hej alla glada!

Sitter nu i felix säng, han sover en stund på soffan eftersom han är sjuk. Ska väcka honom vid sex tiden så vi hinner i ordning med maten och så innan sju då vi tänkte äta. Fläskfilen blev klar för en stund sedan och den ser riktigt god ut vill jag lov, muma!! Jag uppskattar så mycket en pojkvän som vill umgås med mig och inte flyga iväg  på eget håll, så skönt :) Ska väl snart dra på mig nyårs blåsan också inför kvällen :)

gott nytt år :)

Nyår.

Idag är det(som ingen har missat tror jag) Nyårsafton :) Ikväll blir det mysig hemma kväll med mat tillsammans med älsk. Vid tolv ska vi även ut och smälla lite raketer. Ska bli jätte mysigt.
Även om jag drömde en mardröm i natt om att vi gör slut, Uhh. dont like nightmares :(

Godmorgon.

Vaknade precis sitter hemma hos Felix, han sover som vanligt som en liten gris brevid :P Orkade inte sova mer nu, hade nog somnat om men hade igen lust med det :P Får sånna sömn problem på kvällen om jag gör det. Måste kissa, kissar snart på mig och det vore inte så bra :P

Hejdär!

Sitter nu hemma hos felix efter en halvlångdag. Började dagen med att gå till jobbet alldeles för tidigt så fick strosa runt på stan en stund, var stoooor risk för inpulsshopping där men höll mig undan. Dag blev det bara 3h på mcD men det räckte, knäna värkte och huvudet med. Efter jobbet åkte jag och Fix till Max för att äta, blev en fijata-sallad(otroooligt god) för min del och hamburgare för felix del. Sen var vi förbi bergvik en sväng där jag fick tag på en nyårs blåsa :) Nu har vi bara slöat och snart blire en vända i duschen innan sängdags!
Pusspånosen

Vänner!

Är de som stannar kvar i tuffa tider, och när vänskapen får stå i ro.

oboy!

Har skaffat mig herbalife med chocklad smak. Det känns precis som att dricka oboy fast utan den sliskiga sötasaken. MUMS! Jätte gott, nu vet jag vad min barn ska få till frukost när de är små ;)

Mee like!

http://www.youtube.com/watch?v=Vxh3g9T-jqk

I karlstad igen.

Är tillbaka i Karlstad efter några sköna dagar i mora. Har varit lite mkt familjeproblem senaste dagarna bara, men det ska väl lösa sig tillslut hoppas jag. På ett eller annat sätt!!
Det började med att jag i tisdags tog bussen till Mora, blev en lång resa å 5timmar. Hade tänkt sova hela vägen med en dam väkte mig för hon behövde sätet brevid sen kunde jag inte somna igen. Så mesta av tiden satt jag av. Väl hemma i mora åt vi någon god fisk och sås som Jessica hade fixat. Kvällen slutade med att vi spelade labyrinten och lite texas hold'em. Sen var det ju dagen som jag hade kommit hem för 14/julafton. Jag och systrarna åkte in till mora för att hälsa på Farmors grav och kusinerna. Väldigt trevligt att träffa kusinerna och små prata med dem. Synd att farfar inte deltog på julafton i år, han hade fullt upp på annat håll. Hemma igen åt vi julmat, sen sega vi tills pappa kom hem så vi kunde öppna julklapparna. Jag tror hela familjen har tappat lite suget för julklappar och förhoppningsvis blir det en jul utomlands eller så nästa år. Sen spelade vi Texas igen innan kvällen avslutades med att jag, mamma och Pernilla såg på tomten är far till alla barnen på tv. Juldagen kom och vi åkte till ingrid och fikade med henne och Farfar, väldigt trevligt trots att det inte var julafton. Så blev vi där några timmar innan vi åkte hem, väl hemma sprang vi mest runt och letade svarta kostymbyxor till kvällens arbete på mora parken. Kvällen kom och vi jobbade på, kvällen var trevlig och gick väldigt fort måste jag säga. När vi kom hem sen vid 03.15-03.30 stupade jag direkt i sängen. I morse vare inte tänkt att jag skulle med till stan, men efter mamma hade tjaffsat med mig massa så var jag klarvaken. Så jag satta snabbt på mig kläderna och åkte med systrarma till mora. Där kändes det som jag handlade en massa, och det blev en massa också men dyrt blir det inte. Jag bara älskar rea :)

Nu ska jag duscha lite och ta det lugnt till felix slutar vid nio så jag får träffa min sötnos :) Älskar honom<3 Puss

God jul :)

Idag är det jul därför önckar jag alla vänner som ovänner, god jul!

Happy boy :)

Felix fick nyss sina julklappar, hittade för några veckor sen en gullig bok på dimonda där man skriver i lite saker. Hur mysig som helst så den fick han plus 35minuter massage :) Ibland kännder jag mig bra han blev glad iaf :) Puss på honom, älskar han<3<3 Snart flyttar vi också, ska bli mys :) Sen i april blire att åka utomlands och maj körkort :) ME LIKE! PUSS

goood morgon :)

Sitter hemma hos Felix, har precis ätit frukost. Alltså en riktig frukost :P Mitt pulver är troligen fortfarande i strömstad annars är det på vift någon helt annanstans. Snart ska vi in till stan och köpa de sista julklapparna sen blir att dra till gymmet innan bio och mys :) Ikväll ska vi troligen äta tacos som jag är en förkärlek til ;) Felix har konkurence med tacosen ;) PUSS!

I wanna find you there, wanna hold on tight

Sitter nu hemma efter mycket tvekande om att gå från jobbet, kunde verkligen blivit kvar där tills stägning om det inte var så att Cissi erbjöd sig att jag fick åka med henne hem :P Har varit en konstig dag idag, ena stunden glad andra ledsen. Ett tag funkade det inte alls så jag började gråta. Men det bytte håll sen igen till super humör :) Nu är jag mest trött och uttråkad men inte deppig iaf. Förhoppningsvis får jag mitt pulver idag/ikväll från någon i strömstad så jag kan piggna till lite :)
Nu är iaf alla räkningar som låg på hög betalda, så det behöver jag inte oroa mig för något mer.
Nej är så himla trött så det blir väl att stupa i säng nu. Puss<3

Åh nej!

I morse började dagen inte alls bra, för den började nämligen med att jag försov mig. Skulle gått upp halv elva för att hinna fixa håret och sminka mig innan jobbet, men vaknade en 11.15 så det var bara att dra på sig kläderna och dra till jobbet som ett murveldjur. Dagen där gick bra iaf, va bara så sjukt trött sista timmen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Till råga på allt upptäkte jag att jag har glömt mitt pulver i strömstad så det får jag i morgon kväll/natt :(  Så idag åt jag på mcd eftersom panka jag inte hade något val. Fy fan säger jag bara man ska verkligen INTE läsa kaloriinehållet i maten, man mår dåligt. Nej det blir dubbelt pass på gymmet i morgon, minst!!

Nu på kvällen har jag varit i lokalen breve här där Anni har 17års fest, orkade inte mer så jag gick hem. Nykter och kände typ ingen så ingen höjdare, satt bara och snacka med någon vän till Annikki mest hela tiden. Eftersom jag var hungrig nu på kvällningen och har knappt någon mat hemma fick jag laga mig kyckling och cos-cos(det jag hade hemma :P) men fy fan va starkt det blev, bräns i munnen just nu!

Lägenheten ser utsom ett slagfält för det ligger tvätthögar som ska tvättas i princip överallt, haha!!
Nej nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sägen och dra på ett Dh avsnitt. Sen i natt runt fem tiden kommer älsk<3
Puss

Strömstad

Sitter i strömstad nu igen, har jobbat hela dagen.

Hallåå!

Sitter nu hemma och väntar på att fluxen ska sluta jobba, efter jobbet gick jag hemma och utanför lägenheten kände jag en välbekant röst, nämligen ANNIKKI! Så jag spatserade bort till henne och där vara även Jonna och Tompa. Tydligen skulle vi se på film, jag också, så det blev upp till henne lägenhet där vi såg någon film. Efter typ halva filmen kom Peter också, och då övergick film tittande mest i massa prat. Så vi pratade på dom bara den tills det var dags att dra sig hemåt för att fixa packningen tills i morgon och fixa med tvätten som älsklingen ska tvätta åt mig<3
Mihi, han kommer väl hit om allt från 20minuter till 1h! Sen blir det att sussa hos honom innan det i morgon bär av till strömstad igen. Gosh nu ska jag klara att överleva tre dagar till med tokiga norskar, sen får det vara bra med det för ett tag.

Märkte nyss när jag skulle diska att det var väldigt varmt vid spisen, och jag hade visst glömt plattan på sen igår. Oh vilket snille jag är! (kanske inte)

På lördag blir det fest, anni fyller 17år och det måste firas :) Kalas kalas kalas<3
Pusselipuss

helg helg helg :)


God natt alla kära lyssnare.

Okej, om jag hade haft en radiostation skulle det komma ur min mun, men nu blir det någon helt annat.
Var ju tänkt att jag skulle sova nu, men av någon anledning har min tankar vandrat iväg hela kvällen så det inte blivit så.
Sitter och äter någon fil Jessica lämnade efter sig som är väldigt konstig i eftersmaken, alltså inte äckligt men konstigt.
Jag kan säga att den var oöppnad så möggel är inte att tala om :P

Wiho, kanske blir det att fira min 19års dag i sthlm med mamma och syster. Blir väl middag och sen en herbalife helg :) Hoppas det blir så skulle vara trevligt :)

I helgen ska Annikki ha fest i lägenhetslokalen, tydligen någon av hennes vänner som fyller 17år så det blir kalasa för damen. Btw har lite bilder från förra helgen som jag kan dela med mig av :) (inte nu i helgen helgen innan :) )Kommer väl i inlägget efter eller så eftersom datorn är damp!

Linser

Kikade in på Sandras blogg idag och hittade att man kunde få gratis färgade-linsen, skulle ju vara otroligt trevligt att prova på en annan färg på ögonen så det blir :)

Prova du med på www.fargadelinser.com. :)

Hemma.

Sitter nu hemma i lägenheten och fördriver tiden mest. Vid 21 tiden ska jag sitta i en timmes lång telefonkonferance. Sen blire nog att stupa i sängen så trött som jag är efter helgen.

Helgen den var följanden; Gick upp runt sex tiden i lördags för att göra mig i ordning innan bilresan till strömstad som gick halv sju från mcd våxnäs. Bilresan ner gick bra och rättsnabbt, började må illa lite i slutet och fick en del flash backs från barndommen när jag spytt rakt ut i bilen pga åksjuka. Men vi satt och små prata lite om mesta mds, som det blir när det är sånt folk. Hade nästan störst plats av alla i bilen, eller iaf jag oh fredrik som delade på 3säten medans de andra hade 1 var. Tillslut kom vi ner till strömstad iaf, klockan var runt tio och 1 timme kvar tills vi började jobba. Så det blev att stosa lite i shopping centret. Sen vare bara att dra i sig en shake och hoppa i arbetskläderna. Redan efter första kunden hatade jag stället och alla norskapuckon :P Kämpade egenom en hel dag innan jag och fredrik begav oss tillbaka till de andra som slutade tidigare i huset. Väl där pratade vi lite och vissa spelade rockband innan det blev sov dags. Sova gick dock inte så bra första timmen då jag, Linnea och Linnea låg och pratade konstant. Tillslut däckade Linnea så vi andra bestämde oss att det var dags att sova. På söndag morgon var jag tröttare än vanligt, men upp kom jag runt tolv tiden iaf. Vaknade till i sådär 1½timme innan man gick bort till jobbet för ännu ett jobb pass. Rätt okej när man vant sig med hur dumma norskarna är så klarade jag även denna dagen. Slutade vid nio och promenerade tillbaka till huset med Linnea och Malin, vi satt även i huset och pratade massa tills de andra kom och hämtade oss vid 23-23.30 för att åka hem till Karlstad igen. Jag sov hela vägen och vaknade och fattade inte var jag var när vi var vid statiol gruvlyckan. Men hem kom jag efter Felix kommit och hämtat mig. Eller ja hem till han, vilket är mitt hem också i princip ;)

Nerru, klockan gå såå sakta, undra vad man ska hitta på?
Tips? Se DH kanske:)
Pussis

kung

Jag är bäst tycker felix. det vet jag! Skål., hej

Ledsam

Såg nyss en sorlig men bra film på tv1000, Några som var på expedition i antarktis och fick lov att åka därifrån för en storm var påväg. Men saken var den att hundarna inte fick plats i flyg planet, fy fan höll på att bryts ihop. Man får itne lämna hundar :( Sen såg man massa bilder(tagningar på dem när en kille försökte ta sig tillbaka och hämta dem. Usch, nej jag skulle aldrig klarat att lämna en(eller flera som i detta fall) hund ensam i kylan. Kunder verkligen inte att sluta grina, sann djurvän som jag är.

Kom och tänka på hur sötnosen felix mår hemma i mora, han börja ju bli till åren. Får gosa med honom över jul iaf, det tycker jag om :) Min kääära hund :) Så båda mina älsklings pojkar heter felix, rätt slående ;)

ldag var det meningen att det skulle vara min sista dag på norstat men idag har jag feber så sista dagen blev visst igår. Så lycka till alla kvarvarande ;P

Maha, pussssssssssssssss


:)


Klanten

Eftersom jag sällan är hemma tänker jag sällan på saker jag har hemma. Kom just nu på att för någon vecka sen fick jag en avi från posten om ett paket som skulle hämtas ut. Kände när jag kom ihåg det att det kanske redan ska ha hämtats ut och skickats tillbaka, vad gör man då?  Gad, känner mig orolig över detta nu och förhoppningsvis ska det inte störa min natt sömn.

Älsklingen är sjukling och ligger i halsfluss, jag ska ligg breve och sova i natt som vanligt, hoppas för allt i världen att han inte smittar ner mig.  Fick ta hans pass idag på jobbet 9-18 och i morgon 09-16, klirr i kassan, jag tackar inte nej i min ack så dåliga december-jobb-månad.

Sov time nu, natti natt<3

hejhej

Sitter nu hemma hos Felix, han sitter i soffan och sjukar. Lillen mår inge bra idag :( Så jag ska snart slänga in mig i duchen och avnjutan en varm dusch :)
Tog massa bilder både i fredags och i söndag, men de kommer väl ut tids nog ;) Jobbar dag i morgon så palla då :P
Puss

Team call!!

Sitter just nu och lyssnar på ett team call med Herbalife. Rätt intressant ibland men känner ju att jag itne är så insatt i det hela. Men det kommer väl :) Måste verkligen sitta och göra något medans med annars somnar jag, var påväg att somna tidigare :P

Älskligen sitter nere och spelar mario cart, det ska jag också göra vid tio när det är slut!! Vi köpte det tidigare och nu hinner han köra massa innan jag får prova :(

Trevlig.

Det var trevligt igår, personligen blev jag utsedd till månadens arbetare i sept. gissa glad :) Förfestade lite innan hos Drogge och drog sen till arena, där räckte det för mig och Felix efter en trevlig middag och nån timmes prat med Sandra & Lola.
 Sen är det nästan bara en månad kvar på norstat nu innan jag inte sätter min fot där igen ;) Wiho, me like :)

Wihooo!

Ikväll är det julis och jag är taggad, precis som många andra ;) Snart ska vi dra iväg och jag felix, blir bergvik så jag får handla en ny klänning först sen hem och sminka mig innan vi hämtar upp Serdar(allas, våran turk :P ) och drar till Linda. Fett pepp på kvällen, hoppas den blir nice :D

Puss<3

Julfest.

I morgon är det dags med personalfest på Mcd, som jag märkt vid det här laget så händer det en del på mcd.  Fel personer "umgås" och fyllor går över styr :P Men jag älskart, älskar mc donalds :) var ju lite orolig över tiderna i dec. också men det tar sig fint :) Kommer komma över en 80timmar iaf och det räker gott och väl :)

tingting!

Torsdag morgon eller Lunch heter det nog :) Sitter hemma hos Felix, han satt nyss igång radion i köket eller något plus att radion i hans rum är igång så de går i otakt med varandra :/ bajs.
Undra varför det är så otroligt drygt att ladda upp bilder på datorn. Kul att ta men tråkigt sen :P Ska väl få tummen ur röven och göra det idag vare tänkt.

Klippt ;)

Idag for jag och Felix ut till bergvik i hopp om att de skulle ha några lediga klipptider.
Så klart fann det det så det blev snabba ryck och att slänge eller ja sätta sig dirket ner i frisörstolen.
trevlig frisör som små pratade lite om olika saker, helt kravlöst. Antingen är det bara jag men med vissa frisörer känner man sig obekväm och vet inte om man ska prata eller var man ska kolla. Men hon va trevlig, tacka gudarna för det.
Det blev iaf en uppklippt frisyr med lugg, tyckte det blev bra. Är hel nöjd, ska väl försöka färga det någon dag på närmaste också, kan ju behövas :P

Baha, nu ska jag bara vänta på att felix slutar spela tråkspelet Zelda, han skulle aldrig fått köpa det nu får jag lida :(

snark..

"nu ska jag vakna" påstod Felix för en timme sen, hm yeah right, nu ligger han där snarkandes. Sen kommer han ha mage att påstå att det är mitt fel, men hey jag är inte han mamma, vet inte om han missade den punkten. Vill ha gå upp får han gå upp också. Badam, igår snöade det i princip hela dagen, så nu ligger det ett vitt täcke över marken. Ska väl möla/mula (eller vad folk nu säger) felix sen, han kommer älska mig. Synd att jag inte har täckisar och vantar för då hade jag överlevt :P ge mig det i julklapp ;)

nerru ska väl hoppa på lillen nu, uppdaterar senare.
Btw, frisörren idag :D

segttt!

Felix bara sover och sover även fast jag väckte honom förut för att vi ska åka snart så somnar han om, gaaaaaaaaaaaad! Vakna nu :(

gaad.

Har fått så himla lite arbetstimmar i dec. så jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen. Blir liiite tokig. Är så grymt tråkigt att man känner att man ska behöva kämpa för att få jobba så mkt som man borde. Samtidigt som jag ville säga upp mig på norstat, men nu går ju inte detta förens i mitten av januarie. Bajs bajs bajs!!

Tisdag

Som vanligt sitter jag vaken medans lurvas sover djupt. Igår köpte han Wii, fan va roligt det var. har dock lite värk i ryggen idag. Men timmarna bara sprang förbi när vi körde även fast jag fick panik för jag inte klarade allt :P

Inatt kunde ingen av oss somna så vi satt igång famelie guy, jag tror jag såg inledningen sen sov jag. Bra sätt att få mig att somna på iaf ;)

Idag ska vi till nöjes och äta lunch buffe och spela bowling. Mys mys mys, plus att de hade massa goood mat idag :)

Har faktiskt inget viktigt att säga, over and out.

måndag :)

Imorse vaknade jag och var pigg redan vid halv nio tiden, men inte kunde jag gå upp då för då skulle jag få sitta och ha tråkigt i massa timmar. Så jag somnade om efter ett tag och vaknade igen halv elva, denna gång kände jag att jag måste gå upp, sagt och gjort. Dock ligger det lilla murvel djuret fortfarfande snarkandes i sängen. Vilket fall som helst så väcker jag honom vid halv ett om han inte lykats vakna då ;P Tänk att jag har en sån underbaring till pojkvän som gör mig så glaad, fast när han sover är han inte så värst rolig :P

Over and out, puss

RSS 2.0