara den. Orkade verkligen itne konsentera mig på maskinerna och alla muskler som ska jobba hit och dit. Nej ett lung pass, med en del stretch sen en dusch och en tur i bastun :) Skönt som bara den!!
Nu sitter jag ju här och funderar på sängdags, i morgon blir nog en tuff dag med jobb, träning och party!
Puss

Mora

Är nu hemma i mora och väntar på att Felix ska komma :) Ska bli trevligt att ha hit lillen!!! Fick nyss brain-frees av min shake som tydligen var nååågot för kall för min hjärna :P inte mysigt!!

bah

Börjar bli lite stressad, älskling kommer strax så jag kan göra en sallad som jag också ska hinna äta innan jobbet. Jag börjar om 30minuter nu, sen tar det ju lite tid att åka till jobbet också. Visst jag hinner men det kommer bli stressat, gillar inte att släng i mig mat :/ Jaja, det löser sig!

Lite skönt.

Är lite skönt att vara ensam just nu, är helt avslappnad. Tog nyss en dusch och nu sitter jag här med en jätte mumsig protein-shake. Älskling kommer hem om 1h, eller typ han slutar om 1h iaf :) Saknar honom lite även om ensamheten är avslappnande just nu.

Idag blir det stägning med Sandra på mcd. Börjar kl 17.00 och slutar 00.45, för först ska det städas innan vi kan gå. Hoppas det blir en lugn kväll så vi hinner göra lite saker innan stägningen. 45minuter går ju vääldigt fort!

Rakade nyss benen i duschen utan lyckat resultat, är som en hårboll på benen ändå. Men det blir bra :)

I morgon bär det av till Mora, för att fira min födelsedag som är i morgon. Pernilla ska baka tårta :) På söndag morgon åker vi till sthlm för en kurs-helg med Herbalife. Dock äter jag ju bara produkten max 1gång om dagen, så jag är inte den bästa förebilden om man säger så. Fast jag måste medge att jag var piggare när jag åt det hela tiden. Kanske kommer tillbaka till det, det märks. Just nu provar jag på Gi-metoden iaf, önska mig lycka till :)

Ska lägga mig och kika på lite tv nu, ha en bra dag alla.

:)

<a href="http://gratisklader.se/Register.asp?r=109002"><img src="http://gratisklader.se/banner/banner1.png" alt="" /></a>

Hittade på Challes bdb :)

ta fram mobilen



Namn 1 - Alex S
Hur länge har ni känt varandra? - Sen vi var mindre typ 3:an eller 2:an?
Har du pussat honom/henne? - Jorra, det tror ja!
Kan du berätta hemligheter för personen? - Njaa inte så möe pratar inte så mkt längre, bara någon enstaka gång via sms.


Namn 5 - Andreas!
Är ni släkt? - Big nono!
Hur är han/hon till sättet? - Jadu?
Känner du honom/henne bra? - Nej kommer inte ens på vem det är :P

Namn 10 -  Anna Nilsson
Har du sänt personen ett sms? -Måste jag gjort!
Är det en tjej? - Mjao!
Går personen i samma skola? - Vi gick i samma klass

Namn 13 - Annikki!
Kramat personen? -Massa gånger!
Hur gammal? - 18
Bor? -Granne med mig :D
Hatar du personen? -Nej, älskar :D

Namn 15 - arena
Har du besökt personen? - Ja har varit där några gånger ja!
Är han/hon trevlig? - Har haft trevligt stunder där!
Vad börjar hans/hennes namn med? - A?

Namn 18 - Azra
Har du kramat henne/honom? - Jorra ;)
Har du sett personen full? - Jo det har jag :)
Är personen äldre än du? - Jo, 1år :P

Namn 20  - Bella<3
han/hon vacker? - Jaa :)
Bästa minne av personen? - Mjaa, när vi var i gbg och åt kräftor på hotellet kanske?:P
Har du hennes/hans msn? - Jaa :)

Namn 22 - Björn guld
Står han/hon nära dig? - Nej, pratar inte längre.
Har du kramat personen? - jo några gånger!
Har du varit förtjust i honom/henne? - Ja absolut!

Namn 25 - Bobutiken
Beskriv med ett ord: Lägenhet
Bor personen i huvudsstadsregionen? - ? Nej man har lghter här!
Har du sett honom/henne i en dröm? - never!

Namn 28 - Cassandra
Första tanke? - Old classmate
När träffade du senast personen? - Skolavslutningen i 2:an
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - henne själv troligen.

Namn 32 - Christian
Har du sett personen naken? - Nej, inte ska jag heller!
Ge ett smeknamn: Chrille!
Flicka eller pojke? -pöjk!

dåligt med sömn.

Som tidigare nätter kan jag inte somna, ligger och försöker i någon timme innan jag ger upp. Inte hjälper tidiga mornar heller, nej nej blä! Ska strax prova med avslappningsband och se om det hjälper istället :) Kanske, kanske inte. Har alltid somnat vid avslappningsövningar förut så varför inte hemma? :P Värt ett försök iaf.

Någon nytt lär man sig varje dag, jag hade missat(eller glömt) att laxen var utrotningshotad, så Challe informerade mig nu, Det tackar jag för, får satsa på annan fisk då!

Nu har avslappningsbandet snart laddats klart så jag kan försöka sova, håll tummarna för mig :)
Hörs i morgon, puss<3

Lax :)

snart blir det lax, med citron sås. Mums! jag älskar lax förstår inte varför man inte äter det oftare så gott :)
Hoppas jag somnar tidigare ikväll då jag troligen börjar jobba kl 07.00, men det som lever får se!!

ÄCKEL!!!

Satt precis på msn, min msn som jag håller hemlig och ger ut till folk jag känner. Så vare någon som addade mig, såklart trodde jag att det var någon jag kände så jag tackade ja. Han började prata och satt igång sin webb, visst det har väl ingen dött av? Men nu gjorde jag det, för där låg han utan byxor. Fy fan vilket vider, varför gör människor så? Äcklad blev jag.. Bläää!!

ge mig sömn!!

Blää, jag hatar detta att inte kunna sova på nätterna. Felix somnar så fort han lägger huvudet på kudden men jag ligger ett bra tag innan jag inser att jag måste göra något. Ingen smart idee att sätta sig vid datorn heller, men provade läsa 30minuter men det hjälpte in alls. blä har väl drukigt för lite vatten senaste dagarna, brukar förfalla sig i sömn problem då. Ska väl bli bättre på det igen, tillslut blir det en vana som tur är :) Inte hjälper det att jag försöker gå upp tidigt på morgonen heller, nej nej jag är bara jätte trött hela dagen och så kommer piggheten på kvällen, nej usch.

Men vet ju redan vad problemet är, mer vatten blir!

Kläder :)


fortum!

Wiho, skulle skaffa elbolag, det första bolaget jag ringde till var jätte tråkligt med ringa dig sen hit saker. Sen ringde jag till fortum och fick prata med en jätte trevlig tjej som redde ut allt och fixade elen till mig, me like :)

snuvig.

Är fortfarande snuvig som bara den, sitter och snorar och nyser om varandra :P Uschaaa.  Blir aldrig frisk ju!


god morgon.

Eller förmiddag heter det egentligen, men jag vaknade för 1timme sen därför känns det som morgon, så jag säger det MORGON!! Sitter hemma hos älski, han jobbar och jag sitter här. Men nu är det iaf 4h & 45min tills han slutar, vilket betyder att han tidigast kommer hem om, hmm, 5timmar :P Ska försöka plugga lite så jag kommer någon vart med Herbalife nu. Ligger på noll motivation så kurshelgen i sthlm kommer passande.

Gosh, måste komma ihåg att ringa elbollaget, comhem och veckorevyn i morgon. Sen adress ändra såklart. Puh vad man ska göra som vuxen :P Haha!!
Over and out.

Underligt.

Idag har jag varit rysligt seg i hela kroppen, orkade knappt gå från jobbet till bilen efter jag hade slutat. Dagen började med att jag gick upp vid tio och åkte med Felix till Gymmet vid halv elva. På gymmet blev jag kvar och svettades fram till halv ett tiden. Sen promenerade jag bort till mcd för ännu ett jätte kort 4timmars pass. Kände mig hela tiden på jobbet slö och ont i hela kroppen, tur i oturen att gymmet hade stängt när jag slutade så jag slapp fundera över det. När jag slutat satt jag mig i massage stolen och kikade på tv i personalrummet samtidigt som jag mumsade på en sallad. Där blev jag sittandes tills felix slutade 1½timme senare :)
Nu sitter jag här och funderar lite över resor medans felix står i duschen och gottar sig :) Vi ska snart slå på en film innan vi vid 23.00 åker till Erik och Sandra som åker utomlands i natt i 2månader(?) Dock kommer jag troligtvis somna till filmen, men det som lever får se ;)
Pusss!!

Duktigt.

Nu har jag inte inte ätit pasta/ris/potatis på några dagar, alla dagar sen jag bestämde mig för det iaf. Det var typ i måndags eller så, men sak samma jag gör det och jag är duktig.(brukar inte hålla löften jag ger mig själv) Idag är det fredag och jag kände mig värt något gott som extra, så det blev äpplen i ugn och vaniljvisp till, herreguud va gott det är, mumma!! Idag har jag bara varit till gymmet(som älskling och ska börja på på onsdag, GRATTIS duktiga pojke) blev lite springandes på bandet och lite vikter innan jag begav mig till jobbet för universums kortaste jobbpass. Vivala 3timmars pass. Fick dock hoppa in 30minuter tidigare("ting i kassan") för att några ädla personer skulle kämpa för mcd i innebandycup. Ska höra hur det gick i morgon :) Tre timmar går såklart rätt fort. Men tröttsamt, för man inte är laddad för någonting, tacka vet jag 9h-pass det gillar jag :) Imorgon blir det nog två vändor på gymmet(är det tänkt iaf) en innan jobbet och en efter. Innan för att felix börjar kl 11 och jag 14.00 så någon timme att bränna där. Sen efter för han slutar även 2h efter mig :) Så i morgon blire hårt ;)

Ska väl krypa ner i sängen med älsklingen strax jag, kram

Låt mig tappa lusten för att åka hem.

Ska hem(iof bara för dagen innan resan till sthlm) den 16:onde. Som för övrigt är min födelsedag.
Men tydligen ska jag åka buss i tre timmar för att sitta i Malung 1h för att vänta på en buss som tar mig till Mora. Gaad, ge mig något mer som får mig att tappa lusten för att åka hem ALLS!! Grattis theres du får sitta ute i kyla i i timme/ ett sunkigt buss-väntar-rum. Nej men tack va glad jag blir. Dryg apor!

Lååång dag!

Idag började jag jobba vid nio i morse, skulle slutat fyra. trodde jag ja, nerru det blev klockan nio på kvällen. Nu är jag lite trött och sliten efter ett arbetspass på 10h. Felix sitter nu och kikar på tv medans jag sitter här och skriver samtidigt som blåsan skriker att jag måste kissa. Ska snart göra min en röra med herbalifepulver-vanilj, fil, kokos, russin, äpple, banan och mandarin, MUMMA<3

over and out.

Tjingeling!

Sitter nu här vid datorn igen, efter en hel dag att träning i Felix källare och film tittande. Dagen har flytit på bra, och det är skönt att vara själv och bry sig om sitt eget ibland :) Även om jag nu väntar på att bubben kommer hem. När han kommer ska vi åka och kika på tv, förhoppningsvis blir det en ny tv till lägenheten då. Min gamla är ju knappast något att hurra för :P

Ska läsa lite mer i herbalife sakerna nu innan älsko kommer, se ya!

Träning.

Kände mig i morse för seg och trött för att orka gå till gymmet då, men upp kom jag och nu har jag läst egenom massa om Herbalife som jag ska. Kände att jag ändå behövde komma igår med det och gymmet står kvar om några timmar hoppas jag :) Funderar dock på att ta mig en promenix snart, men hittar ju inte riktigt här på Hammarö så vi får se hur det blir med den saken. Annars kanske jag göra lite sit-ups och lever rövare, jag är ju ändå ensam :P Älski är på jobbet och hans föräldrar också så nu sitter jag ensam i huset, hoppas det inte spökar :P
Puss

Unika tillfällen.

Sitter som vanligt hemma hos felix, bor i princip här nu för tiden. Minns knappt när jag sov hemma i råttboet senast. Så skönt att vara här, idag hade hans mamma lagat fisk med någon röra som var mumma :) Lyckades(okej bara dag två) att avstå från potatismoset(som är syndigt gott annas), som en start på lite bättre, hälsosammare och träningsrikare liv! Var påtal om det på gymmet idag, första dagen efter min sjuktid. Herrejävlar vad fort man tappar, kunde knappt springa 10minuter utan att jag flåsade som en gris och ville lägga mig ner på golvet och dö. Men hej och hå klarade mina 30minuter på rullbandet men sablar vad svettigt och jobbigt det var. I morgon blir det ett morgon-tränings pass vid 7.00. Ska starta dagen med en body-pump pass, hoppas det blir roligt har aldrig tränat det förut. Måste börja komma i tid i säng och upp på mornanarna, visst visst kommer jag i säng vid elva snåret vilket är bättre än några år sen. Men för att vara upp sex/sju krävs lite tidigare sömn gång. Iaf nu.

JAG ÄLSKAR FELIX!!

natti.

Nu ska jag och Felix snart krypa ner i sängen, han börjar vid sju i morgon och jag vid nio. Mår fortfarande inte riktigt bra, har en äcklig förkylning som inte vill ge sig. Men att vara hemma och lata hjälper tydligen inte så jobb+träning blir i morgon.
Idag var jag och Felix på bio filmen "allt flyter" Var en halv bra film som verkligen inte är värd att se på bio men en mysig hemmakväll, jovars det funkar. Jag och Felix är rätt duktiga med att gå på bio, snart har vi avverkat vårat andra halva-priset-bio-kort. Mysmys.

Nu vänta kudden och film :)

Igår!!

Var jag och älskling ute på äventyr, vi gick upp vid åtta för att vi vid nio tiden skulle åka till Mora och hälsa på :) Såklart hade vi inte sagt något till familjen, så det blev en liten överraskning. Vårat mål var att hälsa på dem och gratta sandra(i förskott;)) En mysig dag blev det och vid sju tiden igen satt vi oss i bilen igen för att bege oss tillbaka till Karlstad. efter en bit var det en bil som hadde sladdat med bilen så den fick hjälpas sen åkte vi vidare, Felix blev dagens hjälte;) Tack för igår älskling :)
Sen fick sandra sin present också som hon aldrig kommer komma på vad det är för något, men jag längtar kommer bli SÅ trevligt :D Pusss

nyårsdagen

Idag ligger halva sveriges befolkning bakis, men inte jag inte. Jag och Felix hade mys-kväll såg film och åt god mat :) Han är sjuk i halsfluss(andra gången på 3veckor) och jag börjar känna mig hängig. Sen åkte vi hem till en tjej som heter madda och satt där och hade trevligt. Vid tolv slaget var vi på torget, som var mer läskigt än roligt. Tallibaner som sköt raketer och bråk. Efter det hämtade vi Sandra och Erik vid pekås så körde vi hem dem och utan för dem så myste vi med att skuta några raketer som Felix hade köpt :) Sen åkte vi runt lite överallt innan vi åkte hem vid halv fyra.
pusshej!!


RSS 2.0