Ändrade planer.

Var bjuden på halloween fest, men eftersom Annikki och gänget redan hade åkt dit när jag kom hem och jag skulle ta bussen så kände jag mig inte så sugen. Annikki försökte få mig dit och Daniel försökte dra med mig med honom men lusten för festande var helt som bort blåst. Så det blev hem och mysa med Felix istället för parataj.

Idag har jag jobbat 9h, och eftersom våran lobby värdinna var sjuk så fick jag rycka in. Kutade som en blådåre ute i lobbyn för att hinna med allt. Förstår hur stressigt de har det, var drygt även om jag inte tror vi hade såå bra försällning, eller jag vet faktiskt inte xD Fick iaf roa mig med att blås ballonger, fast Felix fick dela ut dem till barnen eftersom han var mer lämpad för det ;)

Nu ska vi soova, pusselipuss

Morn,morn!

Fredag idag, vilket betyder först 9h på mcd, sen halloween fest med Annikki och gänget :) Ska förfesta hos Annikki innan och förhoppningsvis blir utklädnaden lyckad :) Ser Lite fram emot att jobba idag, känns skoj :)

Skönt, men ont!

Har idag jobbat ett 9h pass, jag är absolut inte van med det. Men det kommer väl :) I morgon blir det ett lika långt pass igen, är så jävla steeel nu. Kommer nog vara lika sleten i morgon också, fast då blir det halloween fest.

Alltså nu luktar mina fötter verkligen apa, har sprungit runt hela dagen och svettas om fötterna i mcd varma skor :P Fick tillochmed felix att gå ut ur rummet så äckligt är det ;P

Hadde en så jävla skön kund idag, gjorde verkligen min dag :) Hon va så trevlig och bad om ursäkt för att hon ville ha två naturella cheese, sen kom hon tillbaka och sa "de här är inte naturella" då fattade jag och Carl att det var natrulla hb som hon ville ha. Sen mådde hon dåligt för att vi slängde dom två med ost på, för hon tyckte det va hennes fel så hon ville betala för dem. Höll på att bryta ihop av skratt för hon va så gooo :D

Plus att jag fick dela ut ballonger till alla barnen, jag gillar barn då ;) De blir så glada och föräldrarna så tacksamma :D

Nu ska jag och felix duscha, mina fötter behöver det ;)
Puss

Trevligt

Nu har jag och älskligen varit på bio, himla mysigt det :) Filmen var helt okej, himla duktiga barn som spelade tyckte jag. eloge till dem :) Nu ska vi snart krypa ner i hans goa säng, mitt andra hem :P

Today!

Blev en till dag med Linn på stan idag, för annikki och henns syster va vääääääldigt sega så de kom först vid fyra. Jag och Linn åt natchotallrik på royald(såklart) :) Sen höll hon mig sällskap till Annikki kom vid fyra.

Känns så jävla pepp på träning just nu, gick in på mcd innan så säger serdar "du ska träna va" jag"Hur vet du det?" han "för att du ser så peppad och fartfylld ut" Ja bra att det syns då, för jag känner mig verkligen så när jag går till gymmet :) Så himla skönt, inte en gång med orkar inte/tråkigt. Eller det har ju varit gånger där jag varit påväg att somna av sluthet innan gymmet och då får jag ta igen det dagen efter.

Ikväll ska jag och Felix se på bio "låit den rätte komma in" en svensk vampyrfilm. Barn som spelar huvudrollerna och hoppas den är bra :) Ska bli mys med bio med älskligen IGEN <3

Har varit och hämtat min nya telefon nu också, wihooo. Dock kommer den inte gå att använda förens om 24h typ, blää!

Hämta mobil nu eller inte?

Tydligen så är min mobil framme nu, så jag kan springa bort och hämta den. Men frågan är om jag verkligen ska hämta den nu eller om jag ska vänta tills ikväll, lite beslutsångest vill ju ha den nu men då kommer jag bara pilla på den hela dagen och det kommer störa mig i träningen :P Fast om jag inte hämtar den kommer den ligga där helt ensam utan en vän. Staaaaaaaackars liten!
nej ska nog svänga förbi ica och hämta den lilla saken :) Måste iaf komma väg till gymmet nu så det blir av idag ;P haha, ha det bäääääääst :D PUSS

Min mobil är påväg :)

Gick precis in på postens hemsida och där stor det att mobilen var på posten i karlstad och de hade skrickat den vidare till uthämtningsställe :) Idag kommer alltså min nya telefon, är precis lika dann som älskligen har. Men det kan vara bara för mig som är världens klant att den är damm och stänk tålig :) Kommer inte kunna hämta ut den försen ikväll dock, tror jag iaf. För nu ska jag in till gymmet om 30minuter, sen ska jag träffa Azra och fika sen ska jag äta med Annikki :) Får se om det blir den ordningen, kanske inte så bra att fika INNAN lunchen :) Den som lever får se! Känns skönt att jag har planer för hela dagen idag, tycker om sånna dagar inte massa dö tid. Ska väl börja packa ihop min träningskläder också, för jag är inget proffs på att komma iväg i tid direkt xD 

snart :)

Om några dagar åker jag och Felix till borås och hälsar på min syster Erina. Ska blir så spännande, träffar ju inte henne så ofta :P Vi åker på söndag så det är väl en 5dagar dit, ska bli mysigt med en mini semster med älskligen också :) ska bara hitta ett bra hotell där, något tips? Någon som någonsin varit i borås? :P Jaja, ska leta lite :)

Tisdag morgon :)

ja då vare tisdag igen, en ny dag med nya äventyr :) Ska nu dricka en shake, kanske går till gymmet sen :) Det märks! Ikväll ska jag och älsk på bio, det tycker jag om :) Fast innan ska jag fjantarunt på stan med Azra och Annikki, trevligt trevligt. Ska dock försöka handla så lite som möjligt idag, i wish i have all the money in the world some days :P

Förrsten vet alla att sen phylis intehåller alla dagens c-vitamins behov, så man borde äta 1sån varje morgon. Tänk va mkt piggare världen skulle vara då ;)

over and out.

hallåå :)

Ska som vanligt sova hemma hos älskligen :) Han ligger breve och snarkar så sött xD Min ängel <3
Var på stan idag med Linn, så var Daniel och Gamrik med ett tag också men de försvann sen :P
Hade en trevlig hel dag på stan idag, kommer bli en i morgon också med Azra och med Annikki :)
Ska kika lite mer efter saker att ha på halloween, i need it :) Hittade massa kläder idag, vilket jag tycker om. Måste dock hitta ett svart midjeskärp i morgon som jag kan ha över min tröja jag köpte igår :)

Har fått jävla problem med halsen igen, förstår inte att jag ska gå runt och vara små sjuk. Antingen vill jag vara frisk eller jätte sjuk, inget mellan ting.

Nej nu ska ja krypa ner i sängen och försöka sova, hörs i morgon <3

Jag ser ljuset ;)

Nu ser jag lite ljus i tunneln iaf, jag har fått med mig Linn som ska gå på stan med mig :) Myyyyyyyyyyyyyys :D Hon skulle bara städa klart först, hur lång tid det nu tar(?) :O Och sen ska vi göra stan osäker, yippy yey :D Ska hitta halloween kläder tills fredag och lördag :D Party party :D

I morgon ska min mobil komma också, wihoo kommer bli skoj :D
Pusselipuss<3

baaah

Vilken seg dag, får inte tag på någon som vill gå på stan med mig, alla är lata. Jag kommer dö, alla kommer dö, åh nej! Om latmasken Daniel kan vakna till liv så jag får tag på honom så kanske. Men nej han svarar inte. Buhu! Flera timmar till Felix slutar också, eller jag iaf 6h :/ Undra vad jag ska hitta på hela dagen, lata mig? nej tack!
ska försöka hitta på något, får panik snart.
Gahh tråkig dag!

påtal om barn

När jag ändå är inne på ämet så kom jag på när jag satt och tänkte, att de är söta. Men borskämda skrikiga barn inte är något jag gillar. Om man inte kan få barnet tyst kanske man inte ska ta bussen. Mjaauu, vill ju trots allt hälsa på Bella, eller ja som Felix säger Bella med barnet xD Gaaad han har lovat mig att vi ska komma iväg men det tar ju evigheter :/ Tydligen får man inte ha åsikter om barn, för det stör människor ;) Nice nice, känsligt ämne som man inte får ha personliga åsikter i ;)

Jaja :)

Sött med människor som inte kan stå för sina åsikter tycker jag :) Jag sa aldrig att alla behöver tycka så bara att JAG tycker så. Sen det med happy meal, jag tycker det handlar om att man skämmre bort barnen genom att göra så. Det handlar inte bara om mcd det var bara ett ex. tycker man aldrig ska göra sånt. Nog om er!

Igår hände något roligt, jag skrev kontrakt för min nya lägenhet :) Wihooo, fast ett tag kvar till inflytning dock blir för 1feb. Funderar starkt på att skaffa en kattunge :) Skulle vara så mysigt älskar de små liven :) Åh vill flytta redan nu, inte om 3månader.

Fredda hade tydligen ringt mig i natt, undra om jag svarade eller någonting för jag minns inte ett skit :S Men telefon va avstängd när jag vaknade, jag stänger aldrig av det. Himla skumt vare iaf.Haha!

Nej tro om man ska sova en stund och sen dra till staan :)
Ha det bra all, puss<3

Inga barn här inte.

Har under senaste tiden haft några vänner som skaffat barn, själv skulle jag aldrig gör det jag menar jag gillar inte ens barn. Satt på bussen idag och en liten sak grät och grymtade ville bara hoppa av bussen eller strupa ungen. Guuuud vilken huvudvärk dom ger. Sen dräglar dom och spyr, sen kan inte föräldrar lära dem äta ta mcg t.ex. "en naturell hamburgare i happy mealen" om jag hade ett barn skulle jag sagt "ät det som det är eller låt bli alls" Gaaaaah, varför gillar man barn? Dem stör mig i mitt liv.

jaja nu är Familjen -Jessica påväg hit, vet inte vad dom har tänkt sig vet bara att pappa ville se min skokartong!

Wiho, va duktig idag förest och körde stenhårt på gymmet. Pumpade verkligen och är helt slut i kroppen nu :P GIllar verkligen att träna, sen att man är själv där känns bara första gången resterande tänker man inte alls på det för mängden tränar själva faktiskt.

Nerru, puss<3

Ännu en helg förbi.

Denna helg har mest bestått av att sova och jobba tillsammans med älsklingen såklart<3
Jobbade fredag och lördag. Sen i fredags somnade vi  båda vid nio, herre gud va skönt det var :D Verkligen en behövlig somna ska jag säga. Skulle egentligen träna men somande nästan på jobbet, dvs mcd och då äre bra :P Så det blev raka vägen hem till älsk och ner i sängen. Myspys :)

Om några timmar kommer familjen hit också, ska skriva kontrak på lägenheten idag också, wiho då är den MIN! Tänka sig en alldeles egen lägenhet som jag kan rå om som mitt barn :P Hihi, dock är ju inte inflyttning förens 1januari eller 1februari, det märks då :) Blire 1feb är det bara 9dagar innan min och felix halvårs dag :)

Hihi, nu ska jag till gymmet :) Puss<3

freeedag :)

Idag vaknade jag som vanligt upp hos älsklingen(och jag älskart) sen bar det av till mcd och jag skulle jobba. rätt mkt hela dagen inte en lugn stund, men vill man ha lugna stunder är mcd absolut fel jobb :P När jag slutade vid sju kom älski och hämtade mig så körde vi Robin så han fick köpa mat, sen hem. Nu sitter jag här i felix säng, han sover och jag ska snart försöka med samma sak :) Uhh va skönt, höll på att dö av trötthet efter min rast idag. Trodde verkligen jag skulle dö innan jag sluta. sista halvtimmen gick segare än någonsin. Imorgon blire en hel dag med jobb, först norstat 11-16 sen mcd 16.00-22.00 - spännande 8-) Sen kanske jag får sova själv för jag slutar sen och älsk börjar tidigt dagen efter, men det märks vill dock inte sova själv, men kanske kanske.
ska försöka kika lite på andra avenyn och somna nu :)
Puss<3

vadå köpt?

Min syster är inte smart hon, om jag skriver köpt en lägenhet har jag väl köpt den och hyr den inte. Vilket pucko hon är ;P

Smart

Va ju och tränade idag och smart som jag är hade jag glömt att innan jag gick till jobbet så dog lampan i hallen och de två på badrummet, så det blev att duscha i mörkret med dörren öppen xD Okej nu tycker folk, men byt lampa?
1. jag är ingen man jag gör inte sånt.
2. jag tror inte tre lampor går på samma gång.
3. Om det är något fuffens så blir jag säker grillad om jag pillar på det.
4. Vaktmästar-göra
5. Kommer inte på någe mer :S

Nuuuu ska jag blåsa håret och sen sminka mig, okej okej jag vet klockan är mkt MEN jag har inte sminkat mig sen i fredags typ(om jag inte räknar med idag) och nu tänkte jag göra mig i ordning lite jag vill inte se ut som en luffare jämt :P

Puss<3

Hjärnspöken!

Gaad får så lätt sånna det räker med att du inte svarar på sms, blir tokig. Tror du gör något dumt, fast det vet jag ju att du inte gör. Dum dum dum, jag måste ge mig.

Nu har jag varit duktig igen, först panik ringde Marina in mig till jobbet så jag typ spang dit och hjälpte henne en stund. Typ en halv timme(?) okeeeeeeeeej inte så lång tid men brave insats ändå. Efter det spaserade jag bort till skit jobbet, dvs norstat. Okej förut va jobbet okej, men nu suger det verkligen, har ingen lust alls! Men efter jobbet så blev det sats och springa av sig lite, konstigt är hur mkt mer jag tycker om att springa på band än utomhus :P Mådde som en primadonna tills jag gick hemåt(FY SATAN VA KALLT DET VAR) och jag börja fundera, tjplawipp så slog mina hjärnspöken till.
Nej du nu ska jag hoppa in i duschen!!
So long kallsong!

Lägenhet :)

Idag har jag köpt en lägenhet, ligger på skoghall och är på 30M2. Kommer dock bli kvar på orrholmen ett tag till, kommer nog dock få dubbel hyra 1månad men det löser sig.


trötter

är så SJUKT trött, har ingen lust till någonting. Men snart måste jag gör något för jag kommer dö annars ;P Snaaaaaaaaaaark!

lägenhet!

Jag bestämde mig idag för att skoghall och större lägenhet blir bra, trots bristen på körkort men det tänkte jag lösa SENAST nästa sommar. wiho, ska och kolla på en redan i morgon :) Detta kan bli bra, hoppas på det :)

Tisdag

Idag är det tisdag som troligen alla vet, och jag har INTE en anning om vad jag ska göra. Felix jobbar, Fredda får jag inte tag på(Vart är du? Blir orolig :S ), Emelie har praktik, annikki vet jag inte. Fast ärligt talat vet jag inte om jag har lust att hitta på något, är så slö vill mest bara sova. Ska nog krypa ner i sängen med någon film och som jag känner mig nu kommer jag somna men det märks :P  Klockan är ju bara tre så det märks vad som händer idag :) Har iaf fyllt i min kalender så jag vet hur jag jobbar nästa månad, jobbar väldigt mkt på mcd och det betyder betydligt mindra jobb på norstat, behöver jag påpeka hur jävla skönt det är?

Fuck, igår var jag så duktigt heeela dagen med maten och shakarna och allt, men vad gör jag? JO så här vare jag gick ju till mcd på kvällen för att vänta på felix och där smäller jag i mig massa saker, okej det hade varit bättre om jag åt gröt på kvällen än shake istället för allt det där äcklet :S Det värsta är inte att jag gör det, det är nog att jag efteråt inte förstår varför. Det finnas absolut inte någon mening alls med att äta, speciellt inte kl 23.30 på kvällen. Nej dåligt av mig tycker jag. Måste erkänna det också, för erkänner jag det inte för andra kommer jag aldrig erkänna det för mig själv.

Nej nu ger jag upp, puss<3

Smaart!

Jag va hemskt sugen på gröt nyss, eftersom jag inte ska äta på kvällen så försökte jag avstå. Men sen kom jag på den briljanta iden att jag skulle göra en shake med hälften mjölk hälften gröt och vanilj pulver, visst gröt kanske inte är det bästa men detta var nog bättre än att jag smällde i mig gröt. Smakar typ som risalamalta eller hur det stavas, gott är det iaf :)

Nu ska jag promenixa in till felix som jobbar stägning, dvs resturangen stänger 12.00 sen ska det städas ;) Men eftersom vi sover ihop i princip varje natt(kunde nästan bo ihop) så ska jag skutta in till honom nu, och det är jag bara glad för tycker om att sova vid hans sida <3

Pusselipuss!

Vilken sötsak <3

Såg på min msn nyss att älskligen har bytt namn på mig, eller ja inte bytt bara lagt till "Jag älskar dig min underbara Theres<3 // din Felix   <3<3" Såååååååå sööööt, jag älskar överraskningar, sånna här som man märker att någon har gjort, som en påminnelse på telefon, det är bara för GULLIGT tycker jag :)

Nu är älskligen och jobbar ska passa på att städa lägenheten, eftersom jag nästan aldrig är här så kan det vara bra läge :) Har också varit och tränat, stod på bandet i 30minuter och sprang, otroligt skönt och bra för att vara mig ;) Blev kvar på gymmet i 1½timme, lite längre än tänkt men fick typ tvinga mig därifrån. Hihi, så nu är jag på g igen, hoppas jag. Hade ont i halsen och var förkyld tidigare men nu är det helt borta hoppas jag tränade bort det :) Igår var jag och älskligen ute och promenera någon timme också, bra att få igång han också ;) Otroligt skönt med en kvälls/natt promenad ;) Ska göras om :D Idag är det kasst väder och jag är trött så idag blir det inte, men på torsdag ska det allt bli av ;)

Har gjort den skit god smootie också, med en halv banan, en halv apelsin och mjölk, sen mitt exotiskafrukterpulver också såklart :P Blev iaf jätte gott, try it :D

Ska försöka städa lite nu, önska mig lycka till, jag vet hur lätt jag tröttnar :P
Puss<3

Yippy!

Wiho, använder Windows messanger som finns på datorn och spelar spindelharpan, fun life!

Skoj oboy!

Sitter hemma hos Felix, han mår inte alls bra och har sovit hela dagen/kvällen. Så jag får roa mig på egenhand med datorn och tv:en överlever men lite ensamt utan älsk!
Får väl hitta på något skoj i morgon istället. Hoppas han mår bättre då :)
Måste åka hem någon gång också har inte varit där sen jag och felix var där sist, var väl lite mer än en månad sen. Illa illa, men svårt att ha tid och har man tid har man knappast orken att åka. Har dock 2lediga helger i November ska väl försöka komma iväg då.

Ska se lite mer tv nu, ha det bra<3

Hallåsan!

Vaknade idag med världens halsont, Okej om jag va bakis då hade jag fått stå ut med det och jobbat. Men halsont stoppar mig totalt. Buää, det gör ONT!

hade iaf en trevlig ute kväll igår med Annikki, Bella, Jonna, Balex, Felix och Robin. Förfesten var hos Bella, men det var mest jag, Bella och Jonna tills Balex kom. Annikki var mest och sprang på annat håll xD Sen drog vi in till krogen där jag träffade Felix<3 och Robin. Trevligt att sitta med dem och ta det lugnt :) Vi gick hem rätt tidigt jag och älsk bägge var ju i mindre piggttillstånd. Först åt vi dock på mcd där jag nog levde rövare xD  saaak samma, jag minns inte så väl.

ska väl krypa ner breve älsk och se någon film nu, hoppas på att halsen repar sig under dagen :)
Pusspuss<3

Orka sömnproblem

Igår nat låg jag vaken flera timmar och gissa vad som händer idag, jo samma sak. Kan fan inte somna, blev lite sömnig ett tag och försökte somna men det gick inte. Ge mig piller eller vad som helst för jag orkar inte med massa sömnlösa timmar på kvällen, som grädde på moset börjar jag jobba 06.00 i morgon så ska upp runt en fem på morgonen :S Älskling ligger som vanligt och snarkar i sängen, han kan sova han, jag vill också :O kommer få sova ut först lördag typ för i morgon blir det jobb, träna, fira Annikki, ingen ro där inte!

Ska väl krypa ner i sängen strax igen och hoppas på att John Blund är och hälsar på :) Om ni ser han kan ni hälsa att jag väntar. Puss

SJUKT!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3541839.ab

Läste den här artikeln som är helt sjuk, det handlar om att en polisman har misshandlat sin flickvän. Men han får jobba kvar som polis, om inte polismännen får följa reglerna varför ska andra göra det? Nej direkt avskedning, det är väl fan tjänstefel att begå brott som polis? Hon ska inte behöva lida och ha ett dåligt liv för att HAN har förstört det, och vad har han ens gjort för att få behåll jobbet? Neej ibland går sverige och deras rättsvetande bara över gränsen, jag brukar inte ha problem med polisen men DETTA har jag stoooooooora problem med.

Ny dag :)

Eftersom jag sov så otroligt många timmar igår natt hade jätte svårt att somna igår. Jag låg vaken vände och vred mig i flera timmar. Inte så bra, vilket förmed sig att jag somnar senare och vaknar, juste, senare.

Fick min lönespec. idag också, säger bara wihoo jag vet någon som klarar sig själv just nu:) Känns så himla bra att inte behöva fråga mamma eller så om pengar, me like! Sen som grädde på moset är det bara pengarna från Mcd ska ja

Fick mail från Halebop idag också, mitt köp har INTE gått egenom. Såklart står mobilen på pappa och jag ville ha överlåtande av nummret så det annulerades. Bah, så nu måste jag få tag i honom så han kan få tummen ur röven och skicka iväg en överlåtese av mobil nummret till mig, SEN kan jag beställa en telefon, wiho Underbar dag! Not..

pappa kom på en smarting sak också, det är att jag och Pernilla får pengar i april så vi kan köpa en lägenhet istället. Det är sjukt mkt bättre och blir billigare :D

Nu ska jag ficka med mitt trollhår och sminka mig, pusselipuss

kabom

Idag vaknade jag klockan halv ett. Det bästa är att jag somnade runt tio igår så det betyder, hm, 14,4h. Jag vet någon som var NÅGOT Sliten iaf :P  Haha, nu ska jag in till stan och träffa Annikki, vi ska göra stan en stund iaf :)

rädd!

Jääävlar va rädd jag blev i morse, älskling också tror jag. Han skulle nämligen till jobbet så innan körde sötsaken mig hem. När vi är påväg till stan så ser vi plötsligt bakom ett hör en polisbil. Så klart börjar den köra efter oss. Nu jävlar blir Felix av med körkortet tänkte vi. Men när polisen blinkat in oss så är det bara en vanlig körkortskontroll med alkoblås. Behöver jag tilllägga att min puls gick på HÖGVARV. Inte nog för att jag va rädd för hans skull, jag har en liten rädsla för poliser. Även om det brukar va trevliga och är vanliga människor så gillar jag dem inte i tjänst. Inte för att jag brukar göra dumma saker, det är något annat. Känns som att det om det tycker man göra något fel så är det så, det finns inget man kan göra. Uscha mig.

Syster ska kanske flytta till Karlstad, bra det då blire större lya och billigare :) Det är inget jag tackar nej till iaf! Skulle va hemskt roligt tycker jag :)

Felix lovade mig att vi skulle åka iväg nästa månad också, undra vart? Undra om han ens kommer ihåg det. Om han inte göra det så ser han det här, morr. Inte sååå smood!

Idag ska jag och Annikki umgås, ska nog sova någon mer timme först dock :P
Puss<3

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan

all skit som kommer ur min mun jag menar det inte men jag måste väl ändå
mena nåt? Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så.

Idag har inte alls varit någon bra dag, hel åt helvet så att säga. Trodde faktiskt inte så illa, trodde du hört något jag sagt?
Men tydligen, man ska inte lita på folk och tro så bra om dem. Vill verkligen inte ha sånna här dåliga dagar med dig, men
kommer det en till då är det den sista. ett hjärta klarar inte hur mkt som helst.

Ska in till jobbet nu, slutar halv fem i natt. Hoppas kvällen blir bättre, för just nu känns det inte alls så bra.
Puss

Och hälla i strupen vad vi tål :)

Ikväll ska jag, juste: FESTA! Först hem till Annikki sen bär det iväg på fest :) Ingen krog här alltså utan en hemma fest :P Sjuuukt längesen känns det som :) Det va senast på min och Saras storhetstid som festerna rullade in ;P  Men ikväll är det dags igen :D

SEX!

jag tror mina grannar har sex, det dunkar i väggen och jag hör det även fast jag lyssnar på musik. Faaan va det låter genom väggarna här :S Eller ja andra saker hörs aldrig, men dunkande HÖRS!!
1h kvar tills älsk kommer hoppas jag, komsi komsi!

Bok :)

Har precis beställt en bok från anna skippers sortiment om frukostdrinkar. Kan va bra att ha, hennes drinkar tillsammans med protein kan ju inte vara fel :)

Kramis

15minuter

Om 15minuter börjar "du är vad du äter" Jag vill se men har ingen tv :( Hoppas på att Annikki ska komma hem snart så jag kan antasta hennes tv!

Oro.

Har såndär oro i magen som jag får när jag tror folk lurar mig. Så himla jobbigt, orka med att känna sånt. Det liksom bräner i magen och tankarna svämmar över med olika moment som kanske inte har någon verkligehet i sig. VILL INTE!!!

Hicka!

Har såndär djup hicka som gör ont i både hals och mage :/ Hickar hela tiden och inte långt emellan hickningarna ;P SHIT PAIN!

Ikväll kommer älsko hem, undra hur lång tid det kan ta? Max 4h iaf ;P 2 dagar känns som en evighet, dock sist jag såg honom var igår morse och får träffa honom ikväll. Att man ens hinner sakna någon på den tiden, heelt otroligt :D

Har funderat på när jag ska pallra mig hem till Mora också, har ju inte tiden allt för ofta.  Blir så med allt jobbande :O  Men ska väl komma iväg dit någon dag också. Kommer troligen bli typ nästa månad, men det märks.

Har värsta födelsedagspressenten till Sandra också, är så klockrent. Hoppas bara hon kan den lördagen, skulle varit NICE :D

Spela spel nu, puss<3

Lite födelsedagar :D

JAG:  19 år om 99 dagar
Sandra:
yyt 19 år om 87 dagar
Johanna;
19 år om 344 dagar
Beccs:
19 år om 144 dagar
Emelie: 
19 år om 173 dagar

Sen har vi år år till 20 :D

Felix: Fyller 20 år om 257 dagar
Linn: Fyller
18 år om 282 dagar
Jessica:
Fyller 23 år om 279 dagar
Pernilla: Fyller
21 år om 213 dagar
Mamma:
Fyller 54 år om 252 dagar
Annikki:
Fyller 18 år om 3 dagar

De va de jag kom på xD Grattis i förskott alla :D Speciellt annikki som fyller på söndag :D
Pusselipuss<3

Ny mobil

Glömde att berätta att jag har beställt en ny telefon, hoppas den kommer i veckan, det blir nice :)
En lika dann

I hold on.

Vaknade nyss, väldigt tidigt för att vara mig. Men när älskling ligger breve blir jag lugn och kan drömma vidare, men inte idag. Läskigt att behöva någon så mkt, men han saknar mig också <3

Börjar dock inte förens halv tolv, så några timmar kvar :P Ska väl duscha och se någon film :) Blir super det :D Sen efter jobbet ska jag och Aniki gå på stan, se om hon vill med mig och simma sen. Hoppas hoppas :) Skulle behöva träna men någon skonsamt emot knäna, sist fick jag ont flera dagar efter arobics, visst det var grymt roligt men tydligen inget för mig :/

Måste tipa världen om Dj Ironic, tycker han är grymt bra :)

Puss<3

me like!


en kväll utan dig och jag dör.

Älskling är borta på kryssning, känns så himla tomt. För jag vill ju inte ringa och störa honom. När jag åker bort till strömstad eller så vet jag att jag kan ringa, men nu han kanske inte ens är i sverige längre. Så ensam och liten utan dig, men jag vet att i morgon är du hemma igen <3 Då är du min min min<3

Funderar på att köpa en lägenhet på skoghall också, det enda som är att jag behöver ta mig hem när jag jobbar natt. Men just nu kan jag ta moppen(LIIIDER) eller cyckla(?) Sen i vinter får antingen Felix hämta mig eller så får jag säga till att jag måste jobba med någon som har bil om jag har stägning. Får se om jag hittar någon mysig lägenhet med kök :) Viktigt med kök :D Skulle vara skönt att bo större billigare ;)

Nuu ringde älskling mig miig, wiiiiiiiii<3

Ny dag nya äventyr!

Sitter hemma i lägenheten, funderar på om jag snart ska börja vandra bort emot jobbet.  Blir ett nio timmarspass idag, himla skönt det när lönen kommer :) Från och med nästa månad är jag garanterad 60h/månaden, himla skönt. Då behöver jag aldrig oroa mig över hur det kommer se ut och om jag klarar mig :) Ska bli skönt!

Nu är älski väg på kryssning med jobbet, jag vet att jag inte behöver oroa mig men gör det ändå. Har blivit ljugen rakt upp i ansiktet förut, det kan ju hända igen :S Sen är det de människor man litar på som mest som kan svinka en värst, Guld läge!! Fast jag nästan vet att inget kommer hända, men man ska aldrig säga aldrig. Dummern svarar inte ens på sms nu, snacka om att göra mig orolig..

Ska väl göra mig i ordning lite och sen dra iväg till jobbet, saknar alla vänner i mora<3 Puss

:) Älskling!

Sitter hemma hos Felix, ikväll ska vi på middag och sen på bio, blir MYS!
Felix är så duktig så vi blir bjudna på en middag och sen blire bio för halva priset för vi har bio kort ;)
Haha, mysig och billigt ;)
Idag vaknade vi av att syster ringde mig och sa att de inte fick igång bilen. Så det blev att åka hem till Robin och leta startkablar, sen till dem och starta bilen. Vi åkte sen till max för Pernilla och Johanna skulle äta, och då fick Felix och Robin också lov för att vi var där 8-)
Nu sitter jag här hemma hos Felix, han ska köra Robin till han körlektion sen ska vi duscha :) Muma!

Pusspuss<3

god morgon!

Vaknade nu med ett skutt, efter jag faktiskt varit vaken vid sex i morse också. Ska snart börja dra mig emot våxnäs därifrån ska jag åka med några, som jag inte vet vilka det är, till Arvika. Sen blir det är 9h pass i arvika 15.00-00.00 hoppas det går bra :) Kommer återigen få panik på den trånga kassa linijen och folk som springer huller om buller :P Ska se om det går någon buss snart, eftersom min datorn inte funkar att se busstiderna på :S

Igår var Johanna och Pernilla på mcd och svina ;P Jävla dumhuvuen ;P

Ska dra ner och kolla bussen nu :) Herrå :)

Trötter

Sitter hemma och hänger nästan med ögonen av trötthet, är så himla slut. Sov 1h idag på dagen också, eller ja 12-13.00 var det. Säkert bra, dock blev jag inge piggare av det. Sen va jag slö som en dåre på jobbet, både trött och ont i knät. Rockigt blandning där!

Systeryster och Johanna är här vi ska strax spela kort, sen kommer väl älski och så ska jag sova hos honom <3

Ska väl ta en intensivkurs så jag blir klar med körkortet snart också.

Trevlig dag :)

Imorse vaknade jag och Felix av att Pernilla ringde och sa att de snart var framme i Karlstad. Blev bara upp slänga i oss frukost och sen dra iväg in till stan. Sen gick vi till nöjes och åt lunch buffe och bowlade, himla trevligt. Nu är det ett faktum JAG SUGER PÅ BOWLING! Satt på rumpan några gånger och nollade många rundor. Men det var trevligt ändå, även om jag kom sist :P Sen så åkte jag hem, felix åkte hem till sig och sov en sväng. Jag, Pernilla och Johanna gick till stan efter en stund. Vid Fem tiden, patserade jag bort till sats för att köra ett arobiks(?) pass, vilket va jävligt kul men fan va ont i knät jag har nu :/ Efter träningen kom älski och hämta mig, så hämtade vi Johanna och Pernilla innan vi åkte ut till bergvik. Väl där fick jag tag på en efter längtad hårblås :) Påvägen till lägenheten kommer Pernilla på att vi MÅSTE ha en kortlek, hm, det blev Willy's och OkQ8 men ingen av dem hade sånna. Sen hittade vi tillslut en eller två faktiskt(2-pack) på ICA. Otippat men där fanns det :) Sen åkte vi hem åt glass och persikohalvor när vi såg "Whit chicks", en rolig film :) Sen Åkte jag och Felix hem till han, nu ligger han här breve mig och snarkar ljudligt igen, men idag hann jag iaf se klart Oth innan det börjades ;P
Nej ska väl försöka sova lite så jag orkar med morgon dagen :)
Puss alla gullungar, speciellt på Felix för han är allt för mig <3
Juste, tack till Fredda också som hjälpte mig fixa min syster pressent, du är guld värd!

Inatt inatt!

Kan inte sova och breve mig ligger en ljudligt snarkande Felix. Försökte se oth nyss men hörde inte vad de sa för alla ljud ;P Men han är söt, min älskling :)

Imorgon ska vi till Nöjes där blir det lunchbuffe och bowling. Ska bli roligt, och syster och Johanna kommer också med, treevligt! Sen blire nog en lugn hemma kväll, fast det märks hur det blir :)

Idag jobbade jag på mcd, trevligt det :) Gillar det jobbet, vill verkligen jobba kvar. Men det märks om mindre än en månad :) Annars blire fullrulle med norstat och jobb jagandet igen, ork till det ;P

Ska försöka sova nu kommer behövas :) Puss<3

RSS 2.0