I natt, I natt!

sitter här, har precis matat två avsnitt av one tree hill, har go lust att se några fler, men dom som väntar på nått gotti gott gott ;P Tur att i början av säsonen brukar det inte vara då mkt sorliga intiger :P

Trevligt idag på jobbet, snackade massa om skumma lagar som att i Alabama  får inte slå sin fru med en pinne/ käpp som är tjockare i diameter än sin egen tumme. Det är också förbjudet att köra bil med ögonbindel, att spela domino på söndagar och att gå runt med en glasstrut i fickan.  Sen att i arizona är det förbjudet att ha mer än två dildos i samma hus. I Florida får du betala vanlig personbilstaxa om du parkerar din elefant utan för affären. I Georgia är det förbjudet att säga "Oh Boy". Iowa Är det förbjudet för män att vinka till kvinnor det inte känner.

I Kansas är det förbjudet att skjuta kaniner från motorbåtar och man får inte använda åsnor i ankjakt. I Kentucky Var det inte före 1974 lagligt kvinnor att vistas i baddräkt i närheten av en motorväg. Detta förbud gällde inte om kvinnan vägde under 45 kilo eller över 100 kilo! Maryland Ska du gå på bio - lämna lejonet hemma, det är olagligt att ha med sig ett lejon till biografen. Det är också förbjudet att äta samtidigt som man simmar i havet. I Maine är det förbjudet att kliva ur ett flygplan medan det är i luften. Michigan Här är det tillåtet att ha sexuellt umgänge med sina grisar, kor, hästar, getter och kycklingar. Det är däremot förbjudet att medvetet förstöra sin gamla radio. Minnesota Oralsex är förbjudet, liksom badkar utan fötter. Hamburgare får inte ätas på söndagar och man får inte parkera på huvudgatan. Montana Det är olagligt för en gift kvinna att fiska ensam på söndagar, för ogifta kvinnor är det förbjudet att fiska överhuvudtaget. Nevada Det är förbjudet att använda kamel som fortskaffningsmedel på motorväg. New York Straffet för att hoppa ner från en byggnad är döden. Det är förbjudet att äta jordnötter och samtidigt gå baklänges på trottoaren under en konsert. North Carolina Bråk mellan hundar och katter är inte tilllåtet. Det är inte heller lagligt att sjunga falsk. Ohio Det är förbjudet med fler än fem inneboende kvinnor i samma hus, man får inte fånga möss utan jaktlicens och valar får ej fiskas på söndagar.

okey ärligt så kom vi inte på alla dom där, hittade dom på internett :P Men vi snackade om skumma lagar i sverige och i usa!

Nu är det tänkt att jag ska hoppas i säng med mig, annars blir det aldig av :P Puss hej<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0