Jobbigt!!

Idag var det ju meningen att jag skulle åka till mora men idiot som jag är så måste jag stänger jag av väckarklockan eller något i sömnen. Ikväll var det meningen att jag skulle umgås med massa vänner grilla och mysa. Men nu tar jag mig inte till mora alls. Så det suger.
Vill hitta på något idag, grilla mysa vad som helst faktiskt men alla verkar ha planer. Sen kan inte jag planeras med tydligen. Usch mår verkligen cp dåligt när sånt här händer, vill bara dö. Usch usch usch.

Tror jag tar tåget till min syster i sunne, det blir säkert bättre än att sitta hemma själv!
Puss<3

SOMMARLOV!

 35 34 33 32 31 30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
SOMMARLOV <3

We don't celebrate sundays anymore :)

Nej det gör vi verkligen inte ;P Uscha då är helgen slut, allt roliga slut bara att längta till nästa helg! Ska strax hoppas i säng, påtal om att hoppa säng skulle jag inte ha något emot att hoppa i säng med "Lucas scott - chad michael murry" Haha, jag kan ju alltid drömma xD

JAG ÄR KÄR
image38

Natti nu, puss <3

sommar snart.

Ja snart är det sommar, då blir alla glad och klär av sig kläderna. Ja nästan så, bikinin åker på iaf xD Om vädret tillåter vill säga. Men det gör det, ja det får vi hoppas :)

Idag har jag först vaknad ut brevid en Hendrik som flinade åt mig samtidigt som han försökte se ut som han sov 8-) Men duchade och efter det så fick jag iaf liv i människan xD Va i skolan och flamsa runt några timmar innan jag gick till jobbet - väl på jobbet bestämmde jag och Jimmy att hans band skulle hjälpa mig med min låt, wiho! Skit bra ska det bli, trummer, gitarr, bas osv. måste bara sätta ackord och noter först för det får jag allt göra själv :P Så ska väl börja med det på om någon vecka :P  Men det blir nog NICE, från början vare bara Jimmy som skulle hjälpa mig men nu blire kanske hela bandet, rockigt xD

I morgon blire att dra hem till mora, fira lite med vänner och han skoj sen på fredag morgon far jag te Karlstad igen xD För att jobba och sen träffa lite folk på kvällen, blir nog nice!

Nu tänker jag spela ett parti betapet och sen sova vare tänkt om inte mitt oth program är klart innan dess, HOPPAS! Puss nu <3

sov time :)

Är dags att sova en stund så man är pepp på nationellt prov i morgon på morgonen :P Engelska och det kommer gå underbart bra för mig :) Neeeeeeej men hoppas på det bästa, vem vet kanske går bra :P

Sov sött nu alla underbara, puss<3

Saker jag lovar?

Jag har kommit fram till att jag alltid bruter saker jag lovat mig själv. Vad ger det mig? Dålig karaktär? Dålig självrespekt? Nej jag vet faktiskt inte. Inte kan jag heller radera personen ur mitt liv, för även om jag gjort det så tänker jag på dom ibland och vill höra av mig. Ibland gör jag det, ibland inte. Men även om det verkligen tar emot så är de så lätt att ring osv ändå för tänken är "vad spelar det för roll, jag behöver inte va så stolt" men efteråt ångrar man sig och så tilllåter man sig inte att höra av sig på ett tag, men tillslut brister det ändå. Om jag kunde hålla löfterna jag ger mig själv en gång skulle saker kanske gå bättre, vem vet inte jag för jag är kass på sånt.

i morgon har jag engelska nationella i 4timmar, hoppas interligt att det går bra. Ska väl träna på lite gramatik idag på jobbet så kanske kanske det funkar. HOPPAS!

Ska dra pussas<3


Söndag idag!!

Det som känns surast nu är att man typ har slängt 120kr i sjön. Helt jävla ondigt, jag som vägde hårt på att inte följa med till arena alls men det gjorde jag. Suuurt! Fick iaf en skön natt sönma och vaknade av att Isabell ringde. Men bra var nog det för nu kan jag lägg mig och kolla lite filmer för mitt skolarbete :P Maha.

Jobb sen idag, puss <3

fy fan.

hade ikväll köpt biljett på arena för 120kr och se på fan fick inte komma in för det, tydligen var man för "full" trots det åtaliga rundor de bad mig gå runt huset som jag gick var ja fortfarande "för full" jävla nollor. Seriöst inte drukigt mkt men var att just han som har problem med mig stod i dörren som var problemet :P DÖDA HAN!!! 

Dock träffa jag en trevligt person jag gillar som väntade på bussen med mig, söötttttttt :D
Puss <3 <3


ny dag.

Nu vaknade jag precis, ska strax dra mig till jobbet för att jobba häcken av mig några timmar :P rättare sagt 5timmar :) Men innan jag går ska jag äte äckelfrukosten gröt :P

Ha en trevlig dag nu pussas <3

Det är inte lätt att var snyggast på jobbet.

Så hete Isabells blogg igår, och det handlade bandannat om mig, svårt dock att va snyggast när man är så rysligt trött :P Trodde nästan jag skulle somna på jobbet där men får man 10samtal på 3timmar är somna inget svårt :P  Fick en ett massa mumsigt recept av Isabell idag på jobbet, lät som helt konstiga ingredienser ihop men blev kalas gott :) Tror dock inte att det är så nyttigt, alla vet ju att - ost, ketchup chilisås inte är världens bästa varor, men gott blev det!

Nu ska jag dra mig till sängen som se en film, sen imorgon blire jobba sen drar jag och sara till Isabell. Där ska vi förfest och färga mitt hår :D
pussas <3

jobb jobb jobb :)

Idag efter skolan med lyckad tårtdesign tävling och tipspromenad så gick jag till jobbet. Väl på jobbet, mötte jag en Isabell, glad att se mig. Vi hade seen en grymt dåligt kväll med samtal, men roligt vare. Det var jag, Isabell, Jonas, Henric(nöjd med stavningen?), jimmy och Jane :) himla rolig vi hade med alla konstiga samtals ämen hit och dit. Massa glada skratt, skattade så jag grinar! :) Sen blev det lekar, med mitt pärlhalsband ;P HAHA!

Nu ska jag stax lägga mig i sängen och kolla på den här snyggingen: chad michael murray  

Uppe med tuppen!

idag är jag det, hör inte till vanligheterna att jag är vaken nu vill jag lova. Dock börjar jag om en halvtimmen så måste va vaken.  För idag blir tårt design tävling som gäller, hoppas det blir lyckat och alla kämpar :) Dock ska jag har lite klassråd och så före!

Nu sitter jag som vanligt och äter min äckelpäckelgröt, har väjt mig att äta den till frukost så nu är det inte så kämpigt längre :P vem vet om ett tag kanske jag tycker den är god tillochmed :P Dock är den kokhet just nu, så hur mkt jag vill ha den kan jag inte äta den för den är för varm.

PÅ lördag ska jag och Sara hem till Isabell och laga mat och de ska förfesta innan mange smith. Känns bara som att slänga pengarna i sjön att gå så det blir en lugn kväll efter förfesten. Funderar också på att färga håret då igen, förslag på läcker färg? Funderar på brun med röd nyans men jag vet inte.

Wiho, mitt nya avsnitt av Oth, blev precis klart. Vill se nu direkt men får vänta till efter skolan, jobbet och kanske Nikka(?) Den serien är som rena drogen men vill bara he mer och mer. Käärlek! Fast ingen ond kärlek man blir bara glad :)

Pusshej, jag saknar redan dig :)<3

skoldagar till sommarlovet;

 35 34 33 32 31 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Dagar till valborg;

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

God morgon :)

Ja det är faktiskt sant jag gick upp för 30minuter sen, och nu sitter jag här sminkad, påklädd med min gröt :)  Ska tjugo över tre dra in till stan för att sen jobba häcken av mig xD Anledningen till att jag gick upp så sent är för att jag talade i telefon i natt, 3 timmar faktiskt, fast det kan till läggas att det var mellan tre och sex vi talade. Tur att Hendrik står ut så länge med mig iaf ;P Vet ju någon annan som inte skulle göra det, men det är inte mitt problem det är ditt! Trevligt att prata med honom iaf! :) Dock orkade jag mig inte upp 07.00 sen, hade huvudvärk, ont i ryggen och massa konstiga krämpor, troligt att det var för att jag inte sov. Men i morgon du jävlar måste jag till skolan, annars är jag illa ute ;P Ska leda en tårtdesign tävling för de små barnen, ska bli skoj. Dock tror jag det kommer bli ett jävla liv pga att det bara är jury ifrån min klass, som att vi skulle ta våran klass bara för att vinna klasskampens 1000kr. Nej nej.

Bara så ni vet, havregryns gröt är väldigt äckligt men nyttigt så ät xD
Puss<3

Jag är bäst.

Har mellan klockan åtta och 12.35 typ suttit med ett skolarbete och rå-pluggat. Har verkligen inte tappat koncentrationen någonting under den tiden och det är helt sjukt bra för att vara jag. Brukar annars skita i skolan och in lämningsdatum, men nu jävlar måste jag börja bli lite mer som jag var i nian - PLUGG, PLUGG, PLUGG! Så himla roande att läsa om vet.

Idag på ssu mötet hade vi igenom gång av SD och deras politik, roligt brev de hade skrivit till Kenny! maha.
Sen Afficherade vi lite, innan jag tog bussen hem och pluggade :P

I morse var jag helt övertygad om att jag skulle vara i skolan 10.45 för att göra nationella speaking men skulle tydligen vart där 10.30 för detta, aj då. Så Sara hade väntat på mig och så blev det inte av alls. Bra vänn jag är, absolut hel rockig.

Puss<3

Min nedräkning till valborg också;

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

11 Dagar, det är mkt för mig sorgligt nog. Men man lever bara en gång har jag hört!!

Sommarlooov!

Satt nyss på skolkalenderna till min skola och räkna hur många skoldagar vi har kvar, reslutatet blir 35, åh snart sommarlov :) Måste bara lämna in alla arbeten och några miljarder prov innan. Missade och inte missade prov :P Måste verkligen plugga matte också, fick IG på prov testet inför nationella 8-) Grattis till mig.
Tänk er sommar, sol, bada, leva livet, kalla cider, sol nedgång och uppgång, båt och GLASS :D

 35 34 33 32 31 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Det är ett hårt liv.

Lever ett ytterst stressigt och upptaget liv. Får planer in folk emellan andra saker just nu :P

Måndag - skola/jobba/plugga
Tisdag - nationella speaking-skola/ssu/tvätta/plugga
onsdag- Skola- tårt design tävling/jobba/plugga(?)
Torsdag  skola/jobba/Nikki/plugga
fredag Jobba/se film, bio(?)/SOVA
Lördag Jobba/pluggamatte/teater med Linn/Se film/sova :)
söndag vila/jobba/sova.

Massa mer trams också, sen hoppas jag hon ringer från donken. Om hon ringer kanske jag under sommarlovet kommer befinna mig nere i strömstad. Annars sa jag till Sara att jag stannar i Karlstad i sommar, och henne lycka är gjort :)

Förresten Isabell, matchen slutade 0 - 2, säger ju att jag ska ovända dig till Ifk:are :P
Pusselipuss!


Ny dag nya möjligheter :P

njaa eller så vare att se one tree hill sen sova. Håller på att dö av trötthet, höll på att dö tidigare också. Var sjukt nära att krocka med en bil och sen en mototcyckeln då en bil tvärnita framför oss på motorvägen, Inte okej!

natti, saknar dig!


Sol sol sol :)

Strålande sol ute, himla skönt har suttit ute några timmar idag :) Det var mys.
Jag kom fram till att det jag har gjort i helgen låter oerhört tråkigt - facketsgrundkurs.
Men måste säga att det var grymt rolig och lärorikt. Sen som ett litet plus, bad, bio och goood mat!
Grymt lärorikt var det, nu vill jag bli fackman. Haha! Som ledaren sa efter "undra varför det heter fackman? Det borde ju heta typ fackhuligan eller något" Och jag, efter vi fick se hur de jobbar skojar jag inte om det, dom fick tillochmed Christoffer att känna sig obekväm trots att det bara var rollspel. Men trevligt var det iaf, många trevligt människor. Dock somande jag och Carro i fel rum i natt, men vi sov så gott :P

1 ½ helg avklarat, nästan så det rycker i mig redan ;P

Pussheey!


Gosh!

Är  i Kalskoga på Lo-läger, sitter  i ett rum och bråkar med massa folk ;P Ska sooova nu, puss :D

Sent.

Som vanligt kommer kvällen säkert bli sen innan jag kommer i säng, dock tänke jag bara skriva detta innan nanning :) Fast säkerligen har jag kommit på något jag måste kolla innan jag sover xD Smart skaftet där!!


idag på jobbet sa Isabell, Sara och jag något så jag skrattade så att jag grinade, faskiken kommer inte på vad det var för något. påminelse? Tack! Men roligt kan vi ha iaf :)

igår på lektionen min rekor/kulturhistoria lärare står och viftar med en bok
Han - Sen när ni tar studenten och hålla på att rensa ut skåpen, då är det denna bok ni ska spara.
Andrea - Jaha, så vi får alltså boken?
Han - Nej?? Ni ska alltså köpa den då
Blev ett gott skratt sen, tror han verkligen av man känner sig sugen på att köpa en kulturhistoria bok? NEJ!

Nu ska jag se ett till avsnitt av one tree hill sen sova, pusshej

Dum.

var tänkte att jag skulle vara hemma och plugga, men vad gör jag jo jag lägger mig och sover igen och vaknar klockan två ;P Inte så jävla bra gjort :P Har dock hunnit me lite idrotts-kost och hälsa senaste timmen, det var ju bra. Hittar dock inte min candid bok som ska vara utläst denna vecka :P

Aja, sak samma. Sitter iafall och äter fisk pinnar nu, ska köpa ägg när jag åker till jobbet känner jag, grymt sugen på ägg :D Ska ta bussen in till stan och jobbet om 10minuter, sen ska jag slava till klockan nio ;P

Pusshej jag saknar dig!


Vad fan gör jag?

jag har börja fundera på om jag seriöst stänger av väckarklockan i sömnen, jag menar idag skulle jag upp sju för att börja skolan kvar över åtta, men nej då jag vaknade nu. Skulle faktiskt va bättre att sjukskriva sig hela dagen nu, för att inte får ogiltig frånvaro. Mår faktiskt inte så jälva bra så kanske en smart plan.

Jo jag ska fan vara hemma och plugga hela dagen nu!
Ska sova en stunde till först, puss <3

I natt, I natt!

sitter här, har precis matat två avsnitt av one tree hill, har go lust att se några fler, men dom som väntar på nått gotti gott gott ;P Tur att i början av säsonen brukar det inte vara då mkt sorliga intiger :P

Trevligt idag på jobbet, snackade massa om skumma lagar som att i Alabama  får inte slå sin fru med en pinne/ käpp som är tjockare i diameter än sin egen tumme. Det är också förbjudet att köra bil med ögonbindel, att spela domino på söndagar och att gå runt med en glasstrut i fickan.  Sen att i arizona är det förbjudet att ha mer än två dildos i samma hus. I Florida får du betala vanlig personbilstaxa om du parkerar din elefant utan för affären. I Georgia är det förbjudet att säga "Oh Boy". Iowa Är det förbjudet för män att vinka till kvinnor det inte känner.

I Kansas är det förbjudet att skjuta kaniner från motorbåtar och man får inte använda åsnor i ankjakt. I Kentucky Var det inte före 1974 lagligt kvinnor att vistas i baddräkt i närheten av en motorväg. Detta förbud gällde inte om kvinnan vägde under 45 kilo eller över 100 kilo! Maryland Ska du gå på bio - lämna lejonet hemma, det är olagligt att ha med sig ett lejon till biografen. Det är också förbjudet att äta samtidigt som man simmar i havet. I Maine är det förbjudet att kliva ur ett flygplan medan det är i luften. Michigan Här är det tillåtet att ha sexuellt umgänge med sina grisar, kor, hästar, getter och kycklingar. Det är däremot förbjudet att medvetet förstöra sin gamla radio. Minnesota Oralsex är förbjudet, liksom badkar utan fötter. Hamburgare får inte ätas på söndagar och man får inte parkera på huvudgatan. Montana Det är olagligt för en gift kvinna att fiska ensam på söndagar, för ogifta kvinnor är det förbjudet att fiska överhuvudtaget. Nevada Det är förbjudet att använda kamel som fortskaffningsmedel på motorväg. New York Straffet för att hoppa ner från en byggnad är döden. Det är förbjudet att äta jordnötter och samtidigt gå baklänges på trottoaren under en konsert. North Carolina Bråk mellan hundar och katter är inte tilllåtet. Det är inte heller lagligt att sjunga falsk. Ohio Det är förbjudet med fler än fem inneboende kvinnor i samma hus, man får inte fånga möss utan jaktlicens och valar får ej fiskas på söndagar.

okey ärligt så kom vi inte på alla dom där, hittade dom på internett :P Men vi snackade om skumma lagar i sverige och i usa!

Nu är det tänkt att jag ska hoppas i säng med mig, annars blir det aldig av :P Puss hej<3


pajas!

jag är en jävla klant, för vaknade jag halv sju skit å tänkte jag "jag kan ju ändå sova till sju varför gå upp nu?" Sen somnade jag om och nästa gång jag vaknar är inte av klockan vid sju, utan klockan halv åtta av mig själv. Nu har jag stressat mig igenom allt jag ska göra, nu väntar jag på gröteen i micron.
 frulle dags :P Puss

valborg:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Då blir as kalas kan jag lova :D

sov dags!

Ska strax sova vare tänkt :) Ska först plugga lite manus, som ska sitta tills i morgon. Nu mår jag illa, åt nyss smält ost, vilket va gott först men inte typ tredje tuggan, då blev det för mkt :P

Nu ska jag sova och drömma om dig. Du har alltid varit snäll emot mig, blir inte svårt att vara snäll när man ses typ 2gånger i veckan ;P Maha, natti <3

Skolan.

Sitter i skolan, har nyss haft genrep på Bernadas hus, ska spela upp den i morgon kommer säkert gå underbart bra, kan inte ens min repliker :/ Fast jag får hoppas på det bästa :)  Jag är ju trots allt kung!

Ska se 1 avsnitt av andra avenyn nu innan det blir att dra sig till Ccc sen hem och träna repliker :)
Pussaa<3

Morgon!

Nu för en 20minuter sen vakansde jag av att min syster Erina ringde, hon har fixat ännu ett jobb på mc donalds åt mig. Denna gången var de i Karlstad. Dock var det ett litet problem, jag skulle ringa en person och när jag väl pratat med henne skulle jag komma på intervju på fredag, jag tackade sen kom jag till min förfäran på att jag inte har en anning om vilket mc donalds i Karlstad det var. Tack och lov visst Erina det så jag slapp ringa och fråga. Mc donalds på drottning gatan. Nu till alla som hatar mc donalds och aldrig i er liv skulle jobba där, hur vet man det? Jag har aldrig haf problem med mc donalds och ser inte vad grejen är. Vistt om jag sa det efter en tids jobb där, det förstår jag. Men dom som aldrig vart där, tyst med er. Va glada för att jag har fått sommarjobb utan att lyfta ett finger istället ;P xD Fåår väl se hur det går på intervjuen först kanske :P

Nu ska jag snart gå till skolan och äta mat :) Börjar dock inte försen tolv, men gratis är gott :D
Puss


Snart sovdags :)

Ja det är det, fick lov att uppdatera lite först. Lite bombning av samal idag på jobbet, hann knappt prata någonting. åt soppa, så jävla gott :D Ja jag gillar mat, och neeeeej min pappa äter nästa aldrig, det som är hans problem. Ska verkligen inte ta över han problem, hellre dör jag.

Nu ska jag snart hoppa i sängen och läsa lite manus, ska kunna det utantill i morgon och det kan jag knappast. Duktiga jag, som alltid är så otroligt duktigt på att plugga, neeeej jag hatar att plugga :/ Hur orkar man?

jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt

dööd!

Kom precis hem ifrån skolan, skulle egentligen haft gehör också, men jag orkade verkligen inte. Heeel slut är jag, ska sova 1½timme nu innan jobbet. George var i skolan idag också, roligt vad alla anstänger sig när han är i närheten, speciell ettorna. Jag kunde inte brytt mig mindre om honom!

Sova nu, nattis (L)

Uh

Har precis gjort mitt matteprov, kändes som att det gick grymt bra :) Dock kan hälften vara fel ändå :P Får väl hoppas på det bästa eftersom det var på hela kapitlet och jag är i början av kapitel 3 ;P Maahaa!

Pågång.

Nu är jag snart faktiskt klar Det knepiga är att fast jag i allmänhet är klar tidigare än skolan börjar blir jag sen :P Men var inte gymnasiet frivilligt? Då ska väl inte lärarna klaga om jag inte kommer? 8-) visst jag är är duktigt elev som kommer iprincip varje lektion hela året men vissa saker har jag svårt för typ som äckligt tidiga morgonar, jag är en kvällsmänniska är pigg på kvällen. Och det kära vänner är genetiskt så inte mitt fel :D

Sitter och trycker i mig äckel havregryns gröt, bara för att inte bli hungrig innan lunch ;P vi har lunch kvart över elva vilket är super då jag aldrig hinner bli hungrig :P

Nu är klockan tio i, kanske ska vandra till skolan bara för onväxling skulle menar jag. Men nej, då kommer jag väldigt mkt för tidigt ;P Ska leta jobb istället :)

Idag i eftermiddag ska jag jobba, glad att Sara, Hendrik och Emma ska jobba, men inte Isabell. Hon kommer vara saknad, men inte ska man vara bitter över sånt :D Längtar så då får jag äta ost och brockoli soppa, mumms :D

Nej nu ska jag sluta snacka massa SKIT Pusshej <4

Jävla guldfisk minne ;P

Maha, skickade medelande till Challe och frågade om vi hade någonting innan lunch i skolan, jo visst har vi det nämligen matte prov på hela b-kursen. Åh jag känner mig grymt förberädd på detta som tillochmed glömt det :P Får väll hålla tummarna att det ska gå bra iaf :P xD Kan inte göra mkt mer, ska dock kolla på dvd skivan vi har i boken :P

Tog ingen rast på jobbet så har inte ätit på några timmar så nu sit

okristligt tidigt!

Tycker inte om att vara vaken såhär tidigt, okristligt tidigt. Har precis tagit en dusch ska snart äta frulle innen det blir matteprov, yihej kommer gå åt helvete men jag är glad ändå. Som tur är ska våran lärare inte räkna in det här provet i betyget det är bara för att se vad vi inte kan till nationella så vi vet vad vi ska jobba med ;P Kommer säkert vara typ allt ;P men får se vem vet :P Uh jag hatar när man ägnar energi åt skolan, i vanliga fall idag har jag sovmorgon till tolv, men inte idag då ska jag upp och göra matte prov i 4timmar. Kunde det inte börja nio åtminstonde, jag kommer ändå inte sitta och göra det i 4timmar :S 1timme max, sen brukar jag dra. Får väl sova i skolan när jag är klar annars, det tycker dom inte dom men görs endå.

Måste sminka mig och shit nu :P Pusshej<3

maha, sent :P

Vaknade nyss har verkligen inte vaknat tidigare o´ch tänkt på att somna om ;P Nej nu vaknade jag och belv hel chockad klockan var fan halv tre :P Den är sjuuk börjar ju jobba om 1½timme :P

seeent!

Har fortfarande inte kommit i säng, skulle sova i tid tänkte jag men icke sa nicke :D  Nu ska det iaf bli sova av :D

Ikväll.

Har jag varit hos Adam, var trevligt. Dock roligast när vi spelade gitarr hero, fy fan va värdelös jag är på det xD Lite folk hos han, sen fick vi krångla oss in till stan. Väl i stan orkade jag inte mer så gick hem för att sova :P Ville egentligen ta bussen för mina skor gör så jävla ont att gå in, men då fick jag vänta 45min på torget, inte så rockigt.


Nu sitter jag här, ska bli skönt att hoppa ner i sängen. Nu börjar vi nedräkningen till valborg - 1 dag nykter nu, osmidigt att börja på en lördag dock ;P 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18!

Nu..

Sitter hemma, kom på tjugo över sju att jag skulle träffat Azra för 20 minuter sen. Haha, inte såå smidigt vet inte varför jag inte kollat klockan tidigare :P Nu är jag iaf klart och ska dra iväg till kronoparken snart hem till Adam, hoppas det blir skoj och de inte saknar mig allt för mkt där borta :D

Nu drar jag te bussen, trevlig kväll alla :)

Snodd av Sandra :P

dagens vill ha : Kärlek, vänner, soool :D
dagens kläder: svarta strumpbyxor, bruna stumpor och en svart vit klänning med en dö skalle på ;P
dagens smink : Mja, maskara, fundation och ögonskugga :P
dagens frisyr : plattat rufs
dagens låt : Nje, inge alls :S
dagens planer : Åka till Azra och ha skoj :D
dagens saknad : Mjaa, alla i mora och någon mer!
dagens bästa : Jag :P
dagens roligaste : Typ Hendik eller någon :P
dagens dummaste : Jag lätt!
dagens misslyckande : Tog fel buss så fick åka tillbaka till stan :S
dagens drog : Vatten :P
dagens köp : Taco saker :P
dagens godis : Uh, men salt skulle nog va passande :P
dagens finaste : Oj, ingen!
dagens humör : Seg, trött, och liiite peppad :P
dagens sämsta : Bakis, fel buss osv.

Försök till att bli människa!

Mår så innåt helvete dåligt det här är en sån dag när man skulle säga "jag ska aldrig dricka igen!" men det ska jag så det blir en lögn, maha. Hade iaf sjukt trevligt igår i vålberg, skit bra fest roligt folk allt :D Så blev miss mindre glada för jag glömde hela tiden bort vad de hette, men det blir nog bra nån gång :) Fick precis veta av Sara att jag glömde min väska i bilen vilket betyder no money och inget smink, vilken höjdare :P

Mitt förra inlägg var tydligen fel enligt någon som inte vågade skriva sitt namn ;) Men han har ju sagt själv att han varit beroende, och det brukar betyda det. Skiter i skolan och va hemma och knarka istället, jaja! VA VA VA, man kan ändra på sig.

På tal om Daniel så skickade han ett sms till mig i natt om att han satt bredvid min vän på bussen och att hon var störd. Hmm funderat några timmar på vem det kunnat vara, så ringde jag och fråga. Då har puckot träffat en utvecklingstörd person på bussen och tänkt att det måsta vara min vän, hmm tack IDIOT :P Personen ifråga känner jag iaf INTE så vaare med det!

Har idag försökt bli människa egenom att drukigt vatten och ätit den enda mat jag har hemma dvs mackaronern. Sen har jag legat och grinat konstant i två timmar för jag har sätt på OTH, älskar den serien. Bara att jag känner mig helt sönder efter att ha kollat påt. Men underbart bra är det, min älskling :)

Skulle egentligen varit på skoghall nu på dåk, men när klockan ringde vid åtta i morse var jag verkligen död :P

Nu måste jag verkligen få tag på en bil, alla ska tydligen bort eller något skumt :S Vill ha min väska annars kan jag inte ens köpa mat och jag kan inte leva på makaroner!

Långt inlägg nu :P Puss


Störd!

Min syster är störd, henne blogg inlägg var på skämt. Jag är värdens bästa sylt göreska :P

Idag har jag och Azra kutat runt på bergvik och lämnat in cv hit och dit xD Dom på max blev över lyckliga att se oss och började prata om massa saker, helt skoj :) Skulle inte köpa något vare tänkte, men det blev en klänning och ett armband. Det blir att används ikväll det :) Vi var också sen sväng till ikea, men skiten var dyr så mina kläder får bo i Ikea kassar ett litet tag till :P

Har gått och blivit nojig över hiv senaste dagen, inte för att jag tror att jag har det men vem vet? Kan hända även den bästa dvs jag! Jag och Johanna ska pallra oss dit i veckan iaf för att ta äckliga blod prover, hatar verkligen blodprov. Sen lästa jag att det var vanligt blad folk som knarkar, jag menar mitt ex var ju det ett tag, knarkare alltså. Men han hade bara rökt på och dragit linor som tur var :D Ingen oro där iaf typ! Ska inte snöa in mig på ämnet men men.

Pusspuss bananbuss<3

Bra att min sylt var god:P

SysterPernillas blogg:

Jag sover snart igen. Lata fredagen.Käkade i allafall Gröt till frukost med hemmagjord äpplemos- Känns lite nyttigare, tror dock att det finns en hel 10liters hink med socker i . Tessan och mamma gjorde den förrförra året tror jag. Inte så kosntigt att det var gröna prickar in när man tänker efter. Smaken blev lite konstig men jag blandade i den i gröten så bra..

Mjölken tog bort delar av smaken och närjag hade mojsat ihop allt odentligt löstes de gröna prickarna upp och allt blev  ljusgrönt- Inte alla som får ljusgrön gröt på morgonen med lite annorlunda smak.. ungefär i likhet med mögel..

Kan man göra bort sig?

Jag menar det mesta jag gör som är dumt/klumpigt osv. är ändå jag så då gör man väl inte bort sig?  Eller gör man det? Iaf så gjorde jag en väldigt ocleaver sak inatt, men det är ingetting att tänka på idag, det var inatt och jag tänker inte "lämna mitt bakomflutna framför mig" nejnej, glömt och snart kommit över!! För jag vet, du vet alla vet det kommer inte fungera ändå, så klart. Fast ibland funkar det omöjliga också, men inte ska jag tänka på sånt :P

ikväll blir det hem till Rickard och fesssta, han har fest han ska hämta mig. Det är kul, han gillar mig, maha!
Ska äta något nu innan det blir bergvik med Azra!!!

PUSS<3

Full och go!

JAA!


Synd

Måste tycka lite synd om Isabells arm, den gör ont och dumfan tycker inte om läkare, men hon måste gå se ju helt sliten ut stackarna! Kram på henne, ta hand om dig :)

Good morgongodmorgon!

Nu sitter jag här och sluffsar i mig min dagliga äckliga havregryns gröt. Jag har funderat på om det är mång som gör som jag, på morgonen orkar jag inte gå upp då ligger jag och kolla på klockan och tänker "om jag gör det direkt när jag vaknar då hinner jag" så somnar jag om och vaknar 9minuter senare. Tack ochlov är vi lediga i morgon som man kan sova ut, ska verkligen sova halva dagen då :D Nu är det typ 20minuter tills jag måste gå om jag äter upp äckel-gröten så hinner jag sova en stund till innna jag måste gå. Men brukar ha en förmåga att försova mig om jag försöker somna om ;P Förstår inte att någon i universum kan tycka slisket havregryns gröt är gott, Nej det är inte gott, fy fan :P Dock blir man mätt flera timmar på det, därför jag tvinngar i mig det :P Nog om mig, mer om dig (L)

Puss <3

Sova vare :S

Planen var tio idag, sen ändrade jag till innan tolv och nu är klockan halv ett och jag har separationsångest. Jävla skit, inget smart skaft här inte!

Nu blire väldigt mkt Azra i helgen här, på fredag ska vi till bergvik och söka jobb sen en sväng till ikea och köpa garderobs grej, den har jag behövt enda sen jag flyttade hit men har inte riktigt köpt den ännu, för jag är seeeg! Fredag kväll ska jag dock tillbringa i Vålberg, håla håla håla. Lördag blire DÅK i skoghall xD Sen på kvällen blir Azra igen typ på krp, yippi älskar planerade helger :D

Pusselipuss<3

Idiot plan!

I morse tänkte jag att ju nu måste det vara vår, naiv som jag är tog jag gå min vårjacka. Gått bra hela dagen idag, då jag mest var innomhus, men vid nio när jag slutade jobbet välde det ner snöblandat regn, gud vad jag önskade att jag hade haft min vinter jacka vid det här tillfället. Saknar den lite ibland sådär ;P  Duschen och blåsa håret nu :D

Kattmat?

Undra om det är gott, jag menar strömmig är hur gott som helst och det brukar man ge till katter. Fast jag skulle aldrig underbenådra mig själv att smaka slemmet man ger till katter, för det luktar verkligen rööööv! Men ändå :)

Är lite piggare nu när vi har ätit, yummy :) Sugen på godis blir man när man är trött också ;P

Maha, en klant.

Imorse ringde min klocka 08.00, maha jag började 08.15. Hade grymt brottom, men jag kom bar 10minuter sent och drogs direkt in i en lektion med samolikslära, vilket kapitel vi skippar i matte och har på 1 temadag :)

Guuud i himelen vad trött jag, skulle kunna lägga mig på golvet och somna. Ska jobba efter skolan så då kommer jag inte heller få sova, jag behöööver sova!!

18dagar?

Ska jag var nykter, det kanske inte låter mkt men det är iaf 2 helger 8-) Sen blir valborg och jag är lite konservativ som gillar högtider som firas hela mitt liv iaf. Brasan, folket, spriten har tillkommit senare år, men den är en välkommen gäst i mitt hus iaf :D Men efter valborg blire troligen 1 månads uppehåll, ska iaf försöka, vem vet kanske misslyckas i jakt på lyckan :P Maha okej inte en hel månad bara från valborg fram till löning :P Men blir nästan en hel månad då jag får lön på en tisdag och festar inte försen fredag och då äre 29:e. Usch får väl köpa mig ett gymkort och låna massa filmer av Isabell så jag överlever xD

Pusspuss <3

Tips?

Min vän tipsade mig idag att om det inte går bra med kärleken kan jag ha "lite roligt under tiden" som han urtryckte sig. Saken är visst det kan jag, men vill jag det? Nej, faktiskt inte tycker inte att det är något värde i att göra sånt och inte blir det roligt heller. Nejnej, ingen idee ska vara kär i en person först, då blir det mkt bättre. Då blir saker mysigare och bra för min del. Håller mig nog till den terorin fram över, vill inte vara ett ånglok som letar på krogen, ny kille och säng varje helg, nej inte min grej. Inte heller min grej att va med han som tycker om mig som jag inte tycker om tillbaka. Ligger liksom och tänker på andra saker mest då typ som "undra vad det är på tv nu" "undra om det är några roliga på msn" Och om man tänker på andra saker då är det INTE bra.

Nog för mig, pusshej

Magnus MY LOVE <3

Magnus Betner, lördag 17 maj 2008, kl 21.00

Vill se den här mannen på scala teatern 17 maj, kostar bara 225 kr, det är han lugnt värd. Kan inte för någonting i himlen förstå varför Björn Gustafsson var dyrare, skulle han vara bättre? Inte en chans! Linn ska iaf gå med mig, det ska bli roooooligt :D Kommer  leva länge på den kvällen xD

trött :)

Nu är jag otroligt trött, men kommer inte på något som är passande att äta vid tio i nio efter som jag snart kommer gå och lägga mig, guud vad duktigt man kan vara på att vända dygnet rätt ;) Nio-tio borde jag sova jämt så orkar man med att vara i skolan också ;P 

idag har jag vart i skolan och sen på ssu möte i 1½ h, otroligt roligt och intressesant kommer vara dödad med dåker och kuser som några veckor, men kan vara bra för då har jag något att pyssla med under helgerna :D

Min syster ringde mig idag, hon älskar att öppna mina brev som hon ringde helt lyrics för att få öppna min skattedeklaration. Visst fick hon det, och det var inte en dåligt summa jag fick tillbaka kan jag lova :D Nu vet jag en som har råd att åka utomlands i sommar utan att anstänga sig - JAG, JAG, JAG!! Kommer mobba alla andra som får slita häcken av sig i sommar för att KANSKE komma iväg, me like :D

Puss nu<3

Skuma människor.

Gör slut och blir tillsammans igen och har någon emellan, blir inte riktigt klok på det där ;P Inte mitt problem heller, men kul med folk som beteer sig som i en dokusåpa ;P

Ska strax dra mig till skolan, har ingen anning om vad första lektionen blir, tror det ska var engelska om jag minns rätt ;P Får se när jag kommer dit vad det är som bjuds xD Trååååk om det är engelska iaf, för då ska jag bara sitta och läsa i 1½ timme typ, tar knäcken på mig :S

Funderar på att åka med på ssu fackmanna utbildning också, sånt kan ju alltid vara en fördel att vara med på. Dock har jag gått lägrerna 2gånger redan, men en gång till kan väl aldrig skada 8-) Haha, får se hur det blir, om jag får följa alltså :P

I morse var jag ute och sprang, kan verkligen inte förstå hur folk kan få det att se så lätt ut, jag höll på att dö. Fick ingen luft i lungorn men blev inte slut i kroppen, så det måste vara något fel på mig ;P Ska prova med power walk nästa gång :P

Pusshejleverpastej

Jag förstår mamma.

Igår kväll gick jag och la mig vid nio och i morse/natt ringade Fredda mig vid fem och jag blev skit pigg. Har aldrig förstått mamma som går upp varje morgon vid halv fem-fem men visst var jag pigg då för att jag somnade vid nio igår :) Men jag låg kvar i sängen och efter ca 1 timme somnade jag om ingen, det var hårt men det gick :)

Nu börjar jag inte skolan försen om 2 timmar, men tänkte ut och springa en sväng :) Ser egenom persienen att de är sol ute, det tycke jag om :) Man blir så mkt piggare när det är sol ute, man får energi av den!

Pussbyehallonpaj <3

Musslor :)

Sitter och äter musslor i vatten på burk, vilket är otroligt gott, precis som allt annat från havet(?) Vissa dagar har jag funderat på om jag är släkt med katten, älskar alla sorters fiskar, älskar att äta dom alltså. I morse åt jag macka med makrill, i skolan fisk, nyss fisk och spenat och nu sitter jag och äter musslor direkt ur burken xD

Efter skolan idag gick jag hem, sen tog jag bussen in till stan för en solning på ett va solariumen, behövs nu innan sommaren. Sen handlade jag lite mat och gick hem. Nu sitter jag och diskuterar helgen med lite folk, ska nog dra mig ut i solen och plugga en stund nu innan det går ner, jag så får det bli. Solen här kommer jag :D

Puss

Kidnappning :D

image36

En bild från kidnappningen av min kära vän Emelie, hon trodde verkligen vi skulle döda henne :D

Mörkrädd.

Nu på senaste tid har min största fiende kommit tillbaka, mörket. Vi har kommit rätt bra överrens senaste, mörkt är skönt och avslappanade. Men igår när jag skulle gå mitt i natten från Morkalby till kung gösta så höll jag på att dö. Jag menar om inte mörkret skulle döda mig kunde jag nog gråtit ihjäl mig. Fy fan säger jag bara. Det var inte så att det inte var upplyst och brevid en väg jag gick, för det gjorde jag. Men om man kolla emellan lamporna så var det helt mörkt och dimmigt, tänk va mkt äckel det kan gömma sig där :S Inte ville någon hjälpa mig heller, alla sov eller hade annat för sig. När jag gick där på vägen kom jag på följande:

1. Min nästa pojkvän ska alltid ha tid med mig, för jag tycker förhållanden ska vara prio 1.
2. Hålla mig undan från mörkret så vi blir vänner igen. 
  TYYYP!!

Makaroner nu
Pusseliuss

nej

image35

Jag hoppas verkligen inte hon tar över jorden, vad blir det då? En värld med stora bröst? På killar också? nej tack!

Ge inte upp..

Ett råd, ge inte upp, stanna kvar och visa vilken underbar tjéj du är, sen är det han som går misste om någonting bra!!

Har jag fått nog?

Var på fest igår hade inte alls roligt, bara massa fulla människor och alla kände alls. Visst kände några men inte många sen att majioriteten var yngre är mig gjorde nog sitt också. Men om jag var riktigt full skulle jag nog haft roligt, var nykter efter några groggar som inte ens berörde mig, fick bara ont i magen. Idag var min enda tänke "faan va jag drack läsk igår" Dagen var iaf kul, då vi kidnappade Emelie körde runt med henne när hon hade ögon bildel på, sen tog henne till lotus spa, där åt vi frukt simmade, bada jaccutci (eller hur det stavas och badade ång bastu. Mys som inni sjutton, de var jag, Sandra, Emelie, Beccs & Johanna :D Tycker om alla brudarna som bara deeen :D

Om 1 timme går bussen till malung, sen ska jag roa mig i 1 timme i malung innan bussen går vidare, vadfan gör man i malung? :S
pusspuss<3

Såååå jävla bra låt:D

http://youtube.com/watch?v=j7ATwUc3ZgU

Lördag :)

Igår var det trevligt, med förfest hos Emelie sen ett tomt wasa xD Men det var trevligt iaf, kul att kunna umgås med sina vänner utan att tappa bort alla :P Ingen som stod och hånglade i ett hörn och inte syntes på hela kvällen heller :P Maha.

Snart ska vi överraska Emelie med våran superhemliga plan, berättar senare vad det är vi gjorde ;)
Inatt när jag kom hem somnade jag med mobilen i handen, det var visst någon som jag skulle ringa men det blev inte så alls. Var liiiite trött då :D

puss

Moraa!

Nu är jag i mora och ska strax sminka mig klart innan det bär av till Emelie, vi ska förfesta liten sen blir det krogen. Jag personligen tycker inte krogen i mora är någon hitt, så det som klagar på arena borde dränka sig då det är MYCKET högre klass:P Om man tycker arena är dåligt, tänkte sig då vad man kan tycka om wasa, vill itne ens tänka på det.

Ska nu ner och slå in pressenterna till Emelie, hoppas hon blev glad, de är fiiint :D

Pussselipuss<3

Fredag morgon.

I morse så kände jag mig inte så jävla bra, var kanske bara jävligt trött men iaf så skippade jag skolan, skulle ändå bara gått dig och lämnat in ett blankt papper på samhällskunskaps provet. Det hade ju inte vart så lyckat eftersom allt övrigt jag gjort där är vg+/mvg. Så nu blire att plugga samhäll hela veckan så jag kan göra provet, bra som alltid förr. Dock vaknade jag av att det ringde på dörren, fattade verkligen inte vem det kunde vara. Det var en granne som klagade över att jag ställt ut soperna utanför dörr, vadå  de luktade röv i lägenheten pga av de igår kväll så jag tänkte slänga de i morse? Men snällt nog så tog han med sig påsen och slängde den åt mig, då var det besväret överstökat :P

Nu ska jag ta bussen in till stan, sen tåg till torsby- buss till värnäs- buss till malung-vänta i malung 1h - buss till MORA :D Ikväll ska vi fira Emelie som måste firas då hon blir stor stor stor flicka ;P Får se vad spännande kvällen har ett erbjuda!

Pusshej leverpastej<3

Svårt val nu igen? :O

Vi tjejer har tre alternativ -
* Antingen får man nöja dig med en idiot,
* Få en riktigt förstående partner, d.v.s. bli lesbisk
eller
* Köpa sig en bibel och ett svart lakan och bli Nunna.

VILKEN MAN!

image32

Oh en kille i min smak, som firar påsken med att supa ner sig :P Haha :D

tråklista :D

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?

Som aldrig förr ;P

2. Är du lycklig?
Jo jag trivs, vad är lycka?

3. Är du uttråkad?
Bara seg ;P

4. Är du ledsen?
Halvt.

5. Är du italienare?
Njee, men om jag hade vart vill jag vara brunare :P

6. Är du en cooling?
Som bara den ;P

7. Är du från Irland?
Borde man vara det?

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
Ja det hoppas jag :O :D Jag menar, annara har jag missat något bra :P




ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ajo, fast sällan man tar chansen!

2. Har du någon gång blivit sårad?
Ofta för ofta, har inge själv diciplin

3. Har du någonsin tänk på samma tjej/kille flera gånger under samma dygn?
Oja ;P

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?
Skojar inte, tog väldigt låång tid, men det som gjorde att jag inte gjorde blev ju så nu, fan ta mig själv ibland :P

5. Har du kysst någon under två senaste veckorna?
Jaja :P

6. Har du haft en hemlig beundrare?
Oj, vet att det var en kille kär i mig ett tag som inte vågade säga något, det är hemligt iaf?

7. Är du kär?
Lite sådär halvt.

8. Vill du gifta dig när du blir stor?
Jo, jag romantiserar allt så det skulle väl passa sig ;)




NIO PICK ONE

1. Hår eller ögon?
Hår   

2. Katter eller hundar?
Hund, dom lyder mer och springer inte bort lika lätta xD

3. Några få bästa vänner eller jättemånga bekanta?
Oj, både och fast ser alla min vänner som bäst :D

4. Tv eller Internet?
Internett, tv är överskattat.

5. Coca-cola eller pepsi?
Cola om jag måste men det är blä :P

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?
Jag älskar mysiga hemma kvällar, men har ingen att ta dom med så nu är det utekvällar som gäller :P

7. Pengar eller lycka?
Lycka, lycka, lycka - man kan inte bli lycklig av pengar.

8. Dag eller natt?
Natten, mys med mörker <3

9. Msn eller mobil?
Mobilen!




TIO HAR DU NÅNSIN

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
Jo, dom lät mig va borta ett tag då de vet att jag skulle komma hem igen. Gör saker för att visa saker att de har gjort fel väldigt ofta, fast jag blir irriterad när de inte fattar att det gjort fel och jag visar/säger :P

2. Brutit ett ben?
Nej inte vill jag heller!

3. Gjort nått du ångrar?
Senaste var att skicka ett sms, och det var vid 23.20 något sånt, så rät ofta händer sånt ;P

4. Hoppat Bungee Jump?

Nej, höjdrädd!

5. Ljugit för någon du tycker om?
Har jag säkert, kanske för att skydda den eller för att inte såra :P

6. Ätit en hel tårta själv?
Skulle säkert vart gott, men nej tack :P

7. Gjort bort dig offentligt?
Maha, ja uscha miig!

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?
Ja oerhört mkt, min nästa kille ska bli som min förrförra ringde varje kväll och sa god natt

9. Gråtit när ett husdjur dog?
Ja, lite, har fortf svårt att acceptera att hon är borta

10. Velat försvinna?
Nej, tror jag inte, men skulle vara häftigt och se allas reaktioner :P




SENASTE

1. Samtalet du ringde?
Petter

2. Telefonsamtalet du fick?
Jonas

3. Personen du var med?
Jag brukar räkna dom jag jobbar med som umgänge så idag Sara och vad-hon-nu-heter :P

4. Roligaste grejen som hänt?
Att vi bokade spat till helgen? :D

5. Personen du smsade?
Fredda.

6. Du skrev till på myspace?
Har inget :P

7. Du kommenterade?
Naa måste vart Sandra på bdb!

8. Du tillbringade natten med?
Jessi, det va mys ;) xD


popcorn

Är så jävla gott, måste man slutat äta sånt? Neeeej, onödigt ont :P
Vattnet här smakar slem, eller det är iaf ljumet, vem fan vill ha sånt? Mer Mora vatten till Karlstad, vi har gott vatten smakar MUMS :D Har alltid förundrar mig över att vatten smakar så jävla äckligt överallt på andra ställen än mora. Vi är nog bortskämda med underbart gott vatten, men har hört att bollnäs har godast i sverige, tror aldrig jag druckigt det. Nog om vattninga problem.

Känner mig nästan duktigt, man brukar äta godis på vårat jobb för att klara av segheten, men varken igår åt jag godis, i går åt jag faktiskt en glass istället. Jag lovar att glass måste va nyttigare, maha kanske inte men det är bra för själen :D

I morgon åker jag till Mora och är där hela helgen, sakna mig inte allt för mtk partydjuren i karlstad :D jag vet iaf 1flicka och 2 pojkar som blev ledsen över att jag åker hem, men det är inte var helg jag göra sånt, det behövs det med. Det sägs att distans är bra, men jag tycker det är överskattat då jag mår bäst med vissa människor, syyynd att alla kanske inte tycker det samma.

Pusselipuss

Försovning.

vaknade idag av mig själv, vilket är ytterst ovanligt men efter en blick på klockan förstår jag varför, klockan är niooo! Efter som jag tycker det känns dumt att komma in snubblandes när det är tio minuter kvar väntar jag med att gå till nästa lektion börjar 09.40. Egentligen hade jag verkligen behövt den här samhäll lekionen efter som vi har prov i morgon, men det sabbade jag galant :D igår kväll var jag faktiskt duktigt pluggade idrott tills jag hade kramp i handlednden sen somnade jag ;) Måste göra klart idotten idag, och plugga samhäll, men först måste jag jobba :S
Måste säga att det är ruskigt gott med vanijyoghurt, man kan bli helt fast i det :D
Borsta tänder nu, pusshejs<3

Underbart!!!

Tror jag ska spränga min dator i luften eller så, ännu en kväll och klockan är bajs mkt för att jag inte kan slita mig. Dumma jävlar vid msn som håller mig kvar vid datorn, just nu är det pepp till sommaren och träna mer som gäller på msn :P Pepp,pepp sitter och letar massa nyttiga resept, tycker om mat så varför inte göra något bra då man ändå MÅSTE äta? :P
Nästa vecka ska Rickard börja springa med mig, så snart kommer kanske min sista livsdag, kommer över DÖD! Han säger "man ska spy efter träning" han är ju cp, men nu får jag en kompis som joggar med mig iaf, wohoo yihooo :P

My love
You're the one I want and it's not just a phase
I want you to stay
You're the one I trust, our love is the real thing
In my life

Don't go away
Don't go away
My lover (my love)
I'm happiest when we spend time

Visst jag kommer sakna dig.

Jag saknar dig nu, kommer sakna dig mkt mer MEN du gör inte desamma, då är det ju ingen idéeee! Kämpa för något man får typ 0respons för bara för att något annat råkar va viktigare för stunden, Nejnej, inte i min värld hörru.

Jag har ett erkännande att göra; Jag tycker om räkhuvuden, inte med skal på men det som är innuti, som många inte visste så sitter det rom i huvudet, det har mamma lärt mig :P Det är goaste på hela räkan, och neej man äter nte upp hjärnan, för sånt äckel skulle jag inte röra :P

Nu kokas det ägg, är grymt sugen på ägg av någon äggig-anledning xD Ska äta ett ägg när det är klart, fast fattade jag inte varför det inte kokade upp men sen åh fan konstigt när jag satt på lägsta värmen.

Igår åt jag och mr x räkor, pluggade matte, såg på OTH sen älskade vi passionerat hela natten, okej allt var sant utom det sista, men drömma kan man väl fåå ;)

Pusspusshallonpaj<3

en laddare mindre.

För ett halvår sen hade jag två sony ericsson laddare, nu har jag ingen. Förstår inte hur jag kan va så klantig. Har kommit på massa saker som jag har tappat bort senste året, en röd jacka - vår jacka som jag gillade skarp, ett linne med dö-skallar på osv. Vill att alla mina bort tappade saker ska komma hem igen :O

Grattis.

Måste gratta Emelie i efterskott som igår blev hela 18år, stor tjej det ska firas till helgen :D
Måste gratta Sara också som idag får sin lägenhet även fast hon kommer bli våldtagen, mördad och uppäten(?) då hon flyttar till kronoparken med alla mindre svenskar(?) No defence!

Pusshej, nu blir promenad strax :D


Idag.

Nu är det dags med nya tag, ska försöka inte hålla fast vid det som varit utan släppa taget. Varför skulle något som inte är bra idag bli bra om en månad, ett år, en livstid? Nej det är inget som lovar mig detta, så jag borde släppa taget och se framåt inte hålla kvar i det som var. Med en person vet jag att jag hade väldigt svårt med detta, släppa alltså, men efter typ sådär 3år(?) så gick det faktiskt bra. Det kändes faktiskt bra att gå vidare, skojar inte om att det behövdes - kändes oupprett men det var bara kvar hängande över mig. Även om jag ofta vill så är det svårt att låta blir - ringa, sms;a, skriva jag vafan som helst. Men någon dag ska jag väl lyckas det ska inte ta 3år igen ;P

Sommaren närmar sig med storm steg och samma sak gör så beach 08 Kanske ska börja tänka på den nu - äta nyttigt och träna som ett djur, men det är inte jag att göra sånna saker, inte längre förrut hade jag något som satte grillre i huvudet på mig men den motivationen finns inte kvar. Fråga är hur jag ska hitta motivationen? För att kolla på modeller och sånt får en bara att må dåligt, inte kämpa mer. Blir snarare omvänt man blir ledsen och vräker i sig glass eller något sånt dumt :P Som hendrik sa till mig "ska du börja ska du börja igår, ge mig bil påsen jag äter upp den" jag" Njeee, jag börjar nästa vecka" Skaffa fram förhållning det är typ 10veckor till sommarlovet och för att det ska synas att man tränar behöver man iaf 3månader och om jag börjar idag 1 april är det heela juni jag måste träna innan resultatet syns. uhh, jag blir bara deppig av detta. Skulle börja med att laga cyckeln så jag kan cyckla xD Men ska väl göra det också, någon dag i livet :D

image31

Gosh!

Har inte kommit in på bloggen på flera dagar nu känns inte alls bra då jag haft massa ideer som jag ville skriva ner, nu är jag dock helt tom i huvuet. Trodde jag skulle dö nyss när påsten dunsade ner, flög flera meter över stolen kändes det som :P

En sak jag störde mig på här om dagen var detta:
image30
Varför i hela världen har man ett Hv71 märke i väskan? Jag vet att det är massa olika märken men vem vill åka till jönköping? Inte jag iaf, har aldrig haft tanken på att åka dit, men någon dag i livet kanske jag ändrar mig, vem vet :D Skulle vart mycke bättre om de hade ett mora ik märke, inte för att jag tror att folk vill åka till Mora heller, men då skulle jag ju inte brytt mig när jag såg väskan :P Haha!

Nu börjar min engelska snart och jag borde pallra mig bort till skolan :) Förhoppnings vis kommer min vän och hjälper mig med matten idag, fy fan inte lätt med matte B xD Heeelt förstörd blir jag ;P
Pusshej leverpastej <3

RSS 2.0