Tjingeling <3

Sitter hemma i lägenheten, har ätit korvgryta och sallad för ca 1½timme sen! bådas favvo mat måste jag säga, grymt gott :) Kom och gästa mig och jag bjuder på korv-gryta ala theres and felix ;) Vi fick förövrigt ut våra biljetter till turkiet idag, så nu känns det som det är på riktigt :D Wihoo! Om mindre än 4veckor bär det av till turkland!! Ska inte bränna mig denna sommar, såg ut som en kräfta förra sommaren ;)

Nu blir det rena rama rolf och jordgubbar :D

torsdag och regn = tvättdag!!

Turligt nog är det dåligt väder idag, rätt bra eftersom vi har bokat tvättstugan. Så 12-17 idag har vi en väldig massa kläder som ska tvättas. Skönt att man känner att det är okej att stanna hemma en dag som denna :) Tror älkling laddar för tvätt-stugan nu så ska väl springa efter :) Puss

välbehövligdag<3

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, har haft för mig så mycket senaste dagarna att jag kände att det verkligen behövdes. Har bara njutit av vardagssaker som man ofta gör i stress. Var helt underbart att ta en dusch, göra en hårinpackning och raka benen förut! Känner mig så lung just nu, har inte gjort det på flera dagar, kan inte koppla av alls.

Nu ska jag se på "the hills" och vila lite mer, puss<3

Sola och bada :)

Idag började dagen riktigt tråkig, såg ut som det skulle vara dåligt väder och kyligt hela dagen. Men medan jag jobbade mina 5timmar på mcd så kröp solen fram och när jag kom ut efter jobbet för en cyckeltur hem var det riktigt härligt :) Njöt verkligen av att cykla hem med musik i öronen. Ingen stress alls, värsta avkopplingen! När jag kom fram till skoghall såg jag Nathalie, hennes syster, Aron och Annikki, så jag pratade lite med dom och det ena med det tredje och vips så skulle vi bada. Först en sväng hem och slänga ihop en wok och packa bad kläderna. Så mötte jag upp dem igen, men Annikki hade åkt hem nu för hon orkade inte. Men vi gick iaf längst ut på klipporna i lillängshamnen och där vare tänkt att jag skulle bada. Badade fötterna iaf, fast N och hennes syster var tuffare och hoppade i vattnet. Vi plaskade runt där, snacka lite innan Nathalie fick ryck och bestämde att vi skulle gå hem. Så det blev att vandra tillbaka till deras fins lght :) Där spelade vi yatchy(?) JAG VANN!! och kollade på resor. Kom på att N & A ska också åka till turkiet samtidigt som mig och F så vi får vara där tillsammans :D Grymt skoj, hoppas det blir av skulle vara trevligt att ha några att äta med och så ibland :D

yeye, nu ska jag gosa ner mig i sängen med ett glas mjölk och naturgodis, mums :D

Ont i örat!

Sitter här och drygar, ska snart åka till Jobbet istället. Har färgat ögonbryn&ögonfransar så komfram till i morse att jag inte behövde sminka mig och vips så var jag klar mer än 45minuter innan jag ska åka. Drygt fast ändå skönt då :)
Jobbar som sagt idag men bara 10 -15, lite glidar pass sådär på måndagen. Tråkigt nog jobbar älskling stägning så han börjar timme efter jag slutat, vilket betyder att han kommer jag inte se något av idag :(

Juste ska cyckal hem ifrån jobbet idag, min cyckel har bosatt sig i stan så måste få hem honom nu :)
Pussis

mys kväll <3

Igår dukade jag och älskling upp med läsk(kiwi vatten åt mig och cola åt honom) och lös godis framför tv:en och såg på en komedi :) Vi hade även massa tända ljus som gjorde det hela super mysigt att mysa ner i soffan :)


Fredag, hemma dag :)

Går kvällen blev inte alls som den var tänkt, blev lite galet och jag blev hemmasjuk. Så vid 1tiden hämtade Fredda mig i Årjäng och jag fick åka hem och sova i min egen säng. Sååå otroligt skönt, man annar inte hur underbart det är när man aldrig är borta. Så iaf vaknade jag hemma i morse, dock tråkigt att pojkvänen är borta men han kommer senare idag :) Wihoo, idag känns det bra iaf. Får se om känslan ändrar sig under dagen, hoppas inte det iaf :) har tänkt få lite ordning i våran lägenhet idag också skulle vara skönt :)

Tordag =början på min helg :D

Idag är första dagen på min helg tycker jag, idag ska jag med Annikki till Årjäng och se Larz Kristerz ;) Kommer bli super roligt tror jag, länge sen jag var ute och busa :) Fast tycker det är rätt skönt att komma hem på kvällen och sova men nu blir det att sova i årjäng i natt då! Nu är det 1,10minuter tills vi ska in tills stan med bussen, så morgonen blir väldigt lugn idag. Funderar på en kopp te snart, det skulle sitta fint :)

snart slut på onsdag!

Idag har jag jobbat öppnat på mcd, var rätt trevlig men Ali saknades :( Men dagen gick bra, mitt skrikande på Quasim i köket fungerar bra :D

Nu ska vi åka ner till stan och köpa glass, MUMS :D

Dryga!!

Igår och i förrgår satt jag flera timmar i telfon kö på sjukhuset men kom ändå aldrig fram. Idag gör jag ett nytt försökt, det ska ju inte vara inte för inte jag var på magnetröngen. Surt sa räven, nu tycker jag dom kan ringa mig. Fyy, bättre vetja sjukvården i dalarna som ringer upp en istället!!

Kvällen!

Är fortfarande utslagen, men nu har vi iaf lyckas ta oss till affären och handlat. Blev lite grönsker och massa onyttigheter. Blir väl så när inte hjärnan är påslagen ;) Ska iaf ha en myskväll som jag ska hålla mig vaken under med älskling, tacos och tv! Blir bra ser fram emot ett nytt program ikväll, heter mama's boy, ska tydligen vara skit skoj :D Jajja, pussaa

seeeeeeeeeeeg!

Kan knappt röra mig idag, kan inte heller se på tv eller datorn längre stunder utan att mn hjärna vill slänga sig ut genom fönstret. Har idag typ duschat annars bara legat i sängen, mitt huvud är inte med mig idag alls :( Är det såhär migrän känns? Isf vill jag aldrig ha det igen, ibland flimrar det till också. dryyyyygt!!! Synd om mig, puss ;)

god natt!

Ska strax gå och lägga mig, har en sån förfärlig huvudvärk. Dunkar i hela huvudet och jag mår illa, det kanske kallas migrän då? Har haft huvudvärk sen i morse och ibland vill jag bara dö. Men har iaf haft en trevlig dag med Annikki och Nathalie. Vi bara badat och såklart fikat på klipporna med bullar och läsk. Ska kanske inte säga att vi badat för jag badade inte, var för jävla kallt i vattnet :P Efter badturen hyrde vi filmen "eagel eye" och gick hem till Nathalie och kikade på den. Jätte bra film det :)
Nu ska sminket bort sen ska jag lägga mig i sängen och se dagens missade gossip girl avsnitt, god natt!!

Tokig men trevlig kväll!!

Det hela började väl med att felix hämtade mig från jobbet och vi fick även med oss Annikki hem. Hemma lagade älskling mat till oss, som vi gladligen mumsade i oss :) Sen vare tänkt att vi skulle vara hemma med lite mys och se EVSC. Men vi bestämde oss för att ta en tripp till stan istället. Så när Felix åkte till jobbet åkte vi med. Där inne träffade vi Bella och felicia, det blev att dryga tid på en bänk och kolla på alla bilar som åkte varv på varv i stan. Sen kom Nathalie inne och vi började röra på oss, dvs gick en promenad. Vi kom till en korv/kebab/hamburge-kiosk där vi stannade för lite mat och funderande. Vi lärde oss även lite turkiska av ägaren, som jag heelt totalt glömt bort nu :P Någonstans på vägen hade vi tappat Bella och Fillan så vi satte oss på ännu en bänk, denna gången vid gripen. Bänken var blå!!! Där pratade vi med alla förbi gående, kändes verkligen som man var 15år igen. Det var ju fint väder så vi kunde ju suttit på ute-serveringen men vi ville inte det! En inte så munter-kille som var påväg att gå hem till Kil stannade och blev våran nya vän. Han umgicks sen med oss hela kvällen(från ca 21.00). Vi snubblade in på Uno för att värma oss, där fick vi visa lägg och blåsa i alkomätaren, men tji på dom vi var nykterister ikväll :) Där inne såg vi slutet på Evsc, så grattis till norge!! Efter det bestämde jag och Nathalie för att gå på Mcd och säga hej till felix innan vi tog bussen hem till skoghall.

Måste säga att Nathalie är väääldigt rolig, gillade henne skarpt :) Nya vänner is the shit :D
Annikki veet att hon är min bästa så inget illa om henne men :D
Pussis

goood morgon :)

Idag gick jag upp när jag vaknade vid tio över sex, ska trots alla cyckla till jobbet idag :) Är redan superfint ute och fåglarna kvittrar, med lite musik i öronen kan det bli en trevlig morgontur. Nu sitter jag här med mitt morgon te och ska strax dra mig iväg, älskling sover i sängen med öppen mun. Han ser skit liten ut för sängen är ju såklart större än honom men sen har vi det jääätte stor täcket vi fick av Jessica i födelsedagspresent(tack, skit bra!!) och han håller händerna på kanterna ser skit roligt ut. nej nu ska jag surpla i mig det sista tet och dra mig :) Puss

Swingfly!

Älskar det bandet för tillfället, har lyssnat på dem hela dagen idag och dansat som en tokrunt i lägenheten. Underbar mysig, somrig också för den delen :)
Var duktigt idag som cycklade till och från jobbet, blir samma visa i morgon för jag öppnar och börjar 08.30 och älsklingen slutar 05.00 i natt så han är inte alls pepp på att köra sin älskade flickvän. Men vad gör det om det är fint väder så är en cykel-tur perfekt uppvaknade ;)

Ska strax ta mig ett glas mjölk och mysa ner mig i soffan med DHW, tänkt att jag ska somna snart så jag orkar upp i morgon också :)

puss

Mat?

Gick för ca 1 timme sen hem ifrån affären, gick då och funderade på vad olika varor kostade. Min handling gick på strax under 400kr, dvs mat för några dagar framåt. Men iaf, när jag gick hemåt med två halvfulla kassar kom jag och tänka på all skräp mat jag åt förra året som kunde blivit minst dubbelt så mkt för samma summa. Då var det pasta, pasta och pasta i mängder. Inte konstigt alls att folk blir fattiga när såndär näringsfattig mat är så sablarns billig. Visst kan man säker äta nyttigare och billigare än jag gör, fast det sättet har jag inte lärt mig än+ att man inte vill fasna i billigt-onyttigt fällan igen. Nej, ioft blir man fortare mätt på bra mat så det kanske jämnar ut sig. Vad vet jag?

Arvingarna!

Tipp-topp, sitter och lyssnar på arvingarna konstant!! Det är mys, men har lite ångest över att jag inte är ute när det är så vackert-kvälls väder. Hade varit bästa grill-vädret, men har ingen att grilla med. Alla tokar med andra saker, visst kan vara med men orkar inte med något tok ikväll. Det är jag och arvingarna ikväll<3

Lite ensam?

Först dagen på 1vecka jag är ensam, känns lite konstigt men rätt skönt. Är trött i huvudet och vill bara slö-kolla på DHW hela kvällen känns det som. Men känner jag migsjälv rätt kommer jag bli rastlös om någon timme. Men ska försöka roa mig med datorn 30minuter till annan jag gör en shake och slår mig ner vid tv:en och ser mina älsklingar :P

sitter just nu och lyssnar på arvingarna, det svänger iaf. Synd att jag missade de på blue moon för någon helg sen, de är mysiga!! Hej, skyll på min uppväxt med dansband ;)

snart klara :)

Vi pillar fortfarande med lampor och sånt i våran tv-hylla. Men snyggt och praktiskt blir det sen syns nästan inga sladdar eller de syns om man kollar men de är gömnda så gott det går iaf. Ska antingen köpa ett nattduksbord eller en stoor växt som kan täcka lite mer. Känns kalas bra med våra förändringar. Kanske inte syns så mkt om man inte är här lika mycke som vi med vi ser det tydligt :)

Nu är det inte många dagar kvar tills en av mina vänner från säfle flyttar in i en lägenhet nära mig :) Kommer kännas super och förhoppningsvis får jag även Annikki att flytta hit :) Samtidigt får även Rebeccah sin lägenhet på herrhagen, super kul för henne tycker jag :)

Pussaa

Änglar och demoner.

Jäävlar vilken bra film måste jag säga. Har hört att boken inte ska vara någon höjdare, men då blir man iaf positivt överraskad av filmen. Jag brukar har rätt svårt att se på filmer som är längre än 1,40h men denna film bara flög iväg. Njöt tills sista minut, och jag som är helt kontroll beroende av tiden kollade på klockan 1gång bara. Fattar ni?? 1gång under 2,10h det måste varit rekord för mig, brukar kolla på den var 10minut under filmer, minst :) Detta gör jag inte för att filmen är dålig utan för att jag har kontrollen över tiden, men nu fög den iväg och det var så jävla skönt!!

Om två helger åker jag, Sara + Azra eller/och Kannika till göteborg, det ska bli PARTY PARTY! Längtar dit, saknar mina och Saras upptåg. Men nu är vi pågång igen, FUN :D

uppdatering!!

Vi håller fortfarande på med tv-hyllan, veckans tvätt har blivit tvättad också. Jäävlarns vad med tvätt det blir på 2personer snabbt eller så överkonsumerar vi kläder eller nått :P

Snart ska vi börja flytta in saker i den nya tv--hyllan, det ska bli FUN den är nice :D
Pusselusstuss

onsdag!!

Denna dag har hittlis varit toppen, vi kom upp i morse igen för våran(som ska bli) dagliga morgonpromenad. Efter det har vi fixat i lägenheten med våran nya tv-hylla som kommer bli klar idag :D Sen ska jag bara köpa lampor och massa glas för en del i den är vitrin skåp, yippy :D

Fick precis sms från sara som lider av en fruktansvärd bussresa, lider verkligen med henne. Ska tröst äta lite glass åt henne senare, måste hitta något ställe som säljer kul-glass med mjukglass och sås på, sååå gott(och onyttigt jag vet)!!

Ikväll ska vi se "änglar och demoner" på premiären, ska bli så spännande har hört mkt bra :D Pusssiiss

Äntligen!!

Snart går en jobbigdag till sitt slut!! Dagen började bra, men ballade ur totalt. Kanske var det för att både jag och Felix var rå-hungriga och skulle ätit för någon timme sen. Då kommer monstret fram, det som bråkar, skriker och grinar. Mitt i turbolensen skulle vi komma överens om vilken jääävla tv-hylla vi skulle köpa. Men vi fick åka hem, äta och tänka över det innan vi var överens och nu känns den som felix ikväll nästan skurvat klart med som ett bra val. Men dagen har varit jobbig och jag vill bara sova och vakna upp i morgon, imorgon ska bli en bättre dag. Det har jag bestämt..
GOD NATT!

Tröttis!!

Är väldans trött idag, jag och älskling pallrade iaf oss ut på 30minuter promenix idag innan frulle. Bara för att inte träna något mer på hela dagen sen, dååligt!!! Men vi har sprungit 100varv på ikea och även hunnit med sommarlagret. Vi fick lusten att röra om lite i våran lilla etta, så vi köpte en ny stoor tv-hylla. Vi har även vridit sängen och flyttat en stor byrå till andra delen av rummet, tänk vad sånna små saker kan göra skillnad. Känns som ett helt nytt rum nu :) Fast än är inte tv-hyllan påplats, eftersom den är från Ikea måste vi ju bygga ihop den först, eller ja vi och vi älskling gör det medans jag tittar på ;)

Klockan är bara nio och det ögonlocken känns tunga som tegelstenar, men ska väl lyckas vara vaken en stund till hade jag tänkt mig.
Puss<3<3

Feel feel!

Vi firade Pernillas födelsedag och Jessicas examen i lördags! Sen är hunden Wille en jack russel, sååå allt bra ;)

Mora!

Är nu hemma  i mora, har varit det sen i lördags. Men har inte riktigt tagit mig tid att kika in i bloggvärlden ;) Vi åkte iaf hit i lördags efter jag hadde haft ett läskigt läkar besök med magnetröngen. När vi kom hit var det bara att fixa i ordning sig och vara berädd, för inte långt efter började lite släktingar rulla in på gården. Pernilla skulle ha födelsedagsfest så min familj, farbror + familj och Farfar+tant skulle grilla lite :) Det var en mysig kväll, eller iaf eftermiddag. Massa mat och lekande med Pernillas sockertopp till hund Wille. En super söt rotvailer valp hon har skaffat sig. På kvällen åkte släkten hem och jag och Felix skulle vara barnvakt åt Wille. Sötare och tokigare hund får men leta efter, plus att han är lydig för sin unga ålder. Han stannar kvar på gården och detta är även fast man själv går utan för, sånt gillar jag :) Vi hyrde lite film och myste ner oss i min säng, så gjorde även wille som snarast sov :) Igår kikade vi lite i affärerna som var öppna(dvs ö&b och ica maxi) sen gjorde vi inte så mycket mer, såklart umgicks vi med familjen och åt då ;) På kvällen var det återigen dags för film, men denna gången ingick chocklad, morötter+ gruka med dipp i planen!! Ikväll lär det väl bli film time igen eftersom vi har en film kvar att se. Om vi inte bestämmer oss för att åka till karlstad och härja istället.
Nu ska vi snart in till mora och kika runt lite, ska se om de har något av värde i skit-äckel-hålan :P

yeye, fick iaf spela kubb idag efter massa tjat :D PUSS

Nu är veckan slut, nu är helgen här ;)

Idag har varit en dag med en snabb omställning stannade hemma hade tänkt små pilla lite och städa upp i lägenheten. Så blev det också några timmar innan jobbet ringer första gången på länge och frågar om jag vill jobba. Sjääälvklart ville jag det så lite som jag jobbar. Så det var bara att sminka sig lite snabbt och slänga på sig kläderna och skynda ner till bussen. Såklart glömde jag min shake så jag har fått leva på mc chicken idag, uscha ;P Nu sitter vi hemma i lägenheten och kikar på mr & mrs smith på tv, länge sen jag såg den filmen så inget fel med att den gick på tv:en ikväll.

Imorgon förmiddag blir det röngen, hoppas det hittar något fel efter alla år. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Nu ska jag ladda upp med vatten fär nu är pausen strax sluut! Puss

god dagens :)

Nu har älsklingen lämnat mig för jobbet igen, han jobbar för mycket helt enkelt ;P Nej då, han drar inte pengar till vårat hushåll ;) Idag ska jag städa hade jag tänkt, har ont i huvudet så orkar inte så mkt. Ska väl kika lite på DHW och städa i takt till det. Blir väl inte så mycket mer idag förutom gymmet var det tänkt. Får se om någon trevlig filur vill dyka upp idag, men det tvivlar jag på. Ska ringa om lite jobb nu, puss

angående förra inlägget.

Izzie säger:
Haha
Izzie säger:
Vad har du tagit för droger?
Izzie säger:
Det var 6 Maj igår, inte 6 juni 

Så okej, det är 7maj idag, alla nöjda och glada?:D

dagarna flyger förbi!!

Ja det gör dom faktiskt, tyckte det nyss var 20april. En annars helt LYSANDE dag för mig, som jag sent kommer glömma ;)
Idag är 6 juni, jag tror att det är något speciellt med denna dagen men vet inte vad, förhoppningarna ligger på att Camilla får sin lilla son idag, men han verkar inte vilja visa sig för världen ännu. En liten fegis kanske? :D

Idag är jag ledig, som det mesta dagarna nu för tiden. Men ska ner på stan sen och träffa min pingla Annikki, ska kika lite på stan. Fun, fun :D

Förrsten är det bajs väder ute och jag har ont i halsen. so long :D

snart sovdags..

Har precis kollat på den hel mytsig filmen, nyckel till frihet. Är ett drama som Felix har gått och förälskat sig i, inte alls hans stil. Men bra som inni tusan var filmen, tror den har några år på nacken så det är en missa av mig. Men nu har jag sätt den iaf och den kan återkomma om några år efter som den finns i våran film-samling :)

På-tal om att det är våran filmsamling kommer det bli väääldigt jobbigt om vi någongång skulle flytta isär för de flesta filmerna har vi köpt ihop, jag har verkligen inte aning om vems som är vems. Men sak samma, allt vi äger våååårat :D

Nu lyss kom älskling ur duschen och jag tycker han är väldigt sexig med papperstuss som han har tryckt fast i fejset för han blöder efter sin rakning. Manligt, mycke manligt ;)

Nu ska jag och älskling ner i sängen och myysa :D PUSS!!

Skooor!

Jag hittade ett part lovley skor på dinsko i göteborg som jag inte fick, och nu hittade jag de i rätt storlek på deras hemsida. FUUUN!!! Jag får min skor, yippy!!! :D :D :D

Smarta jag(?)

Jag var super duktig idag måste jag säga. Trots att det var motigt cycklade jag till jobbet, var inte heller världens bästa väder. Sen har jag ätit lagom mycket med lagom intervaller tills nu. Märkte att jag glömt mitt Herbalife pulver på jobbet, hade tänkt dricka en shake nu när jag kom hem. Men så kunde jag inte det vad gör jag? Först äter jag färsk annanas, som var sjuuukt gott. Men tål inte det i storbitar, så tungan och läpparna lär väl svulna upp snart. Efter det kom jag på att energi drycken Monster stod i kylen, så jag tar den. Är fortfarande sugen på något mer så då slänge jag i mig en stor pizza bit jag hade hemma. DUM DUM DUM!! Jaja, var väl en okej dag iaf ;)

Hemma!!

Är nu hemma i Karlstad igen efter en helg i sveriges-vackraste stad tillsammans med Annikki. Idag blev det en shopping runda där jag handlade 5tröjor och ett par chinos. Hittade även ett par UR-läckra skor, MEN de i min storlek hade en rem åkt-ur så hon skulle reklamera dom :( Inga skor, får hoppas jag hittar dem här hemma i Karlstad! Har nyss varit och handlat massa frukt och ingredienser till morgon-dagens matlåda, blir aubergin-lasanget(MUMS!!!!) Ska dock bara jobba 4timmar, så min matlåda blir att hunga in på efter arbetspasset, men ska ha med den brukar vara jätte hungrig efter 4 timmar så :P

Hoppas även på soligt väder i morgon, för då blir det debut att cyckla till jobbet från denna lägenhet :D Hoppas, hoppas.. Skulle vara så skönt att komma igång med den aktiviteten!! Nu ska jag städa upp lite i svin-stian eftersom min Kar inte kan ;P Puss

trötter

Sitter hemma hos Petter i göteborg och är trött som bara den, men måste upp om vi ska hinna med något idag då vårat tåg går hem vid två. Det har varit en trevlig helg då jag dragit med mig Annikki till göteborg. I fredags grillade vi med Petter, han flickvän och hans vänner vilket var väldigt trevligt :) Sen igår var jag, Annikki och Katrin(petters girly) på liseberg och härjade från 13.00- 22.00, jätte roligt vare :D Har ni suttit längst fram i både kanonen och balder, båda är grymt mycke roligare i det läget :)  Idag tänkte jag mig att jag skulle hinna handla med lite kläder hem till Karlstad, se om jag hittar något roligt på typ 3timmar! Skriver mer när jag är hemma, pussssss

dålig smak..

Smakar apa i min mun :( Har troligtvis sovit med öppen mun, sååå äckligt. Måste borta tänderna snart innan jag spyr!!!
Igår var en JÄTTE trevlig kväll hos Izzie. Var en bunt super sköna människor, som helt otroligt blev en bra mix :) Vi började kvällen med att sitta uppe på deras balkong i solen och smuttade på cider och små pratade. Efter ett bra tag där så gick vi ner och hittade en gräsplätt där vi grillade ;) Jag och älskling grillade rostbiff, vilket var Otroooligt gott. Men måste säga att engångsgrillar från ica maxi är bäst, gick inte så bra (i början iaf) för Ö&B grillen ;) Vi avrundade kvällen (iaf för mig och felix) med att köra dueller på sing star, mitt, Felix, ciccis och Sannas lag ägde skiten ur dem andra. Haha nerrå, tävlar inte så mkt det var mer en SUPER rolig kväll. Mer Sing star kvällar måste bli :)

Nu ska jag packa väskan inför min och Annikkis resa idag :) Återkommer om det.. Puss

RSS 2.0