Tjingeling!

Dagen börjar gå mot sitt slut och om ungefär 1timme kommer mannen i mitt liv hem från sitt slitande på jobbet. Kom själv hem från jobbet vid nio tiden och har sen dess kikat på "i hennes skor" och vräk i mig massa räkor. Räkor är gott och nyttigt, så det ska jag väl inte dö av, eller?
Har skaffat mig brännblåsor på fingertopparna efter att ha bränt mig på grillarna på jobbet idag. Inte så himla skönt kan jag lova, gaanska varmt!! Lyckades också bränna mig reält igår på armen på den saken(steamern) vi värmer fisk-bröd i så nu har jag ett "vackert" märke på armen. Jag kan ju hoppas att det finns kvar om 5år så jag kan få ut lite cash för det 8-)
I morgon är både jag och älsklingen lediga så vi ska tvätta så våran överfulla tvättkorg blir tömd och så ska jag på personlig-rågivning med en tränings-rådgivare. Kan bli intressant!! Ska också få tummen ur röven i morgon och ringa knä-specialisten. Fast har ingen förhoppningar på att nå honom i morgon så han är väääldigt svår att nå ;P
Over and out, kyss

Kommentarer
Postat av: Ajlin

Glöm inte att anmäla till Försäkringskassan. Annars blir det inga pengar! Annars kan det vara värt det. Jag fick 20 000 för mina ärr jag har i ansikter. ;)

2009-03-23 @ 14:42:02
URL: http://ajlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0